Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy
Medical Park Göztepe Hastanesi
so...z
2022 yılında ameliyat oldum ve sonuçtan hiç memnun kalmadım.Burun şeklim son derece yapay olduğu gibi burun sırtında ve yanlarında çökükler oluştu.Doktorun tavrı oldukçe kötü ve ilgisizdi.Şikayetlerimi söylediğimde‘’takma kafana bişey olmaz ‘’gibi cevaplar verdi.Çökükleri düzeltmek için birkaç defa dolgu yaptı.Dolguların kalıcı olacağını söyledi ama tabiki kalıcı olmadı. Burna dolgu yapmanın son derece tehlikeli olduğunu körlük riski doğurabileceğini sonradan görüş almaya gittiğim başka doktorlardan öğrendim.Ameliyattan sonra son derece ilgisiz davrandı.Odaya 10 saniye uğrayıp gitti.1 hafta sonra bant ve alçıları alırken, kontrollere gittiğimde son derece kaba davrandı.Çok çok pişmanım bu doktoru tercih ettiğim için.Para verip acı çekip üstüne çok kötü bir sonuçla karşılaştım. Hem maddi hem manevi kaybım oldu. Ameliyattan önceki burnumu bu kadar sorun etmiyordum.Burnumu gören yakınlarım kendisinde ameliyat olmaktan vazgeçti.Asla tavsiye etmem
• Medical Park Göztepe Hastanesi • Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu •
Engin Selamioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Engin Selamioğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Engin Selamioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu.
Engin Selamioğlu adresi nerede?Engin Selamioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Engin Selamioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Engin Selamioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Engin Selamioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Engin Selamioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Engin Selamioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Engin Selamioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Engin Selamioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Engin Selamioğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Engin Selamioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra