- Kepçe Kulak Sorunu
- Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
- Burun Tıkanıklığı
- Burun Akıntısı
- Boğaz İltihabı
Caferağa Mahallesi, MühürdarBağı Sokağı No:1, Yazıcıoğlu Apt. Daire :2, Kadıköy, İstanbul 34710
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Caferağa Mahallesi, MühürdarBağı Sokağı No:1, Yazıcıoğlu Apt. Daire :2, İstanbul
Adenoidektomi
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Kırışıklık Tedavisi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Tiroid Cerrahisi
Tonsillektomi
Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
se....
Bülent bey çok sıcak ve ilgiliydi dudak dolgusu ve botox uygulaması yapıldı eli oldukça hafifti ve sonuçtan memnun kaldım.
• Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi • Botoks •
gü...t
Burun ameliyatında cok isabetli fikirleri çok isabetliydi . Burnumda üst kısımda eğrilik ön kısımda sarkma ve üst kısımda büyüklük mevcuttu .bir haftada bunlardan kurtulup güzel bir buruna sahip oldum . Nefes almada hiçbir sorun yaşamıyorum.
• Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi • Burun Estetik Cerrahisi •
g...
Doktora tavsiye üzerine ulaştım. Botox ve gençlik aşısı için başvurdum. Neye ihtiyacım olduğu konusunda beni çok güzel ve doğru yönlendirdi. Kesinlikle çevreme de tavsiye ederim.
a...
Doktor Bülent Bey'e tanıdık tavsiyesi ile ulaştım. Kliniğine bir kez görüşmeye gittim, burun estetiği için görüştük. Burnumla ilgili estetik ve sağlık açısından tüm sorularımı ve kafamdaki soru işaretlerini titizlikle yanıtladı ve görüşme ardından rahatlıkla ameliyata karar verdim. Kendisinin uzmanlığı, bilgisi, sabrı ve hastası ile ilgisi bana fazlasıyla güven verdi ve yeni burnumun görünüşünden ve burnumun durumundan çok memnunum.
U
ul...a
Bülent hoca gerçekten çok başarılı ister burun ameliyyatı istersede dudak dolgusu veya botox konusunda muhteşem ötesi herkese şiddetle tavsiye ediyorum
• Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi • Dudak Dolgusu •
sü...p
Burada Burun Ameliyatı Oldum çok memnunum Bülent bey çok ilgiliydi ameliyatım çok güzel gecti sonraki süreçtede sürekli diyalog halindeydi kesinlikle tavsiye ederim
• Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi • Burun Estetiği •
R
r...
Doktoruma bir yakınımın referansı ile ulaştım. İlk muayeneme gittiğimde gördüğüm samimiyet ve güvenden ötürü hemen ameliyat tarihi aldık. Rinoplasti ameliyatı gerçekleştirildi. Öncesinde simülasyon ile nasıl bir burun istediğim üzerine çalıştık, daha sonra. Ameliyat sürecim ve sonrasında çok ilgi ve alakalı idi. Birçok tanıdığıma da Bülent hocayı tavsiye ettim.
s....g
Her şeyiyle harika herkese tavsiye ederim Dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım
• Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi • Dudak Dolgusu •
bu...r
Bülen Hocaya tavsiye üzerine gittik ve yollarımız kesişti.
Kızım geçtiğimiz hafta rinoplasti ameliyatı oldu.
Ağrısız sancısız bir süreç geçiriyoruz. Sürecin başından sonuna kadar yanımızda oldu her sorumuza bıkmadan usanmadan cevap verdi.
İyiki Bülent hocaya yolumuz düşmüş.
Umarım herkes bizim kadar şanslı olur ve Bülent hoca ile tanışırlar.• Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi • Rinoplasti •
T
t....g
Burun estetiğimin 1. Yıl kontrolüne geldim her şey harika ilerliyor Doktorumdan çok memnunum her süreci çok güzel şekilde ilerletiyor ilgileniyor
• Op. Dr. Bülent Seferoğlu Muayenehanesi • Burun Estetiği •
Bülent Seferoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Seferoğlu, Kulak Burun Boğaz. Size Bülent Seferoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Geniz Eti Ameliyatı, Kulak Tüpü Takılması, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Sinüzit cerrahisi, Botoks.
Bülent Seferoğlu adresi nerede?Bülent Seferoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caferağa Mahallesi, MühürdarBağı Sokağı No:1, Yazıcıoğlu Apt. Daire :2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Seferoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Seferoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bülent Seferoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bülent Seferoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bülent Seferoğlu hangi dilleri konuşuyor?Bülent Seferoğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Bülent Seferoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Seferoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bülent Seferoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Bülent Seferoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları