Merhaba, ben Fizyoterapist Buse Çetin. Yüksek İhtisas Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldum. 1 yıllık yoğun staj sürecinin ardından yaklaşık 7 aydır aktif olarak klinik alanda hizmet vermekteyim.

Kas-iskelet sistemi rahatsızlıkları, postür bozuklukları, bel-boyun ağrıları ve ortopedik rehabilitasyon alanlarında çalışıyor; her danışanıma özel, bilimsel temelli ve bütüncül tedavi yaklaşımları sunuyorum.

Tedavi sürecimde manuel terapi (İKOMT eğitimi aktif olarak devam ediyor), klinik pilates, kinezyo bantlama, derin stabilizatör sistem aktivasyonu ve yüz yogası gibi yöntemleri bir arada kullanıyorum.

Ayrıca lenfödem ve lipödem gibi dolaşım sistemi rahatsızlıklarında hem destekleyici fizyoterapi uygulamaları hem de yara bakımı hizmeti sunuyorum. Pelvik taban sağlığı alanındaki eğitimimi de kısa süre içinde tamamlamış olacağım.

Amacım, yalnızca ağrıları azaltmak değil; beden farkındalığını artırarak kişilere fonksiyonel, dengeli ve uzun vadede sürdürülebilir bir yaşam kalitesi kazandırmak.

Eğer siz de bedeninizi tanımak, güçlendirmek ve kendinize özel bir iyileşme sürecine adım atmak isterseniz, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarım.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Fzt. Buse Çetin

Ankara, Ankara

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Buse hoca, gittiğim en tatlı, enerjik, güler yüzlü ve elleri şifalı fizyoterapistlerden biri. Gittiğim her seans da mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Her zaman mevcut durumuma ve şikayetlerime en uygun yaklaşımlarla çözüm bularak ,iyileştirerek güler yüzle gönderiyor. Dizimdeki ağrı ile mücadele ettiğim bu süreçte her seans dahada düzelerek iyileşme sağlıyorum.

• başka bir yer Diğer  •

• B

Etkili hareketlerle kısa sürede bel, boyun, bacak kaslarımı çok daha kuvvetlenmiş hissediyorum.

• Fzt. Buse Çetin Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Sevgili Buseyle 6 aydır pilates yapıyorum..Mesleki hastalıklarım olduğu için kiminle çalıştığım benim için çok önemli.Buse hanım benim bu hassasiyetimi çok iyi anlıyorum ve her gün sabirla taş üstüne taş koyuyoruz..Kesinlikle kendimi daha sağlıklı hissediyorum.Agrılarim eskisi kadar olmuyor hatta hiç olmuyor diyebilirim.Güler yüzü, disiplini, özeniyle benim için çok doğru bir isim..

• D

Çok memnun kaldım. Kasımdaki ağrıları ve gerginliklerin büyük çoğunluğu ilk seansta geçti

• Fzt. Buse Çetin Manuel Terapi  •

• Z

Gerçekten işini bilen, samimi bir fizyoterapist. Tanıştığıma çok memnun oldum. Lipodem hastalığım icin manuel lenf drenaj konusunda tek adres diyebilirim.

• Fzt. Buse Çetin Lenfödem Masajı  •

• R

Buse hocayla yaptığımız pilates derslerimiz çok verimli geçiyor. Tüm Derslerde Her bir kasımın varlığını hissediyorum. Hem kas gelişimim hem de enduransımın geliştiğini hissediyorum. Esneme sırasında yaptığımız hareketlerle alışılmışın dışında bir deneyimle esniyorum. Buse hocanın derslerinde emin ellerdesiniz.

• Fzt. Buse Çetin Klinik Pilates  •

• G

Buse hanımdan pilates dersleri alıyorum vücudumun değişimini gözle görülür şekilde görebiliyorum. İletişiminin de başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında boynumda ya da ayağımda oluşan ağrılarda manuel olarak tedavi edici uygulamalar yaptı.

• Fzt. Buse Çetin Klinik Pilates  •

• G

Gayet memnunum Buse hocamla Plates gayet zevkli iyi ilerliyoruz tavsiye ederim

• Fzt. Buse Çetin Pilates  •

Total kalça protezim nedeniyle yaklaşık 5 aydır Buse hocamla pilates çalışmaktayım. Geniş mesleki bilgisi ve nokta atışlarının yanı sıra o günkü ruh halinizi anlayan yaklaşımıyla da rahatlatıcı bir yönü var. Seçtiği müzikler ve sohbetle seansın nasıl bittiğinin farkına varmaz, doğru bölgenin doğru şekilde çalışıldığını sonradan anlarsınız. Çalışmaya başladığımızdan bu yana kaslarımın güçlendiğini, daha hızlı yürüyüp merdiven çıkabildiğimi, en basitinden önceki seansta yaptığım hareketi daha kolay yapabildiğimi görmek ve her seferinde Buse hocamın "daha da iyi olacaksınız" desteğini almak hem sevindiriyor hem motive ediyor. Fizyoterapist olarak kendisini gönül rahatlığıyla önerebilirim.

• P

Buse Hoca tedavi boyunca hem çok ilgiliydi hem de yönlendiriciydi. Kendisiyle tedavime devam etmekteyim, aksi takdirde devam etmezdim. Skolyoz, bel fıtığı gibi problemlerim var. Hem oluşan ağrılarıma yönelik hem de genel güçlendirici egzersizlerle beni keyifli bir şekilde desteklemektedir.

• Fzt. Buse Çetin Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •