Güneştepe Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Cad. No:62, Güngören, İstanbul
ma...t
R
ra...t
Güvenilir tek adres efe bey sözünde durdu ve harika dişlerler yolcu etti
se....
İmplant da tek adresim Efe Bey
10 sene önceki implantımı da Efe Bey yapmıştı hala çok iyi
Uzman ekip güler yüz güven ve kalite hepsi mevcut bugün implant tedavim son buldu hem kaliteli diş hem de çok estetik ve doğal bir görüntü oldu tavsiye ederim• Dt. Efe Hidayet Küçük • Diğer •
i̇...e
1 ay öncesinde şiddetli diş ağrısı sebepiyle gitmiştim . Güzel bi tedavi süreci sonrasında ağrılarımdan kurtuldum . Herkese tavsiye ederim .
i̇...m
Efe beye diş teli tedavisi sonrası kaplama tedavisi için başvurdum. Süreç boyunca ilgisi, detaylı açıklamaları ve yapılan işin özeninden çok memnun kaldım. Sonuçtan da çok memnunum.
mu...d
Diş Doktoru Efe Bey’in implant hizmetinden gerçekten çok memnun kaldım. İmplant işlemi konusunda oldukça deneyimli bir ekiple çalışıyorlar ve her aşamada profesyonel bir yaklaşım sergiliyorlar. İşlem sırasında neredeyse hiç rahatsızlık hissetmedim ve sonuç harika oldu. Hem estetik olarak hem de işlevsel anlamda tam istediğim gibi bir sonuç aldım. Ayrıca doktorun titizliği ve dikkatli açıklamaları sürecin her adımında kendimi güvende hissetmemi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim!
V
ve...l
İmplant tedavi sürecimi efe bey ile başarıyla tamamladım. Efe bey'in güler yüzlü olması ve gösterdiği ilgi alakadan dolayı çok minnettarım.
gö...
Merhaba
Efe bey le geçen yıl tedvim başladı tedavi baslayana kadar gerçek ten dişlerim çok problem liydi efe bey sayesinde ağrı lardan kurtuldum 12 implant ve 28 kaplamayaptırdım ve yaptırdım dişlerden çok memnunum
Efe bey ve ekibine tedavi süresince Güleryüz ilgi ve alaka larından dolayı çok minnettarım....• Dt. Efe Hidayet Küçük • Diğer •
ma...
Dr.efe beye sonsuz teşekkürler benim gibi Dr fobisi olan birini bile gayet sakin kendinden emin bir şekilde tedavi etti 5 implant aynı anda yapılmasına rağmen hiçbir şey hissetmedim yüzümde şisme morarma olmadı sonraki süreçlerde de asistanı ile birlikte takip ettiler her soruma itina ile cevap verdiler Ankara dan İstanbul'a gelip gittim cunki kendimi emin ellere teslim etmek istedim ve yanilmadim iyi varsınız Dr efe bey ellerinize sağlık artık daha sağlıklı gülümsüyorum ve herkese sizi tavsiye ediyorum ekibinize ve size sonsuz teşekkürler ...
• Dt. Efe Hidayet Küçük • Diğer •
Efe Bey işini çok iyi yapan, alanında tecrübeli, hasta-hekim iletişimini çok sağlıklı şekilde kuran bir hekim. İmplant tedavisine başlamadan önce çevremden duyduğum olumsuz durumların etkisiyle kafam bir hayli karışıktı. Neyin nasıl kaç ay içerisinde yapılacağını ve yapılacak işlemleri basamak basamak anlatarak tüm endişelerimi giderdi. Ve gerçekten de implant korktuğum gibi bir şey değilmiş. Operasyon bittikten sonra bittiğine inanamadım çünkü en ufak bir acı, sızı, ağrı şey hissetmedim. Bir hekimi mesleki yönden değerlendirmek benim haddime değil tabii ki; ben sadece memnuniyetimi belirtmek istedim.
• Dt. Efe Hidayet Küçük • Diğer •
Efe Hidayet Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efe Hidayet Küçük, Diş Hekimi.
Efe Hidayet Küçük adresi nerede?Efe Hidayet Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneştepe Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Cad. No:62 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efe Hidayet Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Efe Hidayet Küçük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Efe Hidayet Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efe Hidayet Küçük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Efe Hidayet Küçük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Efe Hidayet Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Efe Hidayet Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.