Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 18 adet acil tıp uzmanı, 3 adet aile hekimliği uzmanı, 51 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 20 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 23 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet el cerrahisi uzmanı, 12 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 24 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 20 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 13 adet gastroenteroloji uzmanı, 2 adet gastroentroloji cerrahisi uzmanı, 69 adet genel cerrahi uzmanı, 5 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 5 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 32 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet halk sağlığı uzmanı, 4 adet hematoloji uzmanı, 49 adet iç hastalıkları uzmanı, 18 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 22 adet kardiyoloji uzmanı, 46 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nefroloji uzmanı, 28 adet nöroloji uzmanı, 4 adet nükleer tıp uzmanı, 42 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 12 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 4 adet psikiyatri uzmanı, 15 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 68 adet radyoloji uzmanı, 8 adet romatoloji uzmanı, 7 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 5 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 10 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 10 adet tıbbi patoloji uzmanı, 30 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara ilinde Talatpaşa Bulvarı Altındağ adresinde bulunmaktadır. Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3125084000 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ülkü Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:5, Altındağ

K

Babam 8 ekimde beyin kanaması geçirdi Erzurum’da 20 gün hastanede kaldık tedavi bitince İstanbul’a evimize geldik kontrol için temografi çekilmesi gerekiyordu.Sayın Başhekim Recep bey mütevazi ve ilgisiyle bizi sakinleştirdi.Ve Erdem hocaya yönlendirdi.Açık ameliyat yapılması gerekiyor diyen doktorlar varken hastayı tanıyarak anjiyo ile baloncuğa stend takılabileceğini söyledi hemen 2 gün içinde babamı anjiyo yaptı şuan tedbir amaçlı yoğun bakımda. Erdem hoca sakinliğiyle yeteneğiyle becerisiyle babamı açık ameliyattan kurtardı.MÜKEMMELSİNİZ ERDEM BEY

• Uzm. Dr. Erdem Gürkaş Diğer  •

C

15.09.2024 TARİHİNDE PROSTAT BÖLGESİNDE KÜÇÜK BİR AĞRI OLUŞMASI SONUCU RANDEVU ALARAK ... HASTANESİNE GİTTİM.MUAYENE VE TETKİKLER SONUCUNDA DOKTORUN PROSTAT KANSERİ OLDUĞUMU SÖYLEYİŞ ŞEKLİ İLE DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI. HEMEN İŞLEMLERE BAŞLAYARAK AÇIK AMELİYAT YAPACAĞINI SÖYLEDİ.
    KISA BİR BÜRE SONRA BİLKENT ŞEHİR HASTAHANESİ DOKTORLARINDAN CÜNEYT ÖZDEN HOCAYA ULAŞTIM. SONUÇLARI İNCELEDİĞİNDE ERKEN TEŞHİS 1 EVRE PROSTAT KANSERİ OLDUĞUMU, GAYET RAHAT OLMAM GEREKTİĞİNİ, SÜREÇ İLE İLGİLİ GEREKLİ AÇIKLAMALIRI YAPARAK ÖYLE BİR ANLATTI Kİ DÜNYAMIN YIKILMADIĞINI ANLADIM.
    15.05.2025 TARİHİNDE CÜNEYT HOCA VE EKİBİ ROBOT YARDIMIYLA LAPAROSKOPİK TRASNPERİTONEL RADİKAL PROSTATEKTOMİ AMELİYATIMI GERÇEKLEŞTİRDİLER. HASTANEYE YATIŞIMDAN TABURCU OLANA KADAR HİÇBİR SIKINTI YAŞAMADIM. OPERASYON SONRASINDA İDRAR KAÇIRMA 1-2 GÜN ÇOK ÇOK AZ YAŞADIM VE HAYATA ADEPTE OLMAKTA ZORLANMADIM. SAYIN CÜNEYT ÖZDEN HOCAM, EKİBİ VE GÖREVLİ DİĞER PERSONELDEN ALLAH RAZI OLSUN. DUALARIM SİZİNLE, İYİKİ VARSINIZ SAYGILARIMLA...

• Op. Dr. Cüneyt Özden Diğer  •

2021 yılında Kayseriden hocama ulaştım. Beynimdeki anevrizma için beni Ankaraya çağırdı muane etti ve ertesi gün anjiyoğrafi yöntemiyle stent taktı. O günden beri tüm ağrılarımdan kurtuldum. Hocamdan Allah razı olsun ilgisi alakası hemen whatsapptan dönmesi takdire şayan gerçekten. Kan cıvıtıcı kullanıyorum başka bir yerden ameliyatım vardı aradan 4 yıl geçmesine rağmen bana dönüş sağladı ve ilacı kesmem gerekiyor dendiğinde kendisi döndü iğne kullanmamı ekstra süreçte ne yapmam gerektiğiyle ilgili detay verdi. Belki kendisi dönüş yapmasa ameliyatta farklı komplikasyon gelişecek. Çok duygulandım. Hocamdan Allah razı olsun. İşini hakkıyla yapan çok nadir insanlardan Ergün hocam böyle doktorlarımızın sayısı daima artsın inşallah

I

sivasta beyin kanaması geçirdi babam. 3 kez ameliyat oldu. her seferinde daha kötüye gitti. enfeksiyon kaptı. kanama durmadı. ergün beyin embolizasyon yöntemi sonrası kanama durdu şükür. ;İlgili ve işini severek yapan bir hocamız .

• Prof. Dr. Ergün Dağlıoğlu Diğer  •

20 yıla yakın bir süredir tanıyorum. Daha önce eşimin çok zor bir yerdeki anevrizmasını bulmuştu. Son derece güvenilir. Alanında en iyilerinden

• Uzm. Dr. Gürdal Orhan Diğer  •

2023 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde eşim beyin anevrizma sebebiyle WEB yönetmiyle ameliyat oldu, ancak bir türlü iyileşemedi. Sürekli aniyo, MR, tomografi, çekim derken anevrizma kapanmadı. Ergün Hocam ile iyiki görüştük bize detaylı olarak ameliyatı anlattı ve WEB yönetiminin güvenirliliğinin olmadığını belirtti. Yaklaşık 4 - 5 saat süren ameliyat sonrası eşim başarılı bir şekilde ameliyat oldu. İlk başta Ergün Hocam'a gitseydik 10-15 dakikalık bir ameliyat olacaktı ve eşim gereksiz yere radyasyon almayacaktı ve en önemlisi sağlığına kavuşacaktı. Sayesinde artık anevrizmanın patlama ihtimali yok. İşini okadar çok severek yapıyor ve okadar ilgili bir doktor ki ( aynı zamanda entellektüel biri) sürekli dua ediyorum. Ergün Dağlıoğlu çok iyi bir doktordur, herkese tavsiye ediyorum. Allah razı olsun kendisinden...

• Prof. Dr. Ergün Dağlıoğlu Diğer  •

Filiz hocamın 2018 yılında hayatımı nasıl kurtardığınızı yazmıştım , bu sefer dizlerimden yürümekte bile zorlanırken koyduğu teşhis veuyguladığı tedaviler ile bir anlamda benim yeniden hayata bağlanmamı sağladı, ayrıca bunların yaparken de güler yüzü ve hastasına gösterdiği ilgi en az tedavi kadar etkili oldu

• Prof. Dr. Filiz Eser Diğer  •

Değerli hocam Ergün Dağlıoğlu... Ben yıllarca sağlık sektörüne hizmet veren emekli bir hemşireyim. Emek verdiğim süre içerisinde bu sektörde mütevazi, empati kurabilen, sabırlı, hastasına güven veren, insani duygularını yitirmemiş bir hekime rastlamadım. Yakın bir zaman öncesinde beyin mr ı çekildi, sonucunda anevrizma tanısı kondu. Ergün hocama muayene olana kadar müdahale edilmediği takdirde büyük risk altında olduğum düşüncesine sahip değildim. Kapalı ameliyatla sorunu çözülebileceğini, aynı gün ameliyat yapabileceğini söyledi. Kapalı bir operasyon geçirdim. Şu an çok iyiyim. Baş ağrım vardı o kesildi. Ergün hoca ile ameliyat sonrası yaptığımız görüşmede sızıntının başladığını, zamanında müdahale edildiğini söyledi. Kendisine minnettarım.

• Prof. Dr. Ergün Dağlıoğlu Diğer  •

Filoides tümör teşhisiyle hastane hastane dolaştım. Kan değerlerim yüksekti galiba,ameliyata engeldi. Sayın hocam,beni kabul etti,detayları araştırdı,ne yapmamız gerektiği hakkında bilgilendirdi. Ve çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi.
    Kendisi,bu mesleğe gönül vermiş saçını ağartmış babacan bir doktorumuz. Yaptığı işi biliyor. Iyi ki varsın mehmet hocam. Size her zaman minnettar kalacağım. Ayağınıza taş değmesin.

• Uzm. Dr. Mehmet Keşkek Diğer  •

2 aylık bebeğimin beyninde baloncuk vardı küçük oldugu icin çok zor bir ameliyattı Ergün hocam yaptı Allah bin kere razı olsun sizden hocam ömer bebegin annesi