Klinik Psikolog Eda EŞLİK, Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini “Çocuklarda Görülen Davranış Sorunlarında Oyun Terapisinin Terapötik Kullanımı ve Etkileri” başlıklı projeyle tamamlamıştır. Lisans eğitiminde Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur.

Lisans ve yüksek lisans eğitimleri sırasında, NP İstanbul Beyin Hastanesi başta olmak üzere ruh sağlığı hastaneleri ve çeşitli kademelerde okullar, özel eğitim merkezi ve özel kliniklerde stajlarını tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından, özel danışmanlık merkezlerinde görev alarak profesyonel deneyim kazanmıştır.

Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, Kişilerarası İlişkiler Psikoterapisi (KİPT), Cinsel Terapi, Moxo Dikkat Testi, Objektı̇f ve Projektı̇f Değerlendı̇rme Testlerı̇ teorik eğitimlerini ve süpervizyonunu tamamlamıştır.
Çocuk, Ergen, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir.
Psikoterapide çalışma alanları;
Erken çocukluk dönemi anne bebek bağlanması çalışmaları, Aile Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu, Dürtüsellik, Dışa atım bozuklukları (Enürezis, Enkoprezis), Obsesif Kompulsif Bozukluk, Depresyon, Kaygı Bozuklukları, Travmalar, Yeme Bozuklukları, Cinsel Kimlik Karmaşası, Sınav Kaygısı Okul Sorunları, Korkular, Fobiler, Uyum Bozucu Davranışsal Sorunlar, Kardeş İlişkileri, Travma ve Yas, Özgüven Kazandırma, Aile içi İletişim Problemleri, Boşanma, Psikolojik Testler

Psk. Eda Eşlik

İstanbul, Üsküdar

Eda Hanım’la uzun zamandır baş edemediğim kaygılarım sayesinde tanıştım ve terapi süreci hayatımı pozitif yönde etkiledi. Daha huzurlu, dengeli ve özgüvenli hissediyorum.

• Psk. Eda Eşlik Diğer  •