0850 333 0388 Ücret öğren

Eğitim ve Uzmanlık

• 2020-2024 Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi

• 2012-2018 Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Doktoru

Deneyim

• 2026 – Halen Medikal Park Ataşehir  Hastanesi

• 2024 – 2026 Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman Doktor – İç Hastalıkları

• 2020 – 2024 Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Araştırma Görevlisi – İç Hastalıkları

• 2018 – 2020 Pratisyen Hekim Batman Gercüş İlçe Devlet Hastanesi

• SGK
  • Allianz Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ak Sigorta
  • Demir Hayat Sigorta A.Ş.
+246 daha fazla

Görüşler

Haşimato şüphesi ile kendisine başvurdum, kan tahlillerimi detaylıca inceledi, şüphe kalmaması için eksik kan tahlillerimi ve boyun ultrasonunu istedi. Tetkikler sonuçlanınca değerlendirdi, detaylıca açıklamalarını yaptı içimizdeki şüpheyi giderdi. Güleryüzlü dahiliye doktorumu bulmuş oldum.

• F

f ...a

Elif hocama ikinci defa muayene oldum bu süreçte bu kadar pozitif ve aydınlatıcı nadir uzmanlardan biri olarak nitelendirebilirim aileme ve arkadaşlarıma tavsiye bile edecek kadar güven veren bir doktor

• H

hi...n

Alerji şikayetim nedeniyle Elif Ulusoy Demir hocama başvurdum ve gerçekten çok memnun kaldım. Muayene boyunca çok ilgili, güler yüzlü ve açıklayıcıydı. Sadece alerjimle ilgilenmekle kalmayıp vitamin değerlerimi de detaylı şekilde değerlendirdi ve eksiklerim için de tedavi planladı. Kendimi dinlenmiş ve değer verilmiş hissettim. Hastasına bütüncül yaklaşan, bilgisi ve ilgisiyle güven veren bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• F

f...

Yaklaşık 1 yıldır devam eden halsizlik şikâyetim vardı. Farklı doktorlara gitmeme rağmen ne doğru bir tanı konulabildi ne de uygulanan tedavilerden fayda görebildim. Arkadaş tavsiyesi üzerine Elif Hocaya başvurdum. Öncelikle detaylı kan tahlilleri istedi ve yapılan değerlendirmeler sonucunda B12 eksikliğim olduğunu tespit etti. Bana uygun tedaviyi başlattı. Tedaviye başladıktan sadece 1 hafta sonra kendimi belirgin şekilde daha dinç ve enerjik hissetmeye başladım. Tanı ve tedavi sürecinin her aşamasında beni bilgilendirdi, kontrollerimi hiç aksatmadı. Güler yüzü, ilgisi ve yaklaşımıyla bana her zaman güven verdi. Hastasına gerçekten değer veren, işini titizlikle yapan çok başarılı bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• M

m...

Dahiliye uzmanı Elif Hanım ile geçirdiğim tedavi sürecinde, süreç boyunca yaklaşımı sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Yorgunluk, halsizlik şikayetleri ile gittim ve yapılan tahliller sonucunda demir eksikliği, D vitamini eksikliği, folik asit ve B12 vitamini eksikliği tanılarını saptadık. Doktor hanımın detaylı incelemeleri sonucu gün içerisindeki öğün aralığıma özellikle dikkat ederek takviye desteği ve tedavi planı oluşturduk. Benim gün içerisindeki akışımı öğrenmeye çalışması ve buna yönelik bir tedavi planı ortaya çıkartması beni en mutlu eden detaylardan biri oldu. Sadece tıbbi uzmanlığıyla değil, sergilediği samimi, ilgili ve güler yüzlü yaklaşımıyla da hastasına güven veren harika bir hekim. Sağlığımı böylesine profesyonel ve vizyoner bir uzmana emanet ettiğim için çok şanslıyım, kendisini yürekten tavsiye ederim.

• M

m...

Uzm. Dr. Elif Ulusoy Demir’e tavsiye üzerine gittik ve iyi ki gitmişiz. İlk andan itibaren ilgisi, güler yüzü ve samimiyetiyle bize güven verdi.
    Muayene boyunca her şeyi anlaşılır bir şekilde anlattı, tüm sorularımızı içtenlikle cevapladı. Kendinizi gerçekten değerli ve güvende hissettiren bir hekim.
    Geçmeyen karın şişliği ve mide bağırsak problemlerimin düzelmesinde çok etkili oldu.
    Tedavi sürecimiz çok güzel geçti ve beklediğimizden daha iyi sonuçlar aldık. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz.

• J

j...

Karaciğer yağlanması için başvurmuştum Elif Hanım’a, biraz da kilo sorunum vardı. Değerlerimi inceledi, ilaçlar yazdı; çok bilgili, ilgili. Hayatımda ilk defa bir doktordan kafamda hiç soru işareti olmadan çıktım; ki çok fazla soru sordum, tek tek cevapladı. Tavsiye ederim.

• K

k...

İlk Elif Hanım’la görüşmeye gittiğimde benim sözümü kesmeden bütün sürecimi dinleyip tanımı koydu. Kendisine zaten tavsiye üzerine gitmiştim, hiç pişman olmadım. Çok naif ve kibar bir doktor olduğunu belirtmek istiyorum. Trioid tedavimde çok büyük değişimler gerçekleşti, annem de kendisinde tedavi olmuştu zaten. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

e...

Dr. Elif Hanım’ın muayene sırasında beni dikkatle dinlemesi, her şeyi sabırla ve anlaşılır bir şekilde açıklaması sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Güler yüzü, ilgisi ve hastasına verdiği değer gerçekten çok kıymetli. Kronik yorgunluk ve saç dökülmesi sorunum vardı. Uzun zamandır bir doktor muayenesinden bu kadar memnun ayrılmamıştım. Hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımıyla güven veren bir hekim.

• I

i...

Doktora zayıflamak için ulaştım. İğne kullanımına başladık. Tedavim her ay kontrollü olarak devam ediyor. Bütün değerlerim düzenli olarak kontrol ediliyor. Kendisi çok tatlı ve çok içten birisi, direkt ve net bir şekilde sorunumla ilgilendi ve çözüm için birlikte ilerlemeye devam ediyoruz.