Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ

Görüşler

Serçe parmağımdaki kitleden dolayı defalarca ameliyat olmama rağmen 1 yıldır acı çekiyor ve yürümekte güçlük çekiyordum, ta ki Cem Cüneyt hocayla karşılaşana kadar. Ameliyatımı başarıyla sonuçlandırdı, artık rahatça ayakkabı giyiyor ve yürüyorum. Kendisi çok ilgili, güler yüzlü, samimi ve başarılı bir doktor. İşini hakkıyla severek yaptığı için meslek hayatında her zaman başarılı olacaktır. Şimdi de sırtımdaki ağrıların ve ayağımdaki uyuşmaların onun vereceği tavsiyelerle ve egzersizlerle geçeceğine gönülden inanıyorum. Kendisine her gün duacıyım ve meslek hayatında başarılar diliyorum

• başka bir yer Diğer  •

• Y

Sayın hocam Kasım 2025 tarihinde sağ ayak bileğimde çoklu kırık ameliyatım başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. 13 çivi, iki vida ve iki plak takılarak hızlı bir iyileşme ile 3 ayda iş yerime geri döndüm. Kendisine ve ekibine başarılarının devamını dilerim.

• Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Ocak 30 tarihinde yüksekten düşmeye bağlı iki ayak bileğim ve şaft kemiği teşhisi ile Ankara şehir hastanesinde ameliyat oldum sayın hocam Cem cüneyt köse 9 saatlik ameliyatla beni tekrar hayata bağladı kendisine minnettarım

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet