Psikoloji · Daha fazla

Çankaya 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Ceren Dalarslan, lisans eğitimini Atılım Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamlamıştır. Ardından, yüksek lisans eğitimine Ufuk Üniversitesi'nde Genel Psikoloji alanında devam etmiş ve daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tamamlayarak klinik alandaki bilgi ve deneyimini geliştirmiştir.

Başlıca çalışma alanları arasında alkol, madde ve kumar bağımlılığı yer almakta olup, bunun yanı sıra psikiyatri hastalarıyla da çalışmaktadır. Bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve bağımlılıkla mücadele süreçlerine destek olmak amacıyla çalışmalar yürütmektedir. Klinik tecrübesi ve akademik birikimiyle, danışanlarına bilimsel temellere dayanan güvenilir ve etkili psikolojik destek sunmaktadır.

Yetişkin

Online danışmanlık

Röportaj

• Sigortası olan hastalar

Ceren Dalarslan

Kızılırmak Mah., mevlana blv. 150/b blok kale ofis daire:34, Çankaya 06510

• L

Ceren hocama anksiyete bozukluğu için başvurdum. Kendisi bilgili, güler yüzlü bir psikolog. Sayesinde seanslara başladığımızdan beri çok güzel ilerledik. Tavsiyemdir.

Uzm. Kl. Psk. Ceren Dalarslan

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sürecinizde size eşlik edebilmiş olmak benim için kıymetli.

• I

Ceren hocamla tavsiye üzerine tanıştım. Günlük hayatımı devam ettirmekte zorlandığım bir süreçteydim. Bana sorduğu doğru sorularla, beraber yürüttüğümüz süreçle az bir sürede bile daha iyi hissettim. Herkesle güven bağını kurabilecek bir terapist olduğunu düşünüyorum.

• Ç

Kendisiyle bir süredir görüşüyorum ve ilişki durması ve konuşması çok rahat birisi

• I

Kendisiyle yüz yüze danışanı olma fırsatı yakaladım. Daha sonra şehir değiştirdiğim için online görüşmeler (bazen yüz yüze devam) ile devam ettik. Online'a olan endişem o kadar yersizmiş ki (!). Hayatımın her alanında yönlendirmelerinden, beni bana fark ettirmesinden çok memnunum. Samimi ve içten yaklaşımından dolayı kendimi hastası gibi hissetmediğim bir Psikolog. Çok kısa sürede çok fazla yol almamı sağladı. Karmaşık zamanlarımı, hayatımı, kararlarımı alırken oldukça profesyonel bir şekilde ışık tuttu. Kendisine bir ömür danışabilmeyi ve paylaşımlarımıza devam etmeyi umut ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kendisinin psikolojik yaklaşımı son derece profesyonel

Uzm. Kl. Psk. Ceren Dalarslan

Ben açık bir şekilde konuşmam gerektiğini düşündüğüm bi arkadaşım , pskoloğum , ne olursa olsun durumum anlayışla karşılayan , asla beni bi adım geriye itmeyen ne ile başetmemi en güzel şekilde algılatan herşeyin ötesinde çok iyi bir arkadaş

• Ceren Dalarslan Online Terapi  •

• G

Ceren hocamla şehir dışında olduğum için online olarak görüştük. 4 yıllık evliliğimde hamile olduğum süreçte aldatıldığımı öğrenmemin üzerine görüşmeye başlamıştık. Kendisinin profesyonelliği, bilimsel yaklaşımları, ön yargısız şekilde dinleyişi hem yaşadığım durumu atlatmama hem de hamilelik sürecimiz kolaylaştırmak sebep oldu. İyi ki kesişmiş yollarımız :)

• N

Bugün yedinci seansımızı tamamladık ve her görüşmede kendimi biraz daha iyi anladığımı hissediyorum. Sakin ve güven veren yaklaşımınız süreci benim için çok destekleyici kılıyor. Ceren Hanım hayatımı çok daha güzel bir hale getirdi diyebirim.

• Çankaya, Ankara  •

• B

Ceren Hanım'ı arkadaş tavsiyesiyle tanıdım. Kendisiyle iletişime geçtiğimde samimiyetinden, özgüveninden, yetkinliğinden ve güler yüzünden etkilenerek terapiye başlama kararı aldım. Şu an 8. terapimizi yapacağız. Terapiye başlamak doğru bir karar; bu sürece Ceren Hanım ile başlamak ise kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik olacaktır. Hayatımda köklü değişiklikler yaşadığım ve bunlarla baş etmekte zorlandığım bir dönemde, Ceren Hanım ile başladığım süreç sayesinde daha sakin, huzurlu günlere ve en önemlisi gece uykularıma tekrar kavuştum. Başlaması kolay olmayan bu süreçte beni danışanı olarak kabul edip eşlik ettiği için kendisine minnettarım. Bu uzun yolculukta Ceren Hanım ile devam edeceğimi, danışan olmak isteyenlere referans olması adına belirtmek isterim. İşinin ehli ve insaniyetiyle size bu yolda yoldaş olacak bir uzman arıyorsanız, o kesinlikle Ceren Dalarslan'dır. Sürecimdeki tüm emekleri ve destekleri için minnettarım.

• Çankaya, Ankara  •

• B

Kaygı problemimle başvurduğum dönemde hayatım gerçekten çok zorlayıcıydı. Seanslarımız ilerledikçe hem kendimi hem de duygularımı daha iyi anlamaya başladım. Yaklaşımı, sakinliği ve güven veren tutumu sayesinde süreç benim için çok dönüştürücü oldu. Dinlendiğimi, anlaşıldığımı ve desteklendiğimi hissettim.

Kendimi yeniden toparlamamda, kaygıyla baş etme becerilerimi geliştirmemde büyük emeği var. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki destek almışım. İçtenlikle tavsiye ederim.

Sürecinizde size eşlik edebilmiş olmak benim için kıymetli.

Görüşmelerimizde kendimi rahat ve anlaşılmış hissettim. Sorunlarıma yaklaşımı sakin, açıklayıcı ve güven vericiydi. Seanslar ilerledikçe düşüncelerimi daha net fark etmeye başladım. Profesyonel ve etkili bir iletişim tarzı vardı.