- Damar Hastalıkları
- Reyno Sendromu
- Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
- Damar Hastalıkları
- Ace European Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türk Exim Bankası
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Vakıfbank Mensupları
- Konya Sanayi Odası
- Konya Ticaret Borsası
- Konya Ticaret Odası
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- PTT
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Sınai to Sanayi
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- BNP Paribas Cardif Emeklilik
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Türk Nippon Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- PTT Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Fiba Emeklilik
Anjiyografi
Anjiyoplasti
Balon Valvüloplasti
Biruni Üniversite Hastanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Efor Treadmil Testi
Eforlu Ekg
Eko(Ekokardiyografi)
Ekogram(Ultrason)
Geçici Kalp Pili
Holter Izlemi
Biruni Üniversite Hastanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapak Hastalıkları Takip ve Tedavisi
Koroner Kalp Hastalığı Tedavisi
Lipid Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Biruni Üniversite Hastanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Pacemarker Implantasyonu
Perikardiyosentez
Biruni Üniversite Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Biruni Üniversite Hastanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Radyal Anjiyografi
Ritim Holter
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
ay...l
21 Kasım 2018 yılında Cüneyt Hocam annemin kapalı üç damarına stent taktı.Yoğun bakıma alınan annem kasığındaki torbalarını oynattığı için tekrar anjoy odasına alındı.Akşam saat 20.00'da Cüneyt Hocamızı hastanenin koridorunda koşarak anjoy odasına girişini asla unutmayacağız.Anneme tekrar anjoy yapıldı.Cüneyt Hocamız bir sıkıntı olmadığını her şeyin yolunda olduğunu söyledi.Çok şükür iki gün sonra hastaneden çıktık.Tanıdıkça insana güven veren, hastasıyla ilgilenen canım hocamız şimdi benim,ablamın ve abim de doktoru.Allah hocamıza sağlık versin.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Kardiyak Stent •
si....
Cüneyt hocayla annemin kalp rahatsızlığı için doktor aradığım dönemde bir yakınımın tavsiyesi sayesinde tanıştık.Kendisini iyiki tanımışız.Ailemizin doktoru oldu ilgisi alakası samimiyeti ile tedavi sürecinde ve sonrasında herzaman yanımızda oldu .Annemi baypas ameliyatı olmaktan kurtardı kendisine minnettarız.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Anjiyografi •
T
t.....
Benim sorunum kalp kası büyümesine bağlı hipertansiyon. Daha önceden bu teşhis belirlenmiş ve ilaç kullanıyordum. Ancak benim doktora tekrar gitme sebebim, hem durumun tekrar bir kontrolü, hem de bir hafta önce hayatımda ilk kez yaşadığım Taşikardi.
Cüneyt bey gayet sıcak kanlı ve ilgiliydi. Yaşadıklarımı detaylıca anlatmamı istedi. Sonrasında kendi muayenesini ve testlerini gerçekleştirdi. Bana sorunumu detaylı ama anlaşılır bir şekilde nedenleri ile birlikte aktardı. Tedavi için kullandığım ilacın rahatsızlığıma ne şekilde olumlu etkisinin olacağını da anlattı. İlaca aynen devam etmemi, en ufak bir soru işaretinde kendisini çekinmeden arayabileceğimi belirtti. Açıkçası alanında bilgili olduğu, hastaya nasıl davranıp müdahil olacağını bildiğini hemen anlıyorsunuz. Ayrıca güler yüzlü ve ilgili olduklarından güvenle önerebilirim. Bundan sonra kalp damar rahatsızlıkları ile ilgili ne sorunumuz olursa ailecek Cüneyt beye gideceğimi rahatlıkla söyleyebilirim.• Biruni Üniversite Hastanesi • Kardiyoloji Randevusu •
Sevgili hocama çok tesekkür ederim
Babamin iki damari biri %100 digeri %99 tikali baypas dedikleri damarlari açıp stent uygulayarak sagliğına kavusmasina sebep oldu güler yüzü ve emin duruşu ile güven veren karakteri ile hocamiza yuzlerce tesekkürler• Biruni Üniversite Hastanesi • Stent(Koroner Anjiyoplasti) •
Değerli hasta ve hasta yakınları yaklaşık 10 ay önce annemin kalp rahatsızlığı nedeniyle Cüneyt beye başvurduk kendisine 3 adet stent takıldı ve 1 damarıda balon ile açıldı. İlk muayene gününden ameliyat olduğu güne ve sonrasında ilgisi alakası samimiyeti hastaya verdiği güven çok iyiydi hastanın doktoruna güvenmesi hayati önem taşıyan hastalıklarda çok önemli kendini emin ellerde hissetmesi psikolojik olarak iyileşme sürecini de çok etkiliyor diyebilirim. Rahatsızlığınız var ise kendisinden bir randevu alınıp görüşmek emin olun çok iyi olacaktır. Dr. Cüneyt beye başarılar ve hastalarda acil şifalar diliyorum.
er...
