- Kalp Hastalıkları
- Derin Ven Trombozu (DVT)
- Kalp Yetmezliği
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biventriküler Pacemarker
Cox-Maze Prosedürü
ankara, Ankara
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Efor Treadmil Testi
Holter Izlemi
Homogreft Kapak
Homosistein
ankara, Ankara
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Damar Hastalıklarının Girişimsel Tedavisi
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Mekanik Protez Kapak
Mikrovasküler Kırpma
ankara, Ankara
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Perkütan Komissürotomi
ankara, Ankara
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
ankara, Ankara
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Plazmaferez(Hemaferezis)
Radyal Anjiyografi
ankara, Ankara
Sol Ventriküler Destek Aygıtı (Lvad)
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
ankara, Ankara
Tilt Testi (Tt) (Eğik Masa Testi)
Transmiyokardiyal Lazer Revaskülarizasyonu(Tmr)
- Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
- Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Ethica Sigorta
n....g
Muayene sürecinde oldukça ilgiliydi. Her sorumu sabırla yanıtladı, yapılabilecek ve yapılamayacak her durumu açıkça anlattı. Bilgisi, yaklaşımı ve dürüstlüğü sayesinde kendimi güvende hissettim. İşlem sonrasında da ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım.Kesinlikle tavsiye ederim
• • Ablasyon •
m....a
Babamın atriyal fibriliyasyon şikayeti üzerine doktorumuza başvurduk. