Araştırmalarımı ve klinik çalışmalarımı İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Kürsüsünde ve Bakırköy'de bulunan muayenehanemde devam ettirmekteyim. Ayrıca İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Ağız Ve Diş Sağlığı Programı'nda 2016-2020 tarihleri arasında Öğretim görevlisi olarak çalışmalarımı devam ettirdim. 2020 yılından itibaren İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda Dr. Öğretim Üyesi olarak akademik hayata devam etmekteyim.
Klinik çalışma alanlarım içerisinde ağırlıklı olarak; diş eti tedavisi, diş eti ameliyatları, diş eti çekilmelerinin tedavileri, gülüş tasarımı, pembe estetik, dental implant, kemik grefti operasyonları yer almaktadır.
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Periodontoloji Cerrahi
- Diş eti çekilmeleri
- Diş eti iltihabı
İncirli Cad 86/A, Bakırköy, İstanbul 34144
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Kanal Tedavisi
Kapalı Kök Debridmanı
Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Köprü Uygulaması
Çene Implantasyonu
İmplant
İmplantoloji
nu...l
Yaklaşık 6-7 ay önce damağımda bir şişlik fark ettim ve zamanla iner diye düşündüm. Tuzlu su ile ve ada çayı ile gargara yaptım ama geçmedi. Küçük bir fındık gibi orada duruyordu ve gerçekten sinirlerimi bozuyordu. Ağzımın tadı tuzu bozuldu sanki ne yesem lezzet alamıyordum. Daha da kötüsü ağzım kokuyor gibi hissediyordum ve bu durum artık günlük hayatımı etkilemeye başlamıştı. Sonunda Çağdaş Hocaya gittim ve muayenede apikal rezeksiyon ameliyatı olmam gerektiğini söyledi. Açıkçası biraz gergin ve tedirgin olsam da hocanın yaklaşımı güven verdi ve ameliyatı ilk fırsatta oldum. Ameliyat süreci korktuğumdan çok daha rahat geçti. İyileşme döneminde birkaç gün yemek yemek zorlaşıyor ama iyi tarafından bakacak olursak pek yemek yiyemediğimiz için 1-2 kilo vermiş oluyoruz.
Diş ameliyatımın üzerinden 1 ay kadar geçti şu an bütün şikayetlerimden kurtuldum ve ağzımın lezzeti geri geldi ve kötü koku hissinden kurtuldum. Hoca işinin oldukça ehli bir hekim ve gerçekten güven veren biri.• Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Periodontoloji Randevusu •
gü...
Rahatsızlığımı en ince ayrıntısına kadar anlatarak tedavi yöntemini anlattı. Bilgilendirici ve güven vericiydi tutumu
bü...
Çağdaş Bey'e, araştırmalarım sonucu gitmeye karar vermiştim diş tedavilerimin çoğunu Periodonta Kliniğinde yaptırdım. Bugün de apikal rezeksiyon işlemini gerçekleştirdi ve gayet memnun kaldım işlem sırasında yaptığı bilgilendirmeler , ilgili tavrı ve verdiği güvenle beraber kendinizi emin ellerde hissedebilirsiniz
• Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Cerrahisi •
ma...n
Bugün diş sürdürme ameliyatı oldum.Baştan çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum!Eli çok hafif ve çok profesyonel bir doktor!
• Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu •
gi...m
Diş çekimi ve implant işlemlerim aynı gün oldu . Çağdaş bey ‘in detaylı anlatımı , profesyonelliği ve verdiği güven ile işlemler sorunsuz gerçekleşti , tekrardan emeklerine sağlık .
• Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • İmplant •
g....a
Çağdaş bey çok ilgili ve samimi bir şekilde muayene etti ve objektif bir şekilde sonuçları paylaştı. Yıllardır oturmaya kortuğum muayene koltuğunda beni sabırla dinleyip tedavi sürecini çok güzel bir şekilde açıkladı . Dişeti çekilmem olması nedeni ile diş kaybından korkum vardı fakat dişi korumaya yönelik tavırda bir tedavi prosedürü izleme kararı aldığı için kesinlikle kendimi daha rahat hissediyorum .
bü...t
Diş eti şişliği ve kanaması şikayetlrrim üzerine Çağdaş beyle tanıştım.Doğru yönlendirme ve tedavi ile bu problemim çözüldü.Ayrıca impilant ve köprü tedavisine başladım .Tüm ağız ve diş sağlığı konusunda tek doktorum .Tüm tedavi sırasında göstediği hassasiyet çok kıymetli
• Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
du...n
klinik çok temiz ve güzeldi randevu saatim baya gecikti ama 2 dk da uyuşturulup 2 dk da dişim çekildi çok mutluyum
• Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • 20'lik Diş Çekimi •
su...u
Çağdaş Bey çok kibar, hastalarını dinleyen,söylediklerini dikkate alan,net açıklamalar yapan iyi bir hekim. Başka bir hekim tarafından çekilen dişimde oluşan iltihap için , çok ağrılı bir şekilde gittim. Çok yardımcı oldu.
• Periodonta Master Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • •
fi...ş
Dr.Çağdaş beye ilk kez gidiyorum diş eti rahatsızlığım konusunda doğru tedavi süreciyle bana büyük güven verdi ve rahatsızlığım ile ilgilenmesi açıklayıcı şekilde bilgilendirmeleri, bir hasta olarak çok memnun kaldım.iyiki varsınız Çağdaş bey
Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağdaş Çağlar Laçin, Periodontoloji. Size Çağdaş Çağlar Laçin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, Diş Eti Ameliyatı, Randevu, Periodontoloji Randevusu, Ağız Cerrahisi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Ağız Koruyucusu, İmplant, İmplantoloji.
Çağdaş Çağlar Laçin adresi nerede?Çağdaş Çağlar Laçin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli Cad 86/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Çağlar Laçin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çağdaş Çağlar Laçin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çağdaş Çağlar Laçin hangi dilleri konuşuyor?Çağdaş Çağlar Laçin ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Çağdaş Çağlar Laçin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Çağlar Laçin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Çağlar Laçin hakkında ne düşünüyor?Toplam 121 hasta / danışan, Çağdaş Çağlar Laçin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Periodontologlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Periodontologlar