Psikoloji daha fazla

İzmir 1 adres

Uzman Klinik Psikolog Cemre Özcan, Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Psikoloji Doktora eğitimine devam etmektedir. Eğitim hayatı boyunca özel danışmanlık merkezlerinde ve Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde stajlarını tamamlamıştır. Şu an kendi danışmanlık merkezinde danışanlarına hizmet vermektedir. Ergen, yetişkin, aile ve çiftlere terapi hizmeti sunmaktadır. Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Yas Danışmanlığı, Depresyon, Kaygı Bozuklukları, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Yeme Bozukluğu, Özgüven Sorunları, Sosyal Fobi, Sınav Kaygısı, Fobiler, Panik Atak, Davranış Bozuklukları, Motivasyon Eksikliği, Uyum Sorunları, Kişilik Bozuklukları, Kişiler Arası İlişkiler, Aile ve Evlilik Sorunları ve İlişki Problemleri konularında çalışmaktadır.

Psk.Cemre Özcan Danışmanlık Merkezi

Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers B Kule Regus Kat : 31, Bayraklı, İzmir 35530

Makaleler

• D

İki yıl terapi sürecinde birlikteydik. Hayatıma kattıkları çok değerli

• N

1,5 senedir terapi alıyorum.Bu sürece başlamak hayatımda verdiğim en iyi karardı terapiye başlamak isteyenler için Cemre hanım harika ve çok iyi bir psikolog.Terapi öncesinde zihnimde kaybolmuştum, sınır koymakta zorlanıyordum,kendimi ifade edemiyordum,sunum yapmaktan korkuyordum. Topluluk önünde konuşmak bir yana, arkadaşlarımla iletişim kurmakta bile zorlanıyordum.Her seansta farkındalığım daha da gelişti.Beni herkesten hatta kendimden bile daha iyi anladınız.Hayatımda ilk kez kendimi önceliklendirmeye başladım.Sizin sayenizde kendim olma cesaretini gösterebildim ve beni kısıtlayan şeylerden özgürleşebildim.Şimdi çok iyi arkadaşlarım var,insanlarla rahatça konuşuyorum.Beni yalnız ve utangaç bir çocuktan güçlü ve huzurlu bir kıza dönüştürdüğünüz için benim sessizliğimi anladığınız, bana kendimi sevmeyi öğrettiğiniz için ve daha birçok şey için size minettarım. Şimdi iyi ki başlamışım diyorum ve herkese tavsiye ederim.

• Online Görüşme Bireysel Terapi  •

• H

Cemre Hanımla 1 yıl kadar devam eden bir terapi sürecimiz oldu. Kendisi çok ilgili ve özverili bir terapist. İlişkilerimde yaşadığım sorunlarla ilgili danıştım kendisine ve bana çok faydası oldu.

• Online Görüşme Psikoloji Randevusu  •

• O

alanında başaralı bir doktor herkese tavsiye ederim

• Online Görüşme Online Terapi  •

Cemre hanımla çift terapisi almak için tanıştık. Neredeyse boşanma ile sonlanacak evliliğimizi sayesinde kurtardık. Kendisi çok profesyonel ve güzel yönlendiriyor. Eşimin psikolog tabusunu yıktı ve gerçekten çok olumlu yönde değişim oldu. Kendisine minnettarım ve herkese tavsiye ediyorum.

• Online Görüşme Aile Terapisi  •

• D

Cemre hanıma çok minnettarız, ilk olarak süregelen tartışma sürecimizi durdurmamıza yardımcı olarak birbirimizi dinlememizi, yanlış ve eksiklerimizi daha iyi bir iletişim ile halletmemize olanak sağladı. Bizimle yaptığı egzersizler, konuşmalar ve birbirimizi daha iyi tanımamıza sebep olacak yönlendirmeleriyle bizi çok iyi bir noktaya taşıdığını düşünüyoruz. Nişanımızdan 3 ay öncesinde başladığımız bu yolculukta çok kısa bir sürede gördüğümüz olumlu etkiler sayesinde süreçlerimizi çok iyi yönetebildik. kendisini mutlaka öneriyoruz

