- Saç Dökülmesi
- Sigortası olan hastalar
Şemsettin Günaltay Caddesi No:211, İstanbul
Uzm. Dr. Dilek Başaran
ay...n
Akne problemlerim için gitmiştim Dilek hanıma kliniği çok temiz asistanı çok güler yüzlü hoca aknelerime benden daha hassas yaklaştı ilaç ve diğer tedavilerle beni istediğim cilde kavuşturdu herkese burdan öneririm
• Dr. Dilek Başaran Kliniği • Randevu •
a....d
Kendisi işinde uzman,güler yüzlü ve ilgili bir doktor.Yaptırdığım dolgulardan çok memnun kaldım.
Hem doğal oldu hem cilt yaşım daha genç göründü.
Akne izi sorunum için de tedaviye başlayacağım.
Teşekkürler.• Dr. Dilek Başaran Kliniği • Yüz Dolgusu •
Konusunun uzmanı olan bir doktor kendisine güvenerek uygulama yaptırabilirsiniz ben mükemmel sonuç elde ettim hemen hemen 10 yaş gençleştim tek bir fokuslu ultrason uygulama ile
• Dr. Dilek Başaran Kliniği • Randevu •
se...g
Ben geçtiğimiz aylarda Dr Dilek hanım'ın kliniğine saç tedavisi için gittim.Gayet güler yüzlü ve ilgili bir doktor.Başarılarının devamını diliyorum.
• Dr. Dilek Başaran Kliniği • Saç Tedavisi •
Ş
şa...u
Hastalarına karşı ilgili,güler yüzlü
em...e
30 yıldır cilt problemim var doktor dilek hanım sayesinde yüzüm düzelmeye başladı tşk ederim dilek hnm
Dilek Başaran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilek Başaran, Dermatoloji. Size Dilek Başaran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Dilek Başaran adresi nerede?Dilek Başaran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsettin Günaltay Caddesi No:211 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilek Başaran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dilek Başaran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Dilek Başaran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilek Başaran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilek Başaran hangi dilleri konuşuyor?Dilek Başaran ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Dilek Başaran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilek Başaran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilek Başaran hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Dilek Başaran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilek Başaran hangi sigortaları kabul ediyor?Dilek Başaran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.