Tıp yolculuğuma, Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde başladım. Bu fakültede aldığım nitelikli temel tıp eğitimi, meslek hayatım boyunca taşıyacağım disiplin ve vizyonun temellerini attı.
Tıp fakültesini başarıyla tamamladıktan sonra, uzmanlık eğitimimi iç hastalıkları alanında derinleştirmek üzere Uludağ Üniversitesi’ne geçiş yaptım. Burada İç Hastalıkları İhtisasımı tamamlayarak dahiliye uzmanı oldum. İç hastalıklarının geniş dünyası içinde, böbrek sağlığının ve hastalıklarının karmaşık yapısı her zaman ilgimi çekmişti. Bu tutkuyla, yine aynı kurumda, Uludağ Üniversitesi bünyesinde Nefroloji İhtisası yaparak böbrek hastalıkları alanında üst uzmanlığımı kazandım. Klinik tecrübemi zenginleştirmek ve hastalarıma daha geniş bir yelpazede hizmet sunabilmek adına, bölgenin önemli sağlık merkezlerinden biri olan Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptım. Bu süreçte hem yoğun bir hasta trafiğini yönetme hem de asistan hekimlerin eğitimine katkı sağlama fırsatı buldum. Akademik kariyerimi sürdürdüğüm Uludağ Üniversitesi'ndeki görevlerimin yanı sıra, edindiğim tüm bu bilgi birikimini ve klinik deneyimi, hastalarıma daha kişiselleştirilmiş ve butik bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla kendi muayenehanemde değerlendirmeye devam ediyorum. Halen Prof. Dr. Cuma Bülent Gül Muayenehanesi'nde, nefroloji ve iç hastalıkları alanındaki güncel gelişmeleri takip ederek hastalarımın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaktayım.
Nefroloji Randevusu
X-Ray
Konak Mahallesi Kudret Sokak No:6 K:3, Nilüfer, Bursa 16315
Ö
ö....ş
Tamamen tesadüf eseri tanışma fırsatı bulduğum harika doktorum. Böbrek yetmezliği, nakil süreci ve nakil sonrası sürecimde beni öyle güzel desteklediki buraya sayfalarca yazsam ona minnetimi anlatamam herhalde.. Allah o ve onun gibi doktorlarımızın ayağına taş değdirmesin.
• başka bir yer • Diğer •
ha...a
işine karşı saygılı ve hastalara karşı ilgili bir hekim biyopsi olduktan sonra Allahın izniyle hocamın değerli katkılarıyla şifa bularak hastaneden ayrıldık ilgili hastalıklarından şikayetçi olanlara tavsiye ederim kısa sürede iyi başarılara imza atacağını biliyorum. Teşekürler
Cuma Bülent Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cuma Bülent Gül, Nefroloji, İç Hastalıkları. Size Cuma Bülent Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nefroloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Cuma Bülent Gül adresi nerede?Cuma Bülent Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mahallesi Kudret Sokak No:6 K:3 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cuma Bülent Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cuma Bülent Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cuma Bülent Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cuma Bülent Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cuma Bülent Gül hangi dilleri konuşuyor?Cuma Bülent Gül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cuma Bülent Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cuma Bülent Gül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cuma Bülent Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cuma Bülent Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.