"Diyette yasak yoktur" mottosu ile çıktığım bu yolda sayısız danışanım yalnızca sağlıklı beslenmeyi öğrenerek kalıcı kilolar verdi.
Nasıl Çalışırım?
Adım 1: Size, bir tanıma ve besin tüketim kaydı formu gönderirim. Formu dürüstçe cevapladığınızda; artık nasıl beslendiğinizi,hastalıklarınızı,tükettiğiniz-tüketmediğiniz besinleri biliyor, beslenme alışkanlıklarınızı tamamen analiz edebiliyor olurum.
Adım 2: Online veya kliniğimde yüzyüze görüşmek üzere seans saatimizi belirleriz. Seanslarımız esnasında sizin yanlış beslenme alışkanlıklarınızı tespit eder, onların yerine doğru ve sevdiğiniz sağlıklı alışkanlıkları eklerim. Doğru alışkanlıklarınızı asla değiştirmem. Hayatınızda benim olmadığım zamanlar da olacak. Bunu bildiğim için uygulayamayacagınız alışkanlıkları size edindirmeye çalışmam. Robot olmadığımız gerçeğiyle birlikte hergün aynı beslenme stilini uygulayamayacağınızı bildiğimden diyetlerinizi günlük değil; haftalık olarak planlarım. Böylelikle daha esnek ve çok rahat dengeleyebileceğiniz bir beslenme planınız olur.
Adım 3: Her yeni seansımızda bir önceki hafta yapamadıklarımızı değiştirerek diyetinizi tamda size uygun hale getiririm. Aynı zamanda her yeni seans; Enerji dengesi nedir? Kilo alıp-verme mekanizması nasıl işler? Sağlıklı beslenme tabağı nasıl oluşturulur? Menülerimizi nasıl planlamalıyız Diyette kaçamak nedir? Nasıl dengelenir? Popüler beslenme konuları ve doğru bilinen yanlışlar gibi sağlıklı beslenmeye dair her şeyi size yavaş yavaş öğretirim.
Adım 4:En sonunda sağlıklı beslenme rutini olan bir birey olarak yanımdan ayrılırsınız. Danışanlarım danışmanlığımızı sonlandırdıklarında, diyetlerinin normalde de yedikleri olduğunu fark ederler.
Özgeçmiş:
Diyetisyen ve Gıda bilimci
Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik (Lisans)
Uludağ Üniversitesi (Master)
Şuan Bursa, Nilüfer konumunda (FSM metro çıkışı), bulunan kliniğimde siz danışanlarıma yüzyüze ve online diyet danışmanlığı hizmeti vermekteyim.
- Şişmanlık (Obezite) ,
Diyetisyen Randevusu
İhsaniye, Leylak Sk. No:3 D:B, 16130 Ni̇lüfer/Bursa, Bursa
Dyt. Ceren Filiz
g....a
Ceren hanim guleryuzlu ve iletisimi oldukca guzel. Listeleri hazirlarken benim isteklerime onem vererek uygulanabilir listeler olusturdu. Ac kalmadan saglikli beslenerek guzel sonuc aldim. İlgili ve iletisimi guclu bi diyetisyen :)
• başka bir yer • Diğer •
g....h
Alanında son derece bilgili ve işine özen gösteren bir uzman. Süreç boyunca sorularımı titizlikle yanıtladı. Sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrenirken aynı zamanda kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi ki tanımışım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Dyt. | Bilim Uzmanı Ceren Filiz Özsöz
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim :)
Z
ze...t
Kilo verme sürecimde Ceren hanım çok güzel yardımcı oldu. Yediklerimi yemediklerimi ve yaşayış şeklimi ilk görüşmede sorup , öğrenip ona göre planıma uygun şekilde gerçekçi listeler konusunda çok yardımcı oldu. Gayet tatmin edici , göze hitap eden ve pratik olacak şekilde yiyeceklerimi öğün öğün planladı. Beslenme konusunda farkındalığımı arttırdı.
