- Kumar Bağımlılığı
- Panik Bozukluğu
- Bipolar Bozukluk
- Psikolojik Bozukluk
- İnternet Bağımlılığı
ihsaniye mahallesi leylak Sokak FSM 1453 Ofisleri A Blok Kat:6 Daire:43, Nilüfer, Bursa 16130
- Sigortası olan hastalar
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
Uzm. Dr. Bülent Altıntaş
Ben 2 yıldır derin suçluluk duyguları çeken bi insandım bazen kendimden hiç beklemediklerimi yapan sonra bunlar yüzünden depresyona giren daha derini de var tabi bülent beye yıllarına güvenerek gittim ve dinleyip nokta atışı bi teşhis yaptı ilkte kabul edemesemde ben 1 ayda iyileştim verdiği ilaçlarla gidilmesi gereken çok çok iyi bi doktor çünkü dinliyor hiç bi şeyi hafife almıyor ve bi sorun olduğunu empati kurup çok iyi anlıyor lütfen kendinizden vazgeçmeden bülent beye bi gidin çünkü vazgeçtiğiniz hayatınız ve o noktaya gelindiğinde bülent bey sizi çok iyi anlıyor
Teşekkür ederim
a....s
Kendisi ile 2006 yılında tanıştık mükkemmel bir insan nokta atışı ilaç deneyimi Eşime ilacı başladı 20 yıldır kullanıyoruz sonra kızımı yönlendirdik ona uyguladığı tedavi çok başarılı oldu dinliyor teşhisi koymakta usta kendisine minnettarız
Çok teşekkür ederim
T
t....l
Bülent Beyden yaklaşık dört aydır hizmet alıyorum ve terapiler içinde ve dışında yaptığımız düşünce egzersizleri sayesinde hayatımda gözle görülür pozitif değişiklikler oldu. Kendisi, terapiler sırasında çok dikkatli ve iyi bir şekilde dinliyor ve bir çok ufak detayı fark edip kendimce geliştirdiğim gerçekliği çok da yansıtmayan kendi hakkımdaki negatif inançlarımı fark etmemi sağlıyor. Sadece bu tarz inançlarımı fark etmekle kalmıyorum, yine Bülent Beyin desteğiyle onları Pozitif düşünceler ile değiştirerek hayatıma bir çok açıdan daha iyi yön verebiliyorum. Ayrıca kendisine ne zaman ulaşmak istersem her zaman anında cevap verdi. Bülent Beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Uzm. Dr. Bülent Altıntaş • Randevu •
s....d
Bipolar bozukluk için burda ki yorumlardan yola çıkarak kendisiyle tanışmıştım kesinlikle hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz 2 yıldır hastasıyım, resmen hayat kalite mi değiştirdi seans sırasında kurduğu cümleler çok güzel alanında çok çok başarılı bir hekim kendisine minnettarım. önerdiği ilaçlarla hayatımı çok güzel bir şekilde devam ettiriyorum hiç bir şikayetim kalmadı ne .Hiç düşünmeden gidebilirsiniz.
• başka bir yer • Diğer •
a....e
Kesinlikle ve kesinlikle bilgi ve tecrübe konusunda çok ama çok başarılı bir hekim nokta atışlarıyla bizzat kendimi hastahaneye yatırılma sürecine doğru giderken resmen hayata bağladı kendisine çok ama çok minnetarım başarılarının devamını diler saygılarımı iletirim
T
t....u
Bülent bey muayene esnasında kurmuş olduğu cümlelerle beni çok rahatlattı ve içinde bulunduğum durumu çok çabuk anlamama yardımcı oldu.
• Uzm. Dr. Bülent Altıntaş • Randevu •
em...n
Doktor hastalığımı dinledi ve şikayetlerime göre ilaç tedavisi düzenledi ve verdiği tedavi çok iyi geldi doktorun ilgilenmesi çok iyiydi doktordan memnunum
• Uzm. Dr. Bülent Altıntaş • Bipolar Bozukluk Tedavisi •
Aslında yorumlara dayanarak rastgele gittim tedaviye hayatım değişti. Bunu abartarak söylemiyorum çünkü çok ağır bir depresyonum vardı. Başlarda biraz da olsa kendimi zorlayarak gidiyordum ama yaptığı terapi,doğru teşhis ve ilaç tedavisiyle şuan ilk başladığımızdan çok farklı bir yerdeyim. Belki psikiyatrik tedavi mucize değil ancak çok şeyi değiştirebilir hayatınızda.
an...n
Merhabalar ;
Öncelikle görüş belirtmek için bikaç seans geçmesini bekledim sağlıklı bir deneyim paylaşımı olması sebebi ile
3 aydır bülent bey ile terapi görüyorum kendisini keşfettiğimde derdim sadece haftasonu randevu veren bir psikiyatrist bulmaktı ama iyi ki diyorum şimdi
çünkü bülent bey ile başladığımız bu yolda ilk 2 ayda olumlu gelişmeler oldu gerek ilaç tedavisi gerekise terapi sonucu benim için mükemmeldi kendimce bir daha depresyondan çıkamıycak veya anksiyetem hiç bitmiycek gibi hissediyordum ancak bülent beyin sabırla beni dinlemesi empati kurması beni yönlendirmesi ve ilaç tedavisi çok kısa zamanda beni toparladı.İyi ki bülent bey diyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum .• Uzm. Dr. Bülent Altıntaş • Psikiyatri Randevusu •
mü...
Bülent Bey, tek kelime ile harika bir doktor ve kesinlikle işinin ehli. Hiç düşünmeden ilk aklınıza gelen psikiyatri doktorunuz,olsun. Manisadan geldik . Kızım için 3 doktor dolaştık ama net olarak teşhis bile koyamamışlardı.. Bülent Bey, Maaşallah hemen doğru teşhisi koyup doğru ilaçlarla tedavimize başlattı. Kendileri hastalarına karşı çok ilgili ve alakadarlar.
• Uzm. Dr. Bülent Altıntaş • Bipolar Bozukluk Tedavisi •
Bülent Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Altıntaş, Psikiyatri. Size Bülent Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, EMDR Terapi, Bipolar Bozukluk Tedavisi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi, Şizofreni Tedavisi, Bağımlılık Tedavisi.
Bülent Altıntaş adresi nerede?Bülent Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ihsaniye mahallesi leylak Sokak FSM 1453 Ofisleri A Blok Kat:6 Daire:43 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Altıntaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Altıntaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bülent Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Altıntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Altıntaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Bülent Altıntaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bülent Altıntaş hangi sigortaları kabul ediyor?Bülent Altıntaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.