0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Fizyoterapist Buse Çetin. Yüksek İhtisas Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldum. 1 yıllık yoğun staj sürecinin ardından yaklaşık 1 yıldır aktif olarak klinik alanda hizmet vermekteyim.

Kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, postür bozuklukları, bel-boyun ağrıları ve ortopedik rehabilitasyon alanlarında çalışıyor; her danışanıma özel, bilimsel temelli ve bütüncül tedavi yaklaşımları sunuyorum.

Tedavi sürecimde manuel terapi , klinik pilates, kinezyo bantlama, derin stabilizatör sistem aktivasyonu ve yüz yogası gibi yöntemleri bir arada kullanıyorum.

Ayrıca lenfödem ve lipödem gibi dolaşım sistemi rahatsızlıklarında hem destekleyici fizyoterapi uygulamaları hem de yara bakımı hizmeti sunuyorum. Pelvik taban sağlığı alanındaki eğitimimi de kısa süre içinde tamamlamış olacağım.

Amacım, yalnızca ağrıları azaltmak değil; beden farkındalığını artırarak kişilere fonksiyonel, dengeli ve uzun vadede sürdürülebilir bir yaşam kalitesi kazandırmak.

Eğer siz de bedeninizi tanımak, güçlendirmek ve kendinize özel bir iyileşme sürecine adım atmak isterseniz, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarım.

Yetişkin

Buse Çetin

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • B

Hareketleri kontrollü yaptırıyor izole kas gruplarını çalıştırma konusunda bilinçli ve sistematik hareket ediyor. Tetik noktalarını buluyor ve esnetiyor. Her seans sonunda kötü postüre bağlı sırt ağrılarımda rahatlama oluyor. Aşırı Kısa hemstringlerim 7 seansta hissedilir sekilde esneyip uzadı

• M

Buse Hanım oldukça ilgili ve yardımsever, ağrılarıma ve ihtiyaçlarıma yönelik bir süreç yönetiyor. Profesyonel yaklaşımı ve samimi iletişimi ile son derece memnun kaldığım bir uzman.

• Fzt. Buse Çetin Fizyoterapist Eşliğinde Egzersiz  •

Pilatese başlama sürecimde aslında çok umudum yoktu devam etmem hadi bir deneyeyim demiştim ama şuanki durumda iyi ki başlamışım diyorum. Hafif derecede skolyoz ,duruş bozukluğu ,boyun düzleşmesi gibi sıkıntılardan kaynaklı ağrılarım vardı seanslar sayesinde gerçekten geçti.Tabi süreklilik isteyen bir spor , ayrıca seanslar o kadar keyifli geçiyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Hem çok ilgili hem de işini severek yapan biri Buse hanım. Alanında uzman ve Fizyoterapist olduğu için gerçekten kendinizi dahada güvende hissediyorsunuz. Güler yüzü, ilgisi ve motivasyonu sayesinde devam etmek çok kolay. Kendisini tanıdığım için çok memnunum.

• P

Buse hocamla 1 yıldır çalışmalarımızın sonucunda özellikle boyun fıtığım nedeniyle yaşadığım ağrılarda oldukça azalma oldu. Kendisi ayrıca iletişimi de çok güçlü bir fizyoterapisttir. Sorularınıza içtenlikle yanıt alabileceğiniz, bilgisiyle güven veren birisi.

• R

Buse hanıma sürece başladığımda yoğun sırt ve boyun ağrım vardı. Şu an daha 12. Seansta olmama rağmen kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Reformer pilateste çok iyi yönlendirmeler yapıyor, ama esnetme mevzusunda üstüne tanımadım. Parmakları şifalı bence. Sürece hakim oluşu, her danışana özel ilgi gösterişi, tatlı dili ve güler yüzü, insana saygısı, tüm bu detaylarıyla çok memnun kaldım.

• Ş

Buse Hocam'la gebelik dönemiminde çalışmaya başladım. Kendisi oldukça sempatik, deneyimli ve anlayışlı bir fizyoterapist. Her dersimizde sabırla, ilgiyle ve güleryüzlü bir şekilde ilerlememi sağlıyor. İyi ki Buse Hocam ile tanışmışım. Bağlıca'da oturan herkesin kesinlikle tanıması gereken birisi. Emekleri ve yönlendirmeleri çok değerli. Mümkünse doğuma kadar devam edeceğim ve doğumdan sonra da umarım gelebilirim onunla çalışmaya .

• Fzt. Buse Çetin Hamile Pilatesi  •

Buse hocanın profesyonelliği ve pozitifliği çok memnunum herkese tavsiye ederim

• Fzt. Buse Çetin Pilates  •

Buse hocam alanında çok bilgili ve yetkin. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum . Ağrılarım büyük oranda geçmiştir

• Fzt. Buse Çetin Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

İlgili olduğu için memnun kaldım seanslarımız boyunca sağlığımın gidişatını titizlikle takip etmesi beni ayrıca memnun etti

• Fzt. Buse Çetin Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• K

Buse hocamdan hamileliğimin 2 ayında pilates dersi aldım. Süreç hem faydalı hem de çok keyifliydi. Danışanlarıyla ilgili ve iletişimi güçlü. Herkese gönülden tavsiye ederim.

• Fzt. Buse Çetin Klinik Pilates  •