Dyt. | Bilim Uzmanı Ceren Filiz Özsöz
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim :)
Ö
öz....
İlk günden itibaren her hafta farklı ve kişiye özgü listelerle ve evde mevcut olan gıdalarla hazırlayabileceğimiz menüler ile sürdürülebilir bir program oluşturuldu, esnek ve doyurucu listelerle hiç zorlanmadan 89 kilodan 77 kiloya inerek 12 kilo verdim, kan testi sonuçlarına göre insülin direncimin yüksek olması sonucu verilen listelerle insülin direncim de düştü, çok ilgili bir süreç geçirdim, her hafta çok memnun kalarak devam ettim, güler yüzlü ve ilgili, herkese tavsiye ederim :)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
Ceren Hanım’ın diyet listelerinin kendine has bir tarzı var, içtenlikte tavsiye ediyorum.
Ben gebelik sürecindeki diyetimi düzenlemek için başvurmuştum, şuan 38. Haftadayız :) 41 haftalık gebeliğimin neredeyse tamamını birlikte geçirdik, emzirme döneminde 3. haftadayız. İyi ki tüm bu süreci Ceren Hanım’la birlikte yürütmüşüm. Diyet listeleri sayesinde mükemmel bir gebelik geçirdim.
Yoğun bir iş temposu da olsa, gebelik de olsa, bakıma muhtaç küçük bir bebek de olsa sağlıklı beslenmenin mümkün olduğunu deneyimledim. Sağlıklı beslenmek için ekstra çaba sarf etmeye gerek olmadığını gördüm. Bizim birlikte katedilecek biraz daha yolumuz var, keyifli bir diyet yolculuğu için siz de bir an önce birlikte yola çıkmalısınız :)• başka bir yer • Diğer •
Dyt. | Bilim Uzmanı Ceren Filiz Özsöz
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum Emekleriniz benim için çok değerli. Çünkü gebelik ve emziklilik sürecinde beslenme bir kadın için en önemli profesyonel destek ve emek gerektiren zamanlardan biridir. Ve bu süreci siz harika yönettiniz, tebrikler :)
ni....
Bir buçuk ayda hiç aç kalmadan kendi rutinime göre oluşturulan listelere uyum sağlayarak yaklaşık 10 kilo yağ kaybettim, beslenme önerilerinin opsiyonel olması sayesinde sevdiğim şeyleri yiyerek kilo veriyorum, kaçamak yapma ihtiyacı hissetmiyorum, her zaman whatsapp üzerinden aklıma takılan konularda yardım alabiliyorum, Ceren hanım sayesinde tatillerde veya sosyal ortamlarda beslenmemi yönetmeyi öğreniyorum, aradan bir bayram tatili geçmiş olmasına ve sosyal ortamlarda liste dışı beslenmeme rağmen porsiyon kontrolü ve dengeleme sayesinde kilo verme sürecimde duraksama yaşamadım, kas kazanıp yağdan vermeye devam ettim.Ayrıca Ceren hanımla benden önce çalışmaya başlayan,her gün gördüğüm ve beslenme düzenine şahit olduğum arkadaşım için hazırlanan listelerin ve onun beslenme rutininin benimkinden çok farklı olduğunu, aynı olan şeyin ise ikimizin de aldığı sonuçlar olduğunu fark ettim.Benim gibi öncesinde düzensiz beslenenlerin sağlıklı beslenmeye geçiş sürecini iyi yönettiğini düşünyrm
Dyt. | Bilim Uzmanı Ceren Filiz Özsöz
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum Siz bu yorumu yazarken henüz sürecin 1,5 ayındaymışsınız ama şuan uzun bir süreci tamamen eksiksiz tamamlamanızın gururu ile yazıyorum bende. Bu süreçte sağlıklı beslenmeyi davranış haline getirebilmek için elinizden geleni yaptınız ve bunun birinci şahidi benim :) Bu yüzden çok mutluyum.
gü...
