Feyzullah Mah. Mimarsinan Cad. Krizantem Sk. No:19, Maltepe, İstanbul 34843
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...z
Hayatımda böyle mutlu hisettmedim kendimi. ne zaman klinik'den çıksam havalara uçuyorum beni hayatım en mutlu insanı yaptı doktorum. inanılmaz pozitif yaklaşımı güleryüzü ( bu arada klinikde çalışan herkes çok sempatik) bu zamana kadar böyle dişler hayal ediyordum hayallerimi gerçekleştirdi( kendisine hala borcum vardır ):) şiddetle tavsiye ediyorum. kendisine burdan minnettarlığı sunar sevgilerimi iletirim çok çok teşekkür ederim.
Emrah İpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emrah İpek, Diş Hekimi.
Emrah İpek adresi nerede?Emrah İpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feyzullah Mah. Mimarsinan Cad. Krizantem Sk. No:19 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emrah İpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emrah İpek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emrah İpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emrah İpek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emrah İpek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emrah İpek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emrah İpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Maltepe civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar