Gelişimsel farklılıkları olan bireyler, duygusal veya davranışsal zorluklar yaşayan çocuklar, akademik veya sosyal alanlarda sorun yaşayan danışanlar için özel olarak tasarlanmış terapi süreçleri sunuyorum.
Eğer siz de psikolojik iyi oluşunuzu desteklemek, bireysel gelişiminize katkı sağlamak ve güçlü yönlerinizi keşfetmek istiyorsanız, randevu alarak terapi sürecine adım atabilirsiniz.
İhsaniye, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Özay Apt. No:18 D:4 Psikopoint , Nilüfer, Bursa
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otojenik Gevşeme Tekniği
Psk. Bute Eriş Düzgün
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
ca...n
Bute hocama sosyal medya üzerinden ulaşmıştım iyi ki ulaşmışım hem çok içten olup hem de çok profesyonelce yaklaştı bana kaygılarım azalmaya başladı bile. farkındalığımı arttırdı resmen çok minnettarım Bute hocam iyi ki varsınız
yu...r
İş hayatıma adapte olmakta sorun yaşıyordum. Arkadaşımın önerisi üzerine Bute hocama ulaştım. Online olmasına rağmen çok iyi yol katettik. Çok memnunum iyi ki varsınız
s....s
Ya sürekli aç hissediyordum ya da hiç yemek yemek istemiyordum. Aynaya her baktığımda mutsuz oluyordum. Kendimle savaşmaktan öyle yorulmuştum ki… Bute Hanım bana hem bedenimi hem de ruhumu nasıl beslemem gerektiğini öğretti. Şimdi yemekle olan ilişkim çok daha sağlıklı ve en önemlisi, kendime çok daha şefkatliyim.
Doğum sonrası stres ve adaptasyon sorunu yaşarken kendisiyle iletişime geçtim. Yaklaşımı ve ilgisi çok iyiydi bana çok iyi geldi. Düzenli danışmanı oldum tavsiye ederim.
b....y
İlk başta tereddütlerim vardı ama seanslara başladıktan sonra çok şey değişti. Kendimi daha rahat ifade edebiliyorum, sorunlarımı daha net görebiliyorum. Hem çok anlayışlı hem de pozitif yaklaşımıyla beni gerçekten çok rahatlattı. Her seans sonrası daha güçlü ve huzurlu hissediyorum. Çok değerli bir desteği var ve gönül rahatlığıyla herkese önerebileceğim bir psikolog.
n...
Kendimi hep yetersiz hissediyordum. Kim ne derse ona göre hareket ediyordum, sanki ben yokmuşum gibi. Bute Hanım’la çalışmaya başladıktan sonra fark ettim ki aslında ben de önemliyim. Şimdi başkalarının ne düşündüğünden çok, benim ne hissettiğim önemli. Kendime değer vermeyi öğrendim.
k...
Depremden sonra her gece ya rüyamda tekrar yaşadım ya da en ufak bir seste irkildim. Evde bile güvende hissedemiyordum. Bute Hanım sayesinde yavaş yavaş korkularımla yüzleşmeye başladım. Artık gece rahat uyuyabiliyorum, her an kötü bir şey olacakmış gibi hissetmiyorum. Bu süreçte bana verdiği destek paha biçilemezdi.
b...
Ben kaygı bozukluğu sebebiyle gitmiştim Bute hanıma. Kendisi bana çok iyi geldi olaylara ve kendime dışarıdan bakabilmemi sağladı, önerdiği kitaplardan da çok şey öğrendim. Kesinlikle çevreme de önereceğim bir psikolog.
m...
Bute Hanım'ı arkadaşımın önerisi ile buldum. Sonrasında sosyal medyasını gördüm, inceledim ve öyle randevu aldım. Çocuğumda kaygı sorunları vardı genel olarak. Çocuğumla inanılmaz bir bağ kurdu ve ona çok iyi geldi. Çocuğumdaki gelişmeler gün geçtikçe daha da iyi oluyordu, keşke daha erken karşılaşsaymışız Bute Hocam ile. Şiddetle tavsiye ederim, çok memnun kalacağınıza eminim.
e...
Sosyal medya hesabından ulaştım.
Sabahları yataktan kalkmak bile zulüm gibiydi. Hiçbir şeyden keyif alamıyordum, kendimi kaybolmuş hissediyordum. Herkes ve her şey bana ağır geliyordu.
Bute Hanım'la konuştukça aslında yalnız olmadığımı fark ettim. Küçük adımlarla başladık, şimdi eski ben olmaya doğru ilerliyorum. Hayata dair umutlarım geri geliyor. Çevreme tavsiye ederim, ki tavsiye etmeme de gerek yok zaten, o eski halimden bu halime geldiğimi görenler Bute Hanım sayesinde olduğunu çok iyi biliyor.
Bute Eriş Düzgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bute Eriş Düzgün, Psikoloji. Size Bute Eriş Düzgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi).
Bute Eriş Düzgün adresi nerede?Bute Eriş Düzgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Özay Apt. No:18 D:4 Psikopoint , Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bute Eriş Düzgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Bute Eriş Düzgün uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Bute Eriş Düzgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bute Eriş Düzgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bute Eriş Düzgün hangi dilleri konuşuyor?Bute Eriş Düzgün ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Bute Eriş Düzgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bute Eriş Düzgün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bute Eriş Düzgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Bute Eriş Düzgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bute Eriş Düzgün hangi sigortaları kabul ediyor?Bute Eriş Düzgün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.