Değerli Cüneyt Hocamıza yine bir tavsiye sonucunda ulaştık. Hastamız şeker hastası olduğu için 4 damarı tedirgin edici derecede tıkalı olduğu için ameliyat önerildi… Birçok Doktor(özel ve devlet) çok riskli olduğu için açık kalp ameliyatı yapamayacaklarını söylediler. Cüneyt hoca sadece damar içi ultrason teknolojisi ve kendi mesleki tecrübesiyle ameliyatımızı gerçekleştirdi. Çok şükür hastamız gayet sağlıklı kendisi her aramaya her mesaja hemen dönüş yapması hastayı takip etmesi çok mutlu edici bir durum. Hastamızın(Annemiz) doktorunun ona olan bu denli ilgisi samimiyeti psikolojik olarak iyileşmesini eminim 2 kat arttırıyordur. Hasta olan birçok insanın hayatına dokunacağınızdan eminim başarılarınız daim olsun Cüneyt hocam
nu...ı
Kanser hastası anneme doktorumuz anjiyo yaptı 4 stent sonrasında ki takibi tedavisi ilgisi mükemmel doktorumuz elinize emeğinize sağlık,ihtiyacı olan düşünmeden gönül rahatlığıyla doktorumuza başvursun..
• Biruni Üniversite Hastanesi • Anjiyoplasti •
i̇...n
Cüneyt hocamı iyi ki tanımışım, kendisi işinde son derece titiz, hastarına karşı çok ilgili,nazik her soruma çok açıklayıcı şekilde cevap alabildiğim güven veren çok iyi bir doktordur. Acil olarak gittiğim hastanede,kendisi bana kalp yetmezliği teşhisi koydu ve acil pil takılması gerektiğini söyledi. Pil takıldı ve Hocam sayesinde daha kaliteli bir yaşam sürmekteyim.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Kalp Yetmezliği Tedavisi •
o....r
Yaptırmış olduğum anjiyoda ana damarımda tıkanma olduğu tesbit edildi.Bu durum beni çok korkuttu, Araştırmamda Birunu hastanesi doktorlarından Prof. Cüneyt Kocaş a ulaştım.Evraklarım ve anjiyom kontrol edildikten sonra 26 Aralık 2022 tarihinde Cüneyt hocamız başarılı bir operasyonla balon ve stent uygulayarak tıkalı damarımı açtı. Ertesi gün taburcu edildim.
Bu zorlu operasyonu yaparak beni sağlığıma kavuşturan Prof.Dr.Cüneyt KOÇAŞ ve beraber çalıştıkları ekip arkadaşları doktor ve sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Not: Bir hafta sonra kontrole gittim(Yürüyerek) Kendisi yine saygın ve hoşgörülü olarak klinik muayenemi yaptı.Şu anda çok iyiyim.Kendisine tekrar teşekkür ve saygılarımı sunarım.
Hasta
Ani kalp kriziyle götürüldüm dr cüneyt bey sayesinde anjiyo yapılarak sağlığıma kavuştum ilgisi ve alakası bana çok güven veriyor 2 ayda bir kontrollerim kendisi tarafından yapılmaktadır elleriniz dert görmesin iyiki varsınız.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Anjiyografi •
Cüneyt Koçaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cüneyt Koçaş, Kardiyoloji. Size Cüneyt Koçaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Eko(Ekokardiyografi), Stent(Koroner Anjiyoplasti), Anjiyografi, Holter Izlemi, Koroner Anjiyogram, Anjiyoplasti, Efor Treadmil Testi, Geçici Kalp Pili.
Cüneyt Koçaş adresi nerede?Cüneyt Koçaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cüneyt Koçaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cüneyt Koçaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cüneyt Koçaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cüneyt Koçaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cüneyt Koçaş hangi dilleri konuşuyor?Cüneyt Koçaş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cüneyt Koçaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cüneyt Koçaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cüneyt Koçaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Cüneyt Koçaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cüneyt Koçaş hangi sigortaları kabul ediyor?Cüneyt Koçaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar