Hakkımda
Prof. Dr. Çetin Vural, 1984 senesinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi bitirdi .Kulak Burun Boğaz uzmanlığını 1990 senesinde tamamladı. 2003 sen...
Okullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi: 1984
- Kulak Burun Boğaz Uzmanı: 1990
- Indianapolis ve Pittsburgh'de toplamda 1 yılı aşkın süre Baş ve Boyun Cerrahisi ve Kulak Cerrahisi Eğitimi
Fotoğraflar
Tiroid Cerrahisi
Tiroidektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
se...z
Çetin hocama ilk olarak teşekkür etmek istiyorum nasıl bir hekim olunması gerektiğinin gerçekten en güzel örneği kendisi ayrıca hekimliğin yanında sizi anlayan çok iyi bir insan. Parotis bezi derin lobunda ki tümör için Ataşehir Acıbadem Hastanesine Çetin hocama gittim ve ameliyat kararı aldık 26 yaşında daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak çok korkuyordum ama Çetin hocam tüm riskleri anlattı ve elinden geleni yapacağını söyledi öce Allaha sonra Çetin hocama çok güvendim ve bugün ameliyattan sonra ki 20. günüm çok şükür korkulan hiç bir şey gerçek olmadı hiç bir hasar kalmadı. Pansumanlarımı bizzat kendisi yaptı, benim gibi bir sağlık sorununuz varsa eğer kendinizi gönül rahatlığı ile Çetin hoca emanet edebilirisiniz.
ö....
Zor bir ameliyat olduğunu öğrendiğim parotis bezi ameliyatımı sorunsuz bir şekilde atlatmamı sağladı Çetin bey. Güven ve tecrübe sanırım en önemli kavramlar bu tür operasyonlarda; Çetin beye tekrar teşekkür ederim.
ra...i
Annemin 10+ senedir kulağının arkasında bulunan oldukça büyük ve son 2 - 3 senedir ona çok rahatsızlık vermeye başlamış olan bir tümürük bezi tümörü nedeni ile Çetin Bey’le tanıştık. Çok şükür hem ameliyatla ilişkilendirilen hiç bir risk gerçek olmadı, hem de ameliyattan bir hafta sonra - dışardan dikkatli bakmadığınızda görülmeyecek bir dikiş ile taburcu olduk hastaneden. Ama en önemlisi Çetin bey sürecin başından sonuna kadar kendisi her an yanımızdaydı, pansumanlarımızı dahi bizzat kendisi yaptı. Kısa ve öz olarak şunu söylemek isterim, Çetin bey hep özlemle okuduğumuz, dinlediğimiz “eski zaman” hikayelerinde anlatılan muhteşem yetenekli, kahraman doktorlardandır. Allah bir milyon kere razı olsun. İyi ki var. Bir tanecik annesini riskli bir ameliyat için hastaneye götüren herkes duygularımı anlayacaktır. Her şey için kendisine sonsuz teşekkür ederiz.
se....
Çetin Hocama buradan da defalarca kez teşekkür ederim... 23 yaşında bir genç kız olarak hayatımda ilk defa bir ameliyat geçirdim. Parotis bezimdeki tümörü ameliyat olmadan 10 gün önce fark ettim daha sonra da Çetin Hocamıza başvurdum. Ameliyatın yüz felci riski olduğu için çok korkuyordum ama Çetin Hocama muayene gittikten sonra ona çok inandım ve güvendim. Kendisine minnettar bir hastası olarak söylüyorum ki asla yüzümde en küçük bir şey olmadı yüz felci gerçekleşmedi. Tamamen Çetin Hocam sayesinde. Ameliyattan sonra bir doktordan daha fazlasıydı, pansumanlarımın hepsini kendisi yaptı yaparken bile canımın acımaması için uğraştı. Çetin Vural Hocamla karşılaştığım için çok sağlıklı ve mutluyum. Eğer benim gibi bir sıkıntı yaşarsanız mutlaka Çetin Vural Hocama danışın ve kendisine güvenin. Kendisine minnettarım. Çok teşekkür ederim.
z.....
Çetin Hoca her şeyin başında mükemmel bir insan. Parotidektomi ameliyatı olmam gerektiğini öğrendiğimde ameliyatın risklerinden dolayı çok endişelenmiştim fakat Çetin hoca bu süreci son derece profesyonel bir şekilde geçirmemizi sağladı. Ameliyatın olası yüz felci gibi riskleriyle karşılaşmadıysam bu Çetin hocanın bilgi ve deneyimi sayesindedir. Bunların ötesinde pansumanımı bile her gün gelip bizzat kendisi yaptı ve hiçbir zaman riskleri olduğundan az veya çok göstermedi, kendisine tüm tedavi süreci ve ilgisi için çok teşekkür ediyorum. Kendinizi Çetin Hocaya gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz.
mu...u
(Kulak zarı ameliyatı) (Timpanoplasti) (08.11.2021)
Çocukluğumdan beri çektiğim kulak zarımdaki sorun 40 yaşıma geldiğimde Çetin bey sayesinde son buldu. Senede bir kaç kez delinerek çok incelmiş ve küçülmüş olan kulak zarımda son olarak kapanmaz bir delik oluşmuştu. Çok başarılı bir ameliyat ile, kulağımdaki kıkırdaktan parça alınarak mevcut kulak zarıma yeni çift kat bir zar ile yama yapıldı. Şu an gayet iyi duyuyorum ve hiç bir sorun yok. Kulak zarı ve kulak ile ilgili diğer sorunlarınızda kendisine görünmenizde fayda var. Diğer göründüğüm doktorların çaresi yok dediği sorunuma çare olan Çetin beye buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
n ...
