Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Gevhernesibe, Gür Sk. Ofisimkayseri İş Merkezi B Blok Kat:5 No:10/29, Kocasinan, Kayseri 38010

Diş Hekimi Randevusu

Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Tedavilerimi genel olarak yaptırdım iğne korkum vardır fakat bu korkumu yendim güler yüzü ile bizimle ilgilendi tavsiye edebileceğiniz bir hekim .

• Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

• T

hic uzun bekletilmeden, bir bucuk hafta icerisinde, kanal tedavisi sonrasi kararan disimi beyazlatip, bir baska disimde kanal tedavisi uygulayip kaplama yapildi, Kayit islemleriyle ilgilenen Asistanlar olsun, Dr. Burak Cöl ve yanindaki Asistani olsun - hepside cok güler yüzlüler, böyle iyi bir doktoru herkese tavsiye ederim

• Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi  •

Diş ağrısıyla gittim bir tanıdık önerisi ile gittim Burak hoca tedavimi yaptı çok memnun kaldım dişime kanal tedavisi yapıldı ilk seansta ağrım kesildi Burak hocanın eli çok hafif seans boyunca da ilgi alakası çok iyiydi çalışanlar ve hekimlerin güler yüzlülüğü ilgilileri ve alakaları çok iyiydi herkese öneriyorum gönül rahatlığıyla gide bilirsiniz

• Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kanal Tedavisi  •

• H

Burak hocama dolgu ve kaplama icin gittim oldukca memnun kaldim. Eli cok hafif, insani ilişkileri güzel. Tek kelimeyle harika. eline emeğine sağlık Burak hocamın.Herkese tavsiye ederim.

• Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •