Merhaba, ben Fizyoterapist Buse Çetin. Yüksek İhtisas Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldum. 1 yıllık yoğun staj sürecinin ardından yaklaşık 7 aydır aktif olarak klinik alanda hizmet vermekteyim.

Kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, postür bozuklukları, bel-boyun ağrıları ve ortopedik rehabilitasyon alanlarında çalışıyor; her danışanıma özel, bilimsel temelli ve bütüncül tedavi yaklaşımları sunuyorum.

Tedavi sürecimde manuel terapi (İKOMT eğitimi aktif olarak devam ediyor), klinik pilates, kinezyo bantlama, derin stabilizatör sistem aktivasyonu ve yüz yogası gibi yöntemleri bir arada kullanıyorum.

Ayrıca lenfödem ve lipödem gibi dolaşım sistemi rahatsızlıklarında hem destekleyici fizyoterapi uygulamaları hem de yara bakımı hizmeti sunuyorum. Pelvik taban sağlığı alanındaki eğitimimi de kısa süre içinde tamamlamış olacağım.

Amacım, yalnızca ağrıları azaltmak değil; beden farkındalığını artırarak kişilere fonksiyonel, dengeli ve uzun vadede sürdürülebilir bir yaşam kalitesi kazandırmak.

Eğer siz de bedeninizi tanımak, güçlendirmek ve kendinize özel bir iyileşme sürecine adım atmak isterseniz, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarım.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Fzt. Buse Çetin

Ankara, Ankara

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• G

Gayet memnunum Buse hocamla Plates gayet zevkli iyi ilerliyoruz tavsiye ederim

• Fzt. Buse Çetin Pilates  •

• P

Buse Hoca tedavi boyunca hem çok ilgiliydi hem de yönlendiriciydi. Kendisiyle tedavime devam etmekteyim, aksi takdirde devam etmezdim. Skolyoz, bel fıtığı gibi problemlerim var. Hem oluşan ağrılarıma yönelik hem de genel güçlendirici egzersizlerle beni keyifli bir şekilde desteklemektedir.

• M

Buse Hocamla yaptığım pilates derslerinden inanılmaz memnunum. Hem çok ilgili hem de gerçekten ne yaptığını bilen biri olduğu için kendimi her derste güvende hissediyorum. Dersler bedenime çok iyi geldi; hem güçlendim hem de ağrılarım azaldı. Aynı zamanda ruhen de çok rahatlatıyor, dersten çıktığımda modum resmen yükseliyor. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim

• Fzt. Buse Çetin Klinik Pilates  •

• Z

Buse hocaya bel ağrısı ve menisküs yırtıkları şikâyetiyle başvurdum. Uygulanan egzersiz ve terapi süreci sonrasında ağrılarım belirgin şekilde azaldı.Süreç ilerledikçe kas kütlemde artış, vücut duruşumda düzelme ve genel hareket kabiliyetimde gelişme fark ettim. Başlangıçta sadece ağrılarım için başvurmuştum ancak zamanla vücudumda gözle görülür bir değişim oldu.Tedavi sürecinin planlı ilerlemesi ve düzenli takip edilmesi benim için motive edici oldu. Seanslara devam etmeyi düşünüyorum.

• Fzt. Buse Çetin Klinik Pilates  •

• F

Buse hanim icin mottom “bir fizyoterapitten daha fazlasi!” Seansinizda fizyoterapist farkini ortaya koymakla beraber manuel terapide de sihirli elleri ile harika dokunuslarda bulunan sohbeti ile dersi su gibi akan bir hoca.

• F

Kendisine çoklu ortopedik rahatsızlıklarimdan kaynakli ağrılarım için başvurdum .Hazırladığı egzersiz programıyla kısa surede ilerleme kaydettik.
    Güler yüzü, ve hastasını gerçekten dinleyen yaklaşımıyla kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. Sadece fiziksel değil motivasyon olarak da çok destek oldu.

• Fzt. Buse Çetin Fizik Tedavi  •

• R

Fizyoterapist Buse ÇETİN, çok ilgili, iletişimi oldukça gelişmiş, bütün soru ve sorunlarıma uygun yanıtlar alabildiğim ,eklem ağrılarım ve bağ dokularımı güçlendirme konusunda benim için son derece yardımcı olmuş bir fizyoterapist ‘tir .

• G

Harika bir Fizyoterapist, ilgili, kas ve özellikle bel ağrıma çok iyi geldi. Düzenli devam etmekteyim.

• Fzt. Buse Çetin Pilates  •

• Y

Spor eğitmeniyim. Yoğun antrenman ve iş temposundan kaynaklanan vücut ağrılarım Buse hocamın manuel terapileri sayesinde şuan çok daha iyi .

• Fzt. Buse Çetin Manuel Terapi  •

• M

Hayatımın büyük bir kısmında bel fıtığı ağrılarıyla mücadele ediyordum, zaman zaman yürümekte bile zorlanıyordum. Tavsiye üzerine. Buse Hanım’a başvurdum. İlk değerlendirmede fıtığın beni nasıl etkilediğini çok iyi analiz etti ve tamamen bana özel bir tedavi planı oluşturdu.
    Manuel terapi, derin stabilizasyon çalışmaları ve doğru egzersizlerle birkaç seans içinde ciddi bir rahatlama hissettim. Artık sabahları daha ağrısız uyanıyorum ve günlük hareketlerimi çok daha rahat yapabiliyorum.
    Buse Hanım’ın hem bilgisi hem de samimi yaklaşımı bana çok güven verdi. Bel fıtığı yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.