Kardiyoloji Randevusu
Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi Vadi İstanbul Park Etabı 7/F Blok, İstanbul
Eko(Ekokardiyografi)
Farmakolojik Stres Testi
Holter Izlemi
Kalp Yetmezliği Tedavisi
Koroner Kalp Hastalığı Tedavisi
Liv Hospital Vadi İstanbul
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Radyal Anjiyografi
Spor Öncesi Kalp Muayenesi
Stres Ekokardiyografi
Transözofageal Ekokardiyografi (Töe)
l.....
Kalp kapakçığımda daralma var ve nefes almada zorluk yaşıyordum. Tavsiye üzerine Çiğdem Hanım'a ulaştım. İlaç tedavim devam ediyor. Eskiye göre daha iyiyim. Kendimi daha konforlu hissediyorum. Çiğdem Hanım'ın uyguladığı tedavinin yanı sıra yaklaşımı, hastayla iletişim kurma becerisi ve takibinden de çok memnunum. Herhangi bir sorunda kendisine ulaşabilmekte bana güven veriyor.
g...
Doc. Dr. Çiğdem Hanıma internette kardiyoloji bölümünü incelerken buldum. Özellikle kadın kalp sağlığı konusunda uzmanlaşmış olması ilgimi çekti. Yüksek tansiyon ve ritim bozukluğu dolayısıyla doktor hanıma başvurdum. Çiğdem Hanımın konuya bütünsel yaklaşımı sadece kalp değil, tabloya daha genel açıdan bakıyor olması tedavi sürecinde ona olan güvenimi daha çok pekiştirdi. Verdiği tedaviden çok hızlı bir cevap aldım. Ayrıca çok çabuk ulaşılabilen bir doktor, her soruya anında cevap veriyor, çok ilgili. Kendisinden çok memnun kaldım, herkese de çok tavsiye ederim.
i...
Daha önce hastanede farklı bir deneyimim olmuştu ve hastaneden memnun kalınca diğer rahatsızlıklarım için burada tedavi olmak istedim. Kalp atışlarımı düzensiz olduğunu fark edince hastane doktorlarından Çiğdem Hanım'a ulaştım, online randevu oluşturdum. Çiğdem Hanım tüm açıklığı ve netliği ile süreçten bahsetti, neler yapabileceğimiz ile ilgili tavsiyelerde ve tedavilerde bulundu. Kalpte ritim bozukluğu teşhisi konmuştu, bunun için de ilaç kullanımına başladım. Faydasını da gördüm, hocamız sayesinde. Yakından takibini de sağladı. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
b...
Dr. Çiğdem Hanım'ı eğitimi ve deneyimi yüzünden tercih ettim. Kalp rahatsızlığım nedeniyle kendisine başvurdum. Sonrasında tansiyon takibi yapıyoruz. Çok ilgili, bilgili ve güler yüzlü biri. Çevremdekilere kesinlikle tavsiye ederim.
Çiğdem İleri Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem İleri Doğan, Kardiyoloji. Size Çiğdem İleri Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Transözofageal Ekokardiyografi (Töe), Eko(Ekokardiyografi), Farmakolojik Stres Testi, Holter Izlemi, Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti), Radyal Anjiyografi, Stres Ekokardiyografi, Kardiyoloji Randevusu, Koroner Kalp Hastalığı Tedavisi.
Çiğdem İleri Doğan adresi nerede?Çiğdem İleri Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi Vadi İstanbul Park Etabı 7/F Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem İleri Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem İleri Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem İleri Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem İleri Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Çiğdem İleri Doğan hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem İleri Doğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem İleri Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem İleri Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çiğdem İleri Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Çiğdem İleri Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğdem İleri Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Çiğdem İleri Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kardiyologlar