Diş Hekimi, Kadiköy, Kadıköy
Bağdat Caddesi Köşk Apartmanı No : 428 Kat : 2 Daire : 3 Suadiye, İstanbul • Harita
Yaşar Nalçacı Muayenehanesi
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:232, İstanbul • Harita
Kadir Serhat Şahin Muayenehanesi
Kozyatağı Central Hospital
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
İstanbul • Harita
Gökhan Özbek Muayenehanesi
Bağdat Caddesi Örnek Palas Apt No:48 Altıntepe, İstanbul • Harita
Emine Varlı Muayenehanesi
Moda Caddesi Tellalzade Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Ebru Emiroğlu Muayenehanesi
Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy • Harita