- Diz Kireçlenmesi ,
- Kalça Kırığı ,
Demetevler 12. Cad., Yenimahalle
C
ca...r
Bir sabah omzumda şiddetli ağrıyla uyandım ve yanlış teşhisler konuldu.Ağrılarım geçmeyince Toraks MRda kürek kemiğimde sarkom izlenmesiyle süreç farklı bir aşamaya geçti.Tümörün yeri operasyonun karmaşıklığı ve mezenkimal kondrosarkom olarak tanımlanan nadir türü nedeniyle süreç çeşitli merkezlerde ileri zamanlara bırakıldı.Bu aşamadan sonra tedavi sürecim doktor Bey tarafından her ihtimal düşünülerek titizlikle hızlı ve planlı şekilde zaman kaybetmeden yürütüldü.Yapılan incelemeler sonucunda skapulektomi uygulandı.Hastalığımla ilgili bilgileri içtenlikle sabırla açıkça güler yüzüyle cevapladı.Coskun Bey’in başarılı cerrahi müdahlesi sayesnde hareket kaybınn öngörülenn altnda kalması benim için süreci daha umut verici hâle getrdi.Ameliyat öncesi tanıdan ve amelyat sonrası dönemdeki süreci yakından özenle takip etmesi sayesinde kolayca yıpranmdan güvnle anlatbildm.Emeğni ne kadar başarılı bi cerrah olduğunu vıcdanını yaklaşımdaki nezaketi üzerimdeki hakkını kelimelerle anlatmam zor
be...p
Coşkun hocamla iki ay önce tanıştık Okadar ilgili ki ben kalça tümörü ameliyatı oldum ameliyata zor bir ameliyatı ama iki gün sonra ayağa kalktım ve normal hayatıma devam ettim Bitlis’ten çıktık geldik iyi ki Coşkun hocayla tanışmışız böyle değerli hekimler hiç eksilmesin
ediyorum kendisine.kalça tümörü ameliyatı oldum ve ameliyatım çok zor bi ameliyattı ta Bitlis’ten çıktık geldik iyiki gelmişim iki gün sonra ayağa kalktım ve kendisini görmeye gittim herzamaki gibi ilgisiyle yine güler yüzüyle karşıladı .böyle kıymetli hocalarımız hiç eksilmesin• Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
as...a
Coşkun hoca ile esimin 2018 kasım ayında gazi hastanesinde geçirdiği tibia fibula kırığı ameliyatı ile yollarımız kesişti.ameliyat öncesi ve sonrası guleryüzü ve dosthane yaklasimı rahatlatıcı konuşması sayesinde çok rahatladık.başarılı bir ameliyat geçirdik.sonrasinda benim onkoloji hastanesinde tedavimi yaptı.omzumda zedelenme ve menisküs. kendisine sossuz menuniyetimi bildiririm.böyle kaliteli hekimlerimiz iyki var.
Ö
öm...f
Merhabalar ben Asaf
Yaklaşık iki sene önce osteosarkom tanısı konuldu.Van'dan sevkli bir şekilde Coşkun hocanın yanına geldik.Coşkun hoca güler yüzlü kendisine olan güveni vesaire tam olan bir doktordu.Kendisini bir doktordan ziyade bir abi olarak görecek kadar yakın hissettim.Ameliyatta tümörü gayet başarılı bir şekilde temizlediler.3 aylık rutin kontrollerime gidip geliyorum.Kendisi çok başarılı bir doktor,Allah yardımcısı olsun• Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Doktorumuzla bundan 3 yıl önce yollarımız kesişti. İki dizime de 2 yıl arayla protez takıldı ve gerek ameliyat süresince gerek üçsonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gerek tecrübesi gerekse hastayla olan ilgisi ve güleryüzü doğru doktor seçimi yaptığımızı kanıtlar nitelikteydi.
Ö
ö.....
İyi günler ben Ömer
İki yıl önce Doktor coşkun bey sol el serçe parmağımı ameliyat yaptı. El ameliyatları çok sıkıntılı olmasına rağmen çok başarılı bir ameliyat oldu. Şu an herhangi bir sıkıntı yok. Ellimi ve parmağımı güzel bir şekilde kullanıyorum.Coşkun bey hem tedavi sürecinde hem de tedaviden sonraki süreçte gösterdiği özverili çalışmaları önemlidir .• Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Y
yu...b
Coşkun hocama, Hastene doktorlarımızdan bir hocamın tavsiyesiyle gittik. Omuz yırtığı için Coşkun hocam ne yapılması gerektiğini ve nasıl hareket edilmesi gerektiğini çok iyi bilen, hem kontrol ve tedavi sürecinin hepsinde hastayla birebir ilgilenen ilgisini eksik etmeyen ve güleryüzlü bir doktordur. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
gö...ı
Parçalı ayak bileği kırığımda hocam ilgi ve alakasıyla , açıklamalarıyla bizleri rahatlattı. Zor bir kırık olmasına rağmen başarılı bir operasyon ile eski sağlıma kavuşturdu. Ameliyat sonrasında ki süreçlerde de sürekli kontrollerde vs. İlgi alakasını eksik etmedi. Çok memnun kaldığımız ve her zaman tavsiye edebileceğimiz profosyonel bir kişilik.
se...i
Hocam oğlumun ayak bileğinin kırılmasın da çıkması operasyonunda engin tecrübeniz ve harika insanlığınızla bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan başarılarınızın devamını diliyorum.
bi...u
3 Şubat 2025 tarihinde annemin humerus üst uç (parçalı) kırık ameliyatını yaparak,güler yüzü, üstün başarısı, her şeyden öte efendiliği ile ömrümüz boyunca iyi dileklerimizle anacağımız doktorumuz.Ayağına taş,gözüne yaş değmesin.
Coşkun Ulucaköy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Coşkun Ulucaköy, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Coşkun Ulucaköy adresi nerede?Coşkun Ulucaköy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Demetevler 12. Cad. Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Coşkun Ulucaköy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Coşkun Ulucaköy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Coşkun Ulucaköy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Coşkun Ulucaköy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Coşkun Ulucaköy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Coşkun Ulucaköy hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Coşkun Ulucaköy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları