Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden dereceyle mezun oldum. Sosyoloji lisansımı ve Eğitim Yönetimi, Teftişi ve Planlaması alanında tezli yüksek lisansımı tamamladım. Mezuniyetimden bu yana aktif olarak sahada çalışıyorum.
Aile danışmanlığı, kısa süreli çözüm odaklı terapi, objektif ve projektif çocuk testleri gibi birçok konuda eğitimim mevcut.
Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kızılay, Ankara 06220
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Ecren Başkurt adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ecren Başkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ecren Başkurt, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ecren Başkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Ecren Başkurt adresi nerede?Ecren Başkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ecren Başkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ecren Başkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ecren Başkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ecren Başkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ecren Başkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ecren Başkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ecren Başkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.