Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 1 adet ağız diş ve çene radyolojisi uzmanı, 3 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beslenme uzmanı uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 5 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 5 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 6 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 3 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi İstanbul ilinde Bağdat Cad.no:91 Kızıltoprak Kadıköy adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• Sompo Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Uzun ve zorlu uğraşlar sonucu, 14 Kasım’da mucizemizi sağlıkla kucağımıza aldık. Bu süreçte başımıza gelen en güzel şey, yollarımızın Dr. Özgür Bey ile kesişmesiydi. Hamileliğin başında ekstra evhamlı, endişeli bir anne adayıydım. Ancak hocam, her muayenede yaptığı detaylı açıklamalarla benim soru sormama bile gerek bırakmadan tüm korkularımı sildi.

Kendisi disiplini ve titizliği ile bilinir; özellikle kilo konusundaki hassasiyeti sayesinde toplamda sadece 9 kilo alarak, rüya gibi rahat bir hamilelik ve lohusalık geçirdim. O korkulu tartı anları meğer benim iyiliğim içinmiş. :)

Finalde ise; hocamın izinde olduğu bir akşam üstü suyum geldi. Kendisine sadece 'hastaneye geçiyorum' dedim ve ben daha yoldayken her şeyi organize etmişti bile. 'Nerede olsa yetişir' diyordum, gerçekten de öyle oldu. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz, hem hekimliği hem de insanlığı ile mükemmel biri.Baştan sona çok güzel bir hikaye hediye etti bize.

• Prof. Dr. Özgür Dundar Diğer  •

Hamileliğimi ilk öğrendiğimde hemen bir doktor arayışına girdim. Çok fazla araştırma yaptım ve sonunda Özgür Bey’i tercih ettim. Onu seçmemin sebebi; detaycı, net, ama aynı zamanda sizi gereksiz samimiyetle değil gerçekten bilgiyle ve güvenle yönlendiren bir doktor olmasıydı. Süreç boyunca olabilecek her durumu açık açık anlattı, karar vermeyi bize bıraktı ama doğruyu da her zaman söyledi.
    Gece 03.30 civarında suyum geldi, sabah 9.00’da suni sancı başlatıldı. 11.10’da doğumhaneye indik, 11.21’de bebeğimizi kucağıma aldım Sadece 11 dakikada gerçekleşen muhteşem bir normal doğumdu!

Ne abartılı bir yakınlık ne de uzak bir mesafe — tam kararında, güven veren bir iletişimi var.
    Doğumdan hemen sonra odaya çıktığımda kendimi inanılmaz iyi hissediyordum; ne ağrım vardı ne de yorgunluk. Gerçekten çok rahat bir doğum deneyimiydi.
    İyi ki onu tercih etmişim. Gözüm kapalı tavsiye ederim!

R

Özgür hoca, yıllardır kontrollerimi yaptırdığım ve herkese tavsiye ettiğim doktorumdur.Bu sene gebelik sürecimi de kendisiyle birlikte geçirdik.Çok titiz,disiplinli ve detaylara önem veren biridir. Size duymak istediklerinizi değil, her zaman gerçekleri söyler. Bu süreçte kilo kontrolüne çok önem verir ve gebeliğin ilerleyen dönemlerinde;bunun ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Birçok kadın için bu durum çok zorlayıcı olabilir, ama inanın her şey uzun vadeli mutluluğunuz için.Perinatolog oluşu çok güzel bir şey.Birçok konuda kapsamlı bakış açısına ve ihtiyaç halinde doğru birime yönlendirme özelliğine sahip.Hiçbir zaman gereksiz işlemler için kafanızı karıştırmıyor. Çok net bir insan.Gebelikte disiplin için sert bir duruş sergiler, ama babacandır.Bunların yanında,her zaman iletişim olarak ulaşılabilir durumdadır.Doğumum itibariyle hastanede gösterdiği özen,düzenli ziyaretleri ve ekibinin desteği bana kendimi çok rahat ve güvende hissettirdi.

