Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Ulus Mah. Hastane Cad., Adana • Harita
Adana Ceyhan Devlet Hastanesi
Memorial Kayseri Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaÖrnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan • Harita
Memorial Kayseri Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Mimar Sinan Mah. 1394 Sokak 14/7-8 Baysak İş Merkezi. Alsancak, İzmir • Harita
Dr Hasan Özkan Çocuk Sağlığı Hastalıkları Dal Merkezi
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaDüztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaEski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Antalya • Harita
Doktor Muayenehanesi
Türk Kızılay Bakırköy Niyazi Ali Rıza Mete Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Nöroloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaZeytinlik Mah. Yakut Sok.No:19, Bakırköy • Harita
Türk Kızılay Bakırköy Niyazi Ali Rıza Mete Tıp Merkezi
Subayevleri M. Şh. Makbule S. No:6/A, Ankara • Harita
Özel Subayevleri Çocuk Polikliniği
Barış Mah, Belediye Cad , Ginza Lavinya Park No30, İç No1744, İstanbul • Harita
Doktor Muayehanesi
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Akupunktur · Daha fazlaYıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam • Harita
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Şehit, Kızılırmak, M. Fethi Akyüz Cd. No: 8Merkez/Sivas, Sivas • Harita