• Online Görüşme Aile Terapisi  •

• B

Cemre hanımın sizi dinlemesi size odaklanması iletişimi çok iyi. Özfarkındalığımı geliştirmek kendi değerimin sınırlarımın farkına varmak daha iyi daha bilinçli bir ben yaratmak istediğim için geldim kendisine. Temmuz ayından beri seanslarımız devam ediyor henüz kendimde bir farkındalık sahibi değilim belki de daha başındayız . Kendimi yeniden keşfedeceğim geliştireceğim bu yolda Cemre hanımla olmaktan memnunum.

Uzm. Kl. Psk. Cemre Özcan

Benim için de sizinle yol almak oldukça keyifli, düşünceleriniz için teşekkür ederim :)

• D

Cemre Hanım ile Kasım ayından beri seans yapıyoruz. Ben kendisiyle okkb, depresyon ve anksiyete sebebiyle görüşüyorum. Bana özellikle kendim de sebebini bildiğimi düşündüğüm konularda oldukça farklı bakış açıları sunup olayları farklı pencerelerden görmemi sağlayarak anksiyetem ile başa çıkabilmek konusunda inanılmaz yardımcı oldu kendisi, olmaya devam da ediyor. Seansları konusundaki özeni de takdire şayan bence. Genel olarak iyi bir iletişim kurduğumuzu düşünüyorum. Terapist arayışı gerçekten zorlu bir süreç olabiliyor ama eğer kafanızda sorular varsa Cemre Hanım ile görüşmenizi tavsiye ederim.

• Psk.Cemre Özcan Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Uzm. Kl. Psk. Cemre Özcan

Sürecinize eşlik etmek benim için de oldukça keyifli, değerli yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

Cemre Hanım benim ilk terapistimdir.Doğru terapisti bulmak zaman alıcı bir süreç lakin Cemre Hanım ile sürecimde en ufak bir kuşkuya düşmedim.Hatta hayattaki tüm şansımı burada kullandığımı düşünüyorum bazen. 2023Mart’tan bu yana tam bir yıldır düzenli devam ediyoruz. Melankolik birisi olduğu düşünürdüm enufak olayda büyük girdaba girip yoğunduygular hissederdim.Duyguları tekrardan tanıdım sadece öfke bastırılmışlığımın olduğunu çözümledik.İlk başlarda ağlayarak çıktığım odadan zaman içerisinde kendimi keşfetmemin verdiği mutlulukla çıkmaya başladım. Rahat bir nefes almayı öğretti.Kritik bir süreçten geçerken sayesinde toparlandım. Çok kötü durumdayken mesaj attığımda hep ulaşılabilir olup yardımcı oldular. güzel kitap önerilerinde bulunup ödevler verip terapi odasında da doğru çalışmaları yaptırdı. Cemre Hanım hakkındaki görüşlerimi yoruma nasıl sığdırabilirim bilmiyorum, ben 1.30-2 saat hayatıma olan etkisinden bahsedebilirim.Umarım mutluluğu ve başarılarıhep daim olur Sevgilerimle

• Psk.Cemre Özcan Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi  •

Uzm. Kl. Psk. Cemre Özcan

Sürecinize eşlik etmek, destek olmak ve birlikte yol almak çok kıymetli. Duygu ve düşünce paylaşımınız için teşekkür ediyorum :)

• Ş

Çift terapisi için başvurduğumuz Cemre Hanım'dan hem ben hem de eşim oldukça memnun kaldık. Yaşadığım travmatik süreci sağlıklı bir şekilde atlatmamda, duygularımı daha rahat ifade etmemde ve bu süreci ödevlerle farkındalığımızı artırarak başarıyla tamamladık. Seans sonunda doğru iletişim kurmayı öğrenerek, aynı sorunları tekrar yaşamamızı önlemek için atacağımız adımları deneyimledik. Cemre Hanım'ın bu süreçteki eşliği keyifliydi.

• Psk.Cemre Özcan Danışmanlık Merkezi Çift Terapisi  •