Y

Kadın doğum doktoru Prof. Dr. Özgür Dündar
    Hamilelik sürecimi adeta bir prenses gibi geçirmemi sağladı. Her kontrolde detaylı ve özenli bir şekilde ilgilendi, gerekli tüm bilgilendirmeleri yaparak bizi her konuda rahatlattı. En güzeli, sadece randevularda değil; gece bile bir sorum olduğunda ulaşabiliyor olmak çok büyük bir güven verdi.
    Kilo konusunda oldukça hassas davranması başta biraz zorlayıcı gibi görünse de, bu sayede doğum sonrası çok daha kolay bir şekilde eski formuma kavuştum. Hem bilgisiyle hem ilgisiyle fark yaratan bir doktor. On üzerinden on puanı fazlasıyla hak ediyor. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

Canımız Özgür Hocamız..
    İyiki yollarımız kesişmiş. Harika bir gebelikten sonra çok güzel bir normal doğum ile bebeğimizi kucağımıza aldık. Tanıştığımız ilk günden beri hep iyiki dedik her ultrasonu detaylı gibi inceleyip her ayrıntıyı dikkat ve önemle anlatıp bilgilendirir. Kilo konusunda hassastır benim gibi hamilelikten sonra gereksiz kilo almak istemeyenler için en doğru adrestir. 57 kilo ile başladığım gebeliğimi 66 ile doğuma gidip doğumdan hemen sonra 61 ile tamamladım Özgür hocam sayesinde. Hastane personeline gelince doğumumda hasta bakıcısından ebesine çocuk hemşiresine herkes o kadar cana yakın ve ilgiliydi hayatımın sonuna kadar hep güzel hatırlayacağım. Bugün 3. Gün ben çok rahat bir şekilde hayatıma devam ediyorum. İyiki

• Prof. Dr. Özgür Dundar Diğer  •

Özgür Dündar Hoca, hamileliğim boyunca tansiyonumu ve gebelik şekeri riskimi yakından takip etti. Kontrollerimde her zaman net, ilgili ve açıklayıcıydı; riskleri anlattı, olası senaryoları ve neler yapabileceğimizi her zaman detaylıca paylaştı. Kilo konusundaki hassasiyeti nedeniyle tartıya çıkmadan önce hep bir korku yaşadım:)ama yarı sert ve esprili tavrıyla beni disipline soktu ve bu süreci hem eğlenceli hem güvenli hâle getirdi. Doğumum sabah 5:30’da gerçekleşti ve tüm süreci yakından takip ederek yanımızda oldu. Samimi ve güven verici yaklaşımı hem bana hem eşime büyük bir rahatlık sağladı.Büyük oğlumla tatlı sert atışmaları, ona verdiği güven ve ilgisi de her ziyarette bizi çok mutlu etti. Ben ve eşim için Özgür Hoca’nın yeri gerçekten çok ayrı. Bilgi birikimi ve ilgisiyle kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Prof. Dr. Özgür Dundar Randevu  •

Geçmişimde açık myomektomi, septum nedeniyle histereskopi ve tüp bebek ile 40 yaşında bir hamile olarak kanamalarım olunca Özgür Hocamızın kapısını çaldık. Hamileliğimin başında çok kaygılıydım ve devamında en iyi ihtimalle yatarak geçireceğimi düşünüyordum. Ancak Özgür Hocamla yolumuz kesiştikten sonra kendimizi teslim ettik, ne dediyse harfiyen yaptık. özellikle tedbir amaçlı serklaj sonrasında hamileliğimin seyri tamamen değişti. Normal hatta rahat bir hamilelik geçirdim diyebilirim. Öyle ki bir ara tek derdimiz Hocamızın çok hassas olduğu kilo almamak olmuştu diyebilirim. Bu arada gerçekten Hocamız bu konuda çok hassas ve dikkat etmezseniz bozuşabilirsiniz. Hocamızın her muayenesi detaylı ultrason gibi kapsamlı oluyor ve o kadar yeterli bilgi veriyor ki muayene sonunda aklınızda hiç soru işareti kalmıyor. Ayrıca olası riskleri de hiç korkutmadan panikletmeden altarıyor. Netice olarak risklere rağmen 38+3te bebeğimizi kucağımıza aldık.

