Op. Dr. Dilara Can, lise eğitimini Isparta Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra tıp eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi’nde aldı ve aynı üniversitede ihtisas yaparak kadın hastalıkları ve doğum uzmanı oldu. Mezuniyet sonrası Genital Estetik ve Kozmetik Jinekoloji ile Laparoskopi ve Histeroskopi alanlarında ileri eğitimler alarak klinik bilgi ve becerisini güçlendirdi. Ardahan Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. Dilara Can, mesleki hayatına Özel Medinova Hastanesi’nde Uzman Doktor olarak devam etmektedir.
Op. Dr. Dilara Can, özellikle genital estetik uygulamaları (labioplasti, vajinoplasti, perineoplasti), genital dolgu işlemleri, orgazm aşısı ve G-Shot, vajina-vulva gençleştirme, renk açma ve genital eksozom uygulamaları alanlarında yoğunlaşmıştır. Pelvik Taban ve Kozmetik Jinekoloji Derneği, Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği ile Türkiye Menopoz ve Osteoporoz Derneği üyesi olan Dr. Can, İngilizce bilmekte olup güncel tıbbi gelişmeleri yakından takip eden bir uzman olarak hastalarına hizmet vermektedir.
Efeler Mahallesi, İzmir Bulvarı, DR.Serkan Kurnaz Caddesi, Özel Hastane Sitesi No:13, Efeler, Aydın 09020
Efeler Mahallesi, İzmir Bulvarı, DR.Serkan Kurnaz Caddesi, Özel Hastane Sitesi No:13, Aydın
Özel Medinova Hastanesi Aydın
Hamileliğimin 16. haftasına kadar başka bir hekimle yürüttüğüm gebelik takip sürecini 2’li test aşamasında yaşadığım sorunlardan dolayı bırakma kararı aldım. 18. Haftaya kadar hekim arayışım devam ederken tesadüfen Dilara hocam ile yollarımız kesişti ve ilk muayeneden sonra bu yola hocamla devam etmek istedim. Kendisi sıcak kanlı, samimi, aklınızdaki tüm sorulara cevap veren birisi. 39/5 haftada hocamın sayesinde oğlumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık. Etrafımdaki tüm kadınlara tavsiye ettiğim, buradan da ‘benim gibi hekim arayışında olan birileri vardır’ diyerek not düşmek istedim; gebe olun ya da olmayın, rutin kontrolleriniz için bile gidip tanış olun kendisiyle. Varlığınıza şükran.
• Özel Medinova Hastanesi Aydın • Diğer •
C
ca...ş
Dilara hanım cok tatlı cok ilgili bir doktor. Aydında doktor araştırırken tesadüfen denk geldiğim ama iyiki de denk gelmişim dediğim doktorum. doğum sürecimde cok ilgili cok güler yüzlüydü.
• Özel Medinova Hastanesi Aydın • Diğer •
Dilara Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Can, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Dilara Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Dilara Can adresi nerede?Dilara Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Efeler Mahallesi, İzmir Bulvarı, DR.Serkan Kurnaz Caddesi, Özel Hastane Sitesi No:13 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilara Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilara Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Dilara Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dilara Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Dilara Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Dilara Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları