Dr. Dt. Dilek Kiper Akatay, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilimdalı Doktorasını tamamlayan Dilek Kiper Akatay, Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde hastalarına hizmet vermektedir.

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Bağdat Caddesi No:404/6 Suadiye, Kadıköy 34740

İkizlerimin diş bakım ve tedavi süreci yillardır dilek hanım takip ediyor.Korktuğumuz diş çekim ve dolgu süreçleri sorunsuz devam etti.Kızlarım dilek ablama gideceğiz diyerek mutlulukla diş tedavisine gidiyor.İyiki işini severek yapan doktorla karşılaştık.

• Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Dolgusu  •

• T

Çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim. çocuklarla iletişimi harika, muayene süreci oldukça rahat geçti. kesinlikle tavsiye ederim.

• Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• T

Referans üzerine tanışmış olduğumuz sevgili doktorum dilek hanımcım kızımın 5 yıldır tedavilerini sürdürmekte. İlk kez diş muayenesine geldiğimizde kızım çok tedirgin ve uyumsuzdu, fakat dilek hanımın samimi , içten ve ikna edici tavrı kızımın çok çabuk adapte olmasını sağladı. Kızım artık tedavi ve kontrol günlerini sabırsızlıkla bekler oldu.

4 yaşına henüz girmemiş kızımın ağrımayan sadece çürük ilerlemesin diye götürdüğüm hekim dilek kiper atakay kendisi dişini yapmaya çalıştığı sırada kızımın istemeyip ağladığı için ellerini tutup yapacağız bu bir yöntem ben uzmanım diyip ellerini bana tutturup yapmaya çalışıp çocuk durmayınca bırakıp sonra devam edeceğini ve o şekilde gönderip sonradan ağrı olunca tekrar götürdüm ve tam temizlemeden beyaz bi dolgu takıp gönderildik dolgu düştü 2 gün sonra hekime sorduğumda dolgu düştü ama ağrı yok dediğimde ağrıyana kadar bekletebileceğimizi ve 18 ekimde diş ağrısıyla uyanan kızım için hekime tekrar ulaşmaya çalıştım ve ulaşamadığım için acile gittim antibiyotik ve ağrı kesici verildi kızımın bu arada yüzü davul gibi oldu sabahına doktor doktor gezdik ve yapılan işlemin yarım yapıldığı için dişin enfeksiyon kaptığını ve çekileceğini söylediler acılı bir işlem çocuğun yaptırmaması normal dediler ve bu acılı işlemi zorla yaptıran hekim çocuğuma acı çektiren hekim diş kaybedecek kızım

• G

biz biraz geç anne baba olduk,Anıl şu an 4 yaşında bu sebepten doktorlarımızı çok araştırdık,ilk randevuda oğlum Anıla Dilek hocamızın o güzel yaklaşımının farkını net bir şekilde gördük yaşadık, sonrasında 3 saat süren genel anestezi altında operasyonumuz oldu tam 13 dişi işlem gördü,o sürede nefes bile alamadık ,ama işlemin en başından sonuna kadar Dilek hanım süreci o kadar güzel yönetti ki minnettarız, çocuk doktoru olmak çok güzel kocaman bir kalp ister oda Dilek hanımda var,çok doğru bir kapıdayız,Anılın artık çok güzel bir gülümsemesi var
    teşekkür ederiz

• Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

İki oğlum için de rutin kontroller ve tedaviler için Dilek Hanım'a gidiyoruz. Çürük tedavileri yapıldı. Dilek Hanım çok iyi kalpli bir hekim. Çocuklarla iletişimi çok güzel. Çocuklarım diş doktorlarını sevmediği halde onunla çok iyi anlaşıyorlar. Yaptığı tedavilerden de çok memnunuz. Her şeyi dikkatle anlatıyor; ne olacağını biliyoruz. Detaylı bilgileri bizi rahatlıyor. İyi bir doktor ve çok memnunuz.

• R

Çocuğum düştü ve üst dişi kanadı, diş etinde bir iltihaplanma oldu. Dilek Hanım'a ulaştık ve tedavisini yaptı. Tedaviden önce bilgilendirmesini yapıyor ve onayımızı alıyor. Kanal tedavisi aldık ve kontrollerimiz kendisi ile devam ediyor. Dilek Hanım'ın çocuklarla iletişimi çok güzel ve hatta kızım onu görüp diş hekimi olmaya karar verdi. Hiç korkmadan tedavisini oluyor. Çok memnunuz ve çeşitli destek tedavileri, florür gibi aldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Ö

Kızımın derin olmayan çürükleri başlamıştı. 5 yaşında ve bu şikayetlerle gittik kendisine. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittik. Kızım ilk kez gidiyordu diş hekimine ama korkmadan tedavi oldu. Dilek Hanım'ın iletişimi ve süreci açıklaması çok memnun etti bizi. Tedavisi başarılı bir şekilde yapıldı. Yine kontrollerimiz için kendisini tercih ediyoruz. Herkesin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir hekim.

• F

Kızımın dişlerinde çürük vardı. İnternet araştırmalarım sonucu Dilek Hanım'a ulaştık. Dolgu tedavisi aldık. Çok memnun kaldık. Hekimimizin çocuğuma yaklaşımı çok güzeldi. Şu an tedavi için yanına gitmeye can atıyor. İşlem öncesi biz velileri de bilgilendiriyor. İşlem sırasında ben de çocuğum da çok rahattık. İşlem sonrasında bizi arayarak, durumumuzu sürekli kontrol ediyor. Kontrol ve takibimiz kendisi ile düzenli olarak devam ediyor.

• Z

Oğlum için, genel kontroller için gidiyoruz Dilek Hanım'a. 10 yaşında olduğu için takibini yapıyor. Dolgu, florür uygulaması vb. uygulamalar yapıldı. Dilek Hanım'ın çocuğumuzla iletişimi çok güzel ve çocuklar onu dinliyor. İşlem öncesinde bizi de bilgilendiriyor. Kontrollerimiz kendisi ile devam ediyor. Çok etik, ilgili ve tatlı bir hekim.