Merhaba ben nilgün üç ayrı primer kanser tedavisi aldım ve genel kontrollerde başka bir yerde parotis derin lobda bir kitle çıktı kanser olma riski ve bulunduğu yerde sinire zarar verme ihtimali yüksek olduğu için alınan konsey kararı ile acil bir ameliyat olmam gerekti ve birden fazlan bu ameliyatı yapan doktora gittim ve hepsi aynı şeyi söyledi % 98 ameliyat esnasında sinir kopar felç olursun kalıcı olur gibi çok riskli bir tablo çizdiler üç ayrı kanserle uğraşırken bunları duyunca yıkıldım bu sitede okuduğum bir yorumla prof Çetin hocama gittim ve hayatım değişti şimdi tek hatırladığım ilk muayenede onun şefkatli davranışları karşısında gözyaşlarıma hakim olamayışımdı ve o an kararımı verdim işinde bu kadar profesyonel olan Çetin hocam tüm riskleri ve nasıl minimalize edebileceğini anlattı ve asla boş umutlar değil gerçekler ışığında bilgi verdi nihayet ameliyat oldum ve işte o mucize eller o mucizeyi gerçekleştirdi hiç hasar kalmadan parotisteki kitlem alındı.
Kendi elleriyle pansumanlarımı dahi yaptı hastaneden yolcu ederken odasında kapıya kadar yolcu edip yüreğimize kazıdı nasıl bir insan ve nasıl bir hekim olunacağını. Hocam size sadece fiziki sağlığımı değil ruhsal sağlığımıda borçluyum. Ameliyat olacaklar Çetin hocama gitmeden lütfen karar vermeyin gerçekten anlatılmaz yaşanır. Umutla yaşama bağlanan benim gibi hastalara umut ışığı olan prof. Dr. Çetin Vural hocama teşekkür ediyorum
ba...
Banu Aktenk ben yaklaşık 3 sene önce sağ kulağımın altında altında bir kitle oluşmuştu bunun parotis bezi tümörü olduğunu riskli bir ameliyat ile alınacağını öğrendim korkudan bugüne kadar kaçtım ama artık kaçamayacağım kadar büyüdü ve çok kıymetli hocam @prof.dr.cetinvural sayesinde yıllarca korktuğum risklerin hiç birisi olmadan geçti gitti Çetin hocama gerek insani yönü gerek bu konudaki müthiş uzmanlığı için sonsuz minnettarım iyi ki böyle kıymetli doktorlarımız var elleri hiç dert görmesin Allah ona sağlık güç kuvvet versin bu konuda daha iyisini bulamazsınız hem doktor olarak hem insan olarak
z.....
Ben zeliha uzun süredir isviçrede yaşıyorum senelerce sol kulak önünde büyüyen parotis bezı şikayetım vardı yüz felcı korkumdan dolayı amelıyata karar veremıyordum hekim arayışında en son 2019 aralık 9 da çetin vural hocama amelıyat oldum korktuğum hiç bırsey başıma gelmedı çok başarılı bır amelıyat geçirdim ne acım sızım bıle olmadı şu anda dikiş izlerı bıle kayboldu sanki amelıyat olmamışım gıbı parotıs bezi sorunu olanlar kesinlikle çekınmeden prf çetin vural hocaya güvenebilirler çok titiz ve başarılı bir hekim sayın çetın vural hocama sonsuz teşşekürler ellerinize sağlık beni sağlığıma kavuşturdunuz saygılar
mb...b
Çetin Hocam'la Kasım 2019da sağ parotis bezimde tümör olduğunu ve alınması gerektiğini öğrendikten sonra hekim araştırırken tanıştım. Çetin Hocam'ın gerek insani yönü gerek hasta psikolojisinden anlaması gerekse de parotis bezi tümöründe Türkiye'nin değil dünyanın sayılı hekimleri arasında olduğuna vakıf olup 10 Aralık'ta ameliyatı oldum. Riskli bir ameliyat olması nedeniyle esasında korkarak olduğum operasyon sonucunda başta belirtilen risklerin hiçbiri gerçekleşmedi ve önce Allah sonra Çetin Hocam sayesinde sağlığıma kavuştum. Kendisi son derece ilgili, hastasını önemseyen ve insani özellikleri ön planda olan saygıdeğer bir şahsiyet. Parotis bezi tümöründen muzdarip kişilerin kendilerini gözlerini kırpmadan tereddütsüz bir şekilde emanet edebileceği birisi Çetin Hocam ve iyiki var.
Hakkımda
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gebze Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları