Lise eğitimimi TED Bursa Koleji’nde İngilizce olarak tamamladım ve uluslararası düzeyde akademik yeterliliği temsil eden Uluslararası Bakalorya (IB) Diploması ile mezun oldum.
Lisans eğitimimi Yeditepe Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünde yüksek onur derecesi ve bölüm üçüncüsü olarak tamamladım.
Yüksek lisans eğitimimi Okan Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında yaptım. Sonrasında Aile danışmanlığı eğitimi alarak “Aile Danışmanı” ünvanına sahip oldum.
Lisans ve yüksek lisans eğitimlerim boyunca gönüllü olarak devlet hastaneleri, psikiyatri klinikleri ve özel merkezlerde staj yaparak hem çocuk ve ergen hem de yetişkinlerle birçok görüşme yapma ve psikolojik test uygulama fırsatı buldum.
2017 yılından beri çeşitli özel kurumlarda klinik psikolog olarak çocuk-ergen, yetişkin, çift ve ailelerle çalıştım.
Terapi sürecinde her bireyin kendine özgü hikayesi olduğuna inanıyor; yargılamayan, güvenli ve iş birliğine dayalı bir ortam sunmaya özen gösteriyorum.
Seanslarımda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Şema Terapi, Çift ve Aile Danışmanlığı, Kriz ve Yas Terapisi, Çocuk ve Ergenler için Psikolojik Sağlamlık Programı, Korku Avcısı (Anksiyete Bozukluğu olan çocuk/ergenler için Bilişsel Davranışçı Terapi Programı) temel yaklaşım ve yöntemlerini uygulamaktayım. Hem yüzyüze hem online seanslar yapmaktayım.
Altınşehir Mh. Ahmet Taner Kışlalı Cd, Eğitimli Sk Atalaykent-2 Sit A-1 Blok No: 8/A K:6 D:16, Bursa
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çözüm Odaklı Terapi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
- Detaylı açıklamalar
e....e
Sosyal fobimi kendisi ile 1 sene boyunca calisarak yendim. Bu surecte bana psikolojik anlamda cok buyuk destek oldu.
• başka bir yer • Diğer •
e....g
Bana ve gelişimime 1 seneden fazla çok yardımcı oldu kendisinin emeklerine çok minnettarım o olmasaydı şuanda bu kadar mutlu ve mantıklı haraket edemezdim.güzel İşlerinin devamını diliyorum
• başka bir yer • Diğer •
Y
yu...f
İlkokul öğretmenimizin önerisiyle gittiğimiz çok memnun kaldığımız en çokta oğlumun severek gittiği psikolok ablası oldu.Hayatimiza kattığı ekti sadece çocuğumuza değil bizde çok büyük
• Mavi Ağaç Psikoloji & Danışmanlık • Çocuk ve Ergen Terapisi •
so...
9 yaşındaki oğlumun kaygı problemi için gittiğimiz Emine Hanım daha ilk seansimizda bize iyi ki dedirtti ilgisi yaklaşımı anlayışı alanında uzmanlığını hissettirerek kısacası her şeyiyle sorunumuzu birkaç seansla giderdi çözüm odaklı son derece güvenle gidebileceğiniz tek adres ve birçok arkadaşımızı da yönlendirmiştik onlar da çok memnun kaldılar
• Mavi Ağaç Psikoloji & Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Kendimi her açıdan yalnız ve sıkışmış hissettiğim bir dönemde Emine Hanım’la terapiye başladım. Daha ilk seanstan bana verdiği güven ve samimiyeti sayesinde kendimi rahatça açabildim. Bana göre bir terapistin en önemli özelliği, karşısındaki insana gerçekten anlaşıldığını hissettirebilmesi. Emine Hanım bunu fazlasıyla hissettirdi.Toplam 6 seans görüşme sağladık. bu süreçte hem o dönemi atlatmama yardımcı oldu hem de bundan sonra karşılaşacağım zorluklarda bana yol gösterecek şeyler öğrendim.
• Online Danışmanlık • Online Hizmet •
MMPI değerlendirmesi için Emine Hanım'a başvurdum. Sürecin başında biraz tedirgindim ancak güler yüzü ve açıklayıcı yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. MMPI'nin kişilik özellikleri ve psikolojik durumu daha iyi anlamaya yardımcı olan kapsamlı bir test olduğunu öğrendim. Test sonuçlarını detaylı ve anlaşılır şekilde açıklaması, kendimi daha iyi tanımama katkı sağladı. Alanındaki bilgi ve profesyonelliği gerçekten güven veriyor. Psikolojik değerlendirme sürecine ihtiyaç duyan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Mavi Ağaç Psikoloji & Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
s....t
Beklentimin çok üzerinde bir görüşme oldu. Çözüm odaklı kendisi. Sıcakkanlılığı ve güzel yaklaşımı vardı.
• Online Danışmanlık • Online Hizmet •
Kıymetli Emine hocamla 5 yıl önce yüz yüze ilk terapi seansımızla tanıştık, o günden bugüne hayatıma dokunuşu, bana kattıkları ve neredeyse tamamen değişen psikolojik durumum, iç huzurum ve hayata bakış açıma sihirli eller gibi dokundu, ilmek ilmek dokudu. Yıllarca yüz yüze terapi aldım kendisinden, şehir dışına taşınınca online olarak devam ettik. tüm çabaları ve profesyonelliği ile hayatıma bir ışık oldu. Emekleri için kendisine minnetarım, kesinlikle enerjisinin çok uyumlu olduğunu düşünüyorum ve her danışanıyla da uyacağını düşünüyorum, harika bir enerjisi var. Daha sayısız insanın hayatına ışık olacağına eminim
• Uzm. Kl. Psk. Emine Şen • Online Terapi •
h....y
Emine hocamla kendimi çok sıkışmış hissettiğim hatta problemimin tam olarak ne olduğunu kendimin bile çözemediği bir zamanda tanıştım. Yüksek empati ve tatlı iletişimiyle terapi için kısa süre olarak nitelendirebileceğim bir zaman diliminde memnuniyetle ayrıldım. Kendisine pek çok danışan da yönlendirdim. İyi ki bu meslekte var.
I
i̇...k
Emine hanım gerçekten benim yaşam koçum diyebilirim daha sağlıklı ilişkiler kurdum sayesinde
• Uzm. Kl. Psk. Emine Şen • Psikoloji Randevusu •
Emine Şen Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Şen Yıldırım, Psikoloji. Size Emine Şen Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Hizmet, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Emine Şen Yıldırım adresi nerede?Emine Şen Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altınşehir Mh. Ahmet Taner Kışlalı Cd, Eğitimli Sk Atalaykent-2 Sit A-1 Blok No: 8/A K:6 D:16 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Şen Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Şen Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Şen Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Şen Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Emine Şen Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Emine Şen Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Şen Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Şen Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Şen Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Emine Şen Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.