Doğum ve emzirme dönemi sonrası fazla kilolarımı vermek isteğimle Ceren Hanım'a gitmeye başladım. Çevremde kendisiyle çalışan ve çok iyi sonuçlar alan tanıdıklarım da vardı. Onların da referansıyla gittim, yeni başladım sayılır ancak olumlu sonuçlar almaya başladım. Listelerinin en sevdiğim tarafı ekstra alışveriş yapmayı gerektirmiyor oluşu, normalde evde pişen yemeklerle de gayet güzel diyet yapılıyor. Bir de sürdürülebilirlik konusunda gerçekten çok başarılı listeler yapıyor, arkadaşlarımla buluşacaksam ve alkol almak istiyorsam bunu da beraber konuşup planlayabiliyoruz, pozitif yaklaşımını hiç bozmuyor. Bence başarılı, güleryüzlü ve devamlılık konusunda destekleyici diyetisyen, başka diyetisyenlerle olumsuz hikayeleriniz varsa diyet sürecini bir de Ceren Hanım'la denemenizi tavsiye ederim.
aç...
Ceren Hanımla 6. haftamı bitirmek üzereyim bu süreçte başta enerjisi ile sürecimi etkiledi. Seansların haftalık ilerliyor olması motivasyonumu mümkün olduğunca ayakta tutuyor. Daha sürdürülebilir olduğunu düşünüyorum. Seans içinde küçük hap bilgiler ve hayat için taktikler veriyor olması hoşuma gidiyor. Evet beslenme alışkanlığımızı değiştirmeye ve hayat için yeni bir düzen kurmaya çalışıyorken neden yaptığımızı bilmek çok önemli ezbere alışkanlıklar değil daha ziyade neden sonuç ile ilerliyor oluşumuz şimdiye kadar ki deneyimlerimden farklı ve bu benim devam etme isteğimi arttırıyor bu süreçte kendisi ile çalışmaktan ve kendisini tanımaktan çok mutluyum.
Dyt. | Bilim Uzmanı Ceren Filiz Özsöz
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum Bende sizi tanıdığım için çok mutluyum ve emekleriniz için teşekkürler :)
T
t....s
Ceren Hanım ile birlikte bu süreci ilerletmekten çok mutluyum. Kaçamaklar yaptığımda motivasyon düşürücü değil aksine motivasyon yükseltici şekilde konuşuyor. Benim isteklerimi, çalışma tempomu göz önünde barındırarak diyet listesi hazırlıyor. Her hafta görüşmeyi dört gözle bekliyorum onunla konuşmak, zorlandığım veya çok güzel geçen durumları anlatmak için. Diyetimin yanına eklediği tarifler çok güzel oluyor. Kafamıza takılan durumlarda kendisine ulaşabilmek çok güzel.
• başka bir yer • Diğer •
I
i̇...e
Kilo verme sürecimde sadece kilo vermek odaklı değil ileriye dönük beslenme alışkanlığı kazandırmaya çalışıyor ve kaçamaklar yapsam da anlayışlı davranıyor. Kısa sürede daha sağlıklı hissediyorum.:)
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
Ceren Filiz Özsöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceren Filiz Özsöz, Diyetisyen. Size Ceren Filiz Özsöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
Ceren Filiz Özsöz adresi nerede?Ceren Filiz Özsöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye, Leylak Sk. No:3 D:B, 16130 Ni̇lüfer/Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceren Filiz Özsöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceren Filiz Özsöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceren Filiz Özsöz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceren Filiz Özsöz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ceren Filiz Özsöz hangi dilleri konuşuyor?Ceren Filiz Özsöz ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ceren Filiz Özsöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceren Filiz Özsöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceren Filiz Özsöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceren Filiz Özsöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Ceren Filiz Özsöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.