- Diş Çürükleri ,
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
el...n
20lik dis cekimi icin gittim. Ve 1 dakika icinde dis cekimi gerceklesti. Inanamadim. Cok ilgili naif bir doktor cok tesekkur ediyorum.
• Burhanettin Şahin Muayenehanesi • 20'lik Diş Çekimi •
ma...y
Kızımın dişini çekti. Kızım normalde çok korkar ama Burhanettin bey in yaklaşımı o kadar iyiydi ki kızımda korkudan eser kalmadı. Diş çekimi sonrasında gerekli tüm açıklamalarda bulundu. Kendisine emeği ve ilgisi için binlerce defa teşekkür ediyorum.
• Burhanettin Şahin Muayenehanesi • Diğer •
a....n
İşinin ehli bir diş doktoru, gayet sempatik ve alakadar, dolgu sökülüp yerine yeni dolgu yapıldı ve güzel işçilik çıkarıldı.. Bunun harici her şey güzeldi.. Tercih edebilirsiniz..
• Burhanettin Şahin Muayenehanesi • Diğer •
öz....
Çok titiz,tecrübeli bir hekim.kanal tedavisi için gittim .çok memnun kaldım.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
• Burhanettin Şahin Muayenehanesi • •
es...a
Doktor Burhanettin Bey en son teknolojileri kullanarak tedavi yapıyor. Dişimi kurtardı. Ellerine sağlık.
• Burhanettin Şahin Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
Burhanettin Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burhanettin Şahin, Diş Hekimi. Size Burhanettin Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Tam Diş Protezi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Porselen, İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar, Pembe Estetik, Diş Beyazlatma, 20'lik Diş Çekimi, Apikal Rezeksiyon.
Burhanettin Şahin adresi nerede?Burhanettin Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sinan Caddesi No:2/1 Dikmen Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burhanettin Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burhanettin Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burhanettin Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burhanettin Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Burhanettin Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burhanettin Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burhanettin Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.