• Prof. Dr. Özgür Dundar Diğer  •

Gebeliğimin başından sonuna birlikte yol aldığımız, sonunda sağlıkla ve vajinal yolla oğlumuzu kucağımıza almamıza vesile olan canımız doktorumuz. Sürecin doğal yollarla ilerleyebilmesi adına elinden gelen her şeyi yaptı, her an ulaşılabilirdir (ki bu gebelikteki en önemli detaylardan biri bence). Koskoca yaz kendi hayatından ödün verip tatile gitmeyen gebeleri doğal yollarla doğursun diye bekleyen koca yürekli doktorumuz. Profesyonel ve bilgili tutumu, her muayenede haftamıza uygun detaylı açıklamaları, ultrasonda detaylı gösterimleri sayesinde kafanızdaki soruları daha siz sormadan yanıtlamış oluyor. Tatlı sert ve babacan tavırlarıyla kilo konusunda katıdır, fakat bu sayede hem gebeliğimi sağlıklı geçirdim hemde doğumdan sonraki 1.ayımda eski kiloma döndüm. İyi ki yollarımız kesişmiş, tekrar gebe kalırsam gözüm kapalı yine kendisine giderim.

• Prof. Dr. Özgür Dundar Diğer  •

Canım doktorum, kendisiyle hamileliğimin 29. haftasında tanıştık, iyi ki de tanışmışız. Gerçekten çok bilgili ve ne yaptığını bilen bir doktor. Hem benim durumumu hem de kullandığım ilaçları hep yakından takip etti, hiçbir detayı atlamadı. Her konuda beni çok güzel yönlendirdi, kafama takılan her şeyi sabırla ve detaylıca açıkladı. Kendinizi yanında gerçekten güvende hissediyorsunuz, bu benim için çok kıymetliydi.

Doğum süreci boyunca her şeyi mümkün olduğunca doğal akışında ilerletmeye çalıştı. Normal doğumu destekleyen bir yaklaşımı var. Sezaryen korkusu olan bir insanım, hiçbir doktora güvenemedim kendisiyle tanışana kadar. Doğumun her evresini, olabilecek her senaryoyu detaylıca anlattı. Bebeğimin boynuna dört kordon dolanmış olmasına rağmen, doğumum o kadar kolay ve keyifli geçti ki, hâlâ anlatırken gülümsüyorum.

İyi ki yollarımız kesişti. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz, kendinizi ve bebeğinizi gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz bir doktor.

• Prof. Dr. Özgür Dundar Randevu  •

İlk gebeliğimde detaylı ultrason sırasında tanıştık. Nokta atışı tespitleri ile yüreğimize su serpmişti. İkinci gebeliğimde baştan sona beraber ilerledik. Ne dediyse onu yaptık ne eksik ne fazla. Verdiği bilgiler ve yönlendirmeleri yeterliydi. Çok fazla araştırıp kafanızı karıştırmadan güvendiğiniz bir insana dümeni bırakıp yola devam etmek tamda Özgür Hoca ile çıkılacak bir yolculuk. Yerinde müdahaleleri ile hamilelik boyunca ve sonrasında hiçbir sorun yaşamdım. Sezeryan doğumdan bir hafta sonra %90 eski hayatıma döndüm. Hamilelik sırasındaki kilo uyarıları her ne kadar bir hamilenin yüreğinde kırgınlıklar oluştursada, doğum sonrası bunun faydalarını görüp kırgınlıklarınızı unutuyorsunuz kendisini ailece çok seviyoruz Sert mizacı, içten uyarıları ve tüm doğallığıyla kendisini anıp, bu sıralar mütemadiyen kulaklarını çınlattığımız canımız Özgür Hocamızın hakkını ödeyemeyiz