Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Maltepe Mahallesi 126 Sokak No:1 Daire :2, İzmir • Harita
Tuna Gül Muayenehanesi
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. Kanuni Sultan Süleyman Cad. No:2/5 Yeşilaltınkent Sitesi Çayyolu, Ankara • Harita
Yaşar Hüseyin Onganlar Muayenehanesi
denizli, Denizli • Harita
Özel muayenehane
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Osman Yılmaz mahallesi 649 sokak No: 8 / 4, Kocaeli • Harita
Uzm. Dr. Şükran Aslan Kaçar Muayenehanesi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla -
Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sok. No:21 Altun İş Merkezi Kat:4 D:15 İzmit / KOCAELİ, Kocaeli • Harita
UZM.DR .ERDAL PAZAR
Beşevler Mah. Koca Yunus Sok. ARSLAN HAN No:3 Kat:1 Daire:1, Bursa • Harita
Uzm. Dr. Sabahat Karakaşlılar Muayenehanesi
Medical Point İzmir Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji · Daha fazla -
İçmeler Mah. Çağdaş Sok. VEMA Rezidans C blok No:2 C İç kapı No:5, İstanbul • Harita
Elif Velibeyoğlu Sevengil
Medicana Konya Hastanesi
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Medicana Konya Hastanesi
Lider Centrio Plaza Mansuroğlu Mahallesi 1593/1 Sokak No:4 B Blok Kat:7 Daire:70, İzmir • Harita
Dr. Özge Altuğ Gücenmez
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Ankara Özel Güven Hastanesi
1071 Plaza 1443. Cadde No:25 A Blok 8. Kat No:61 Çukurambar, Ankara • Harita
Nihan Kırbaş Muayenehanesi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
KIZILIRMAK MAH 1448 Cad. No:3/ Daire:8 (Ladin apartmanı) Çukurambar, Ankara • Harita
Uzm. Dr. Vesile Deniz Çelik
TOPÇULAR MAH. VALİ KONAĞI YOLU CADDESİ. NO:75/H MERKEZ/IĞDIR, Iğdır • Harita
AVUNÇ KLİNİK
Adalet Mahallesi Fethi Sekin Caddesi Ventus Tower No : 6 Kat : 5 Daire : 54, İzmir • Harita
Dilek Dalkıran Muayenehanesi