Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, İçerenköy, Ataşehir
Küçükbakkalköy Mahallesi Merdivenköy Yolu Caddesi, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Ebru Şenol Muayenehanesi
Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36, 34750, Ataşehir • Harita
Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi
Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok. Flora İş Merkezi No:1 K:9 No 902, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Meltem Uğraş
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKüçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36, 34750, Ataşehir • Harita
Online danışmanlık mevcut
Bölgenizdeki uzmanlar yüz yüze ziyaretler için müsait değil. Bunun yerine online danışmanlığını deneyin
Bölgenizdeki diğer uzmanlar
Şu anda boş yerleri yok. Yeni açılışlar için daha sonra tekrar kontrol edin.
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Spor hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Mezoterapi · Daha fazlaAtaşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir • Harita
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaAtaşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Central Hospital Ataşehir
Vedat Günyol Caddesi Defne Sokak No:1 Flora Residence Kat:9 D:914, İstanbul • Harita
Mehmet Reha Cengizlier Muayenehanesi
Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Küçük Bakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi Katip Ahmet Sokak Nazmi Bey Apt. No:6 Kat:1 Daire: 4, İstanbul • Harita
Sibel Spinu Muayenehanesi
Küçükbakkalköy Mahallesi No:8, İstanbul • Harita