Merhaba, ben Fizyoterapist Buse Çetin. Yüksek İhtisas Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldum. 1 yıllık yoğun staj sürecinin ardından yaklaşık 7 aydır aktif olarak klinik alanda hizmet vermekteyim.
Kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, postür bozuklukları, bel-boyun ağrıları ve ortopedik rehabilitasyon alanlarında çalışıyor; her danışanıma özel, bilimsel temelli ve bütüncül tedavi yaklaşımları sunuyorum.
Tedavi sürecimde manuel terapi (İKOMT eğitimi aktif olarak devam ediyor), klinik pilates, kinezyo bantlama, derin stabilizatör sistem aktivasyonu ve yüz yogası gibi yöntemleri bir arada kullanıyorum.
Ayrıca lenfödem ve lipödem gibi dolaşım sistemi rahatsızlıklarında hem destekleyici fizyoterapi uygulamaları hem de yara bakımı hizmeti sunuyorum. Pelvik taban sağlığı alanındaki eğitimimi de kısa süre içinde tamamlamış olacağım.
Amacım, yalnızca ağrıları azaltmak değil; beden farkındalığını artırarak kişilere fonksiyonel, dengeli ve uzun vadede sürdürülebilir bir yaşam kalitesi kazandırmak.
Eğer siz de bedeninizi tanımak, güçlendirmek ve kendinize özel bir iyileşme sürecine adım atmak isterseniz, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarım.
- Ön Çapraz Bağ Kopması
Topuk Dikeni Tedavisi
Çocuk Fizyoterapisi
İnme Rehabilitasyonu
m....e
Hayatımın büyük bir kısmında bel fıtığı ağrılarıyla mücadele ediyordum, zaman zaman yürümekte bile zorlanıyordum. Tavsiye üzerine. Buse Hanım’a başvurdum. İlk değerlendirmede fıtığın beni nasıl etkilediğini çok iyi analiz etti ve tamamen bana özel bir tedavi planı oluşturdu.
Manuel terapi, derin stabilizasyon çalışmaları ve doğru egzersizlerle birkaç seans içinde ciddi bir rahatlama hissettim. Artık sabahları daha ağrısız uyanıyorum ve günlük hareketlerimi çok daha rahat yapabiliyorum.
Buse Hanım’ın hem bilgisi hem de samimi yaklaşımı bana çok güven verdi. Bel fıtığı yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.• Fzt. Buse Çetin • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Uzun zamandır yaşadığım kalça ağrısı nedeniyle günlük işlerimi bile yapmakta zorlanıyordum. Buse Hanım’a yönlendirme üzerine gittim ve iyi ki gitmişim. İlk değerlendirmede ağrımın kaynağını çok net şekilde anlattı ve buna uygun bir manuel terapi + egzersiz programı oluşturdu. Daha ilk seanslardan itibaren rahatlamayı hissettim.
Buse Hanım hem çok ilgili hem de seans boyunca ne yaptığını açıklayarak güven veriyor. Kalçamda hem hareket açıklığım arttı hem de ağrılarım ciddi anlamda azaldı.
Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim• Fzt. Buse Çetin • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
mu...l
Hem ayak bileğimdeki ödemi çok kısa sürede geçirmesi, hem detaylı bilgilendirerek işini yapıyor olması hem de sırtımdaki ağrıyı kısa sürelerde geçirmesi kendisini zaten bu alanda uzman insanlardan birisi haline getiriyor kendim zaten profesyonel sporcuyum daha önce bu kalitede hizmet almamıştım minnet ediyorum hocam
• Fzt. Buse Çetin • Manuel Terapi •
se...
Uzun süredir boyun ağrılarım vardı, zamanla kollarıma da vuran uyuşmalar başladı. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda boyun fıtığı ve kireçlenme teşhisi konuldu. Tedavi sürecinde hem ağrılarım azaldı hem de günlük yaşam kalitem arttı. Uygulanan manuel terapi ve egzersizlerle artık çok daha rahat hareket edebiliyorum.
• Fzt. Buse Çetin • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
T
tc...a
Uzun zamandır omzumda sürekli bir çıkma ve boşalma hissi vardı, günlük işlerimi yaparken bile zorlanıyordum. Buse Hanım sayesinde düzenli egzersizler, manuel terapi ve birebir ilgisiyle omuz kaslarım güçlendi, artık çok daha rahat hareket edebiliyorum. Tedavi sürecinde hem sabırlı hem de motive edici yaklaşımı sayesinde sürece güvenle devam ettim. Şimdi spora dönebilecek noktaya geldiğim için çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Fzt. Buse Çetin • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
12.08.2025 tarihinde el bileğimi burktum ,mr ve röntgen sonucu radius distal uç kırığı tanısı aldım ve Buse hanımdan randevu aldım ilk önce elimdeki hiç geçmeyecek sandığım ödemi geçirdi daha sonra el bileği mobilitemi artırdı ve şu an tam olarak günlük aktivitelerde kullanamasam da inanılmaz ilerleme kaydettik inşallah ilerleyen seanslarda tamamen halledicez saygılar.
• Fzt. Buse Çetin • Ortopedik Rehabilitasyon •
Ö
ö.....
Buse Çetin Hoca ile pilates çalışmalarımdan çok memnun kaldım, işine verdiği değer , gülen yüzü, yönlendirme tarzı , hangi kasları çalıştırdığına kadar detaylı anlatımı ve profesyonelliği gerçekten çok iyi.
• Fzt. Buse Çetin • Pilates •
Pilates derslerinden çok memnun kaldım. Hocanın enerjisi yüksek, anlatımı çok anlaşılır ve hareketleri doğru yapmam için her zaman özen gösteriyor. Derslerde hem motive oluyorum hem de gelişimimi fark ediyorum. İyi ki tercih etmişim
• Fzt. Buse Çetin • Pilates •
ah...y
Sol bacağımın arka üst kas grubunda bir süredir sebepsiz bir çekme ve kramp durumu vardı. Buse Hanım manuel terapi ile çok kısa sürede sorunu tespit etti ve yine çok hızlı bir şekilde tedavi etti. Yaptığı işlemlerin öncelikle kendisinin içine sinmesine yönelik çalışma tarzı ve profesyonelliği gerçekten dikkat çekici.
• Fzt. Buse Çetin • El Rehabilitasyonu •
Uzun saatler bilgisayar başında çalıştığım için sırt bölgemde sürekli kulunç ağrısı yaşıyordum. Günlük işlerimi yaparken bile rahatsızlık veriyordu. Kendisi detaylı bir değerlendirme yaptı ve bana özel egzersizler ile manuel terapi uyguladı. İlk seanslardan itibaren ağrılarımda ciddi azalma oldu, hareketlerim çok daha rahatladı. Artık uzun süre bilgisayar başında otursam bile eskisi kadar zorlanmıyorum.
• Fzt. Buse Çetin • Randevu •
Buse Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buse Çetin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Buse Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Felç, Boyun Fıtığı, Gelişim Geriliği.
Buse Çetin adresi nerede?Buse Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buse Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buse Çetin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buse Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buse Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buse Çetin hangi dilleri konuşuyor?Buse Çetin ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Buse Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buse Çetin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buse Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Buse Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buse Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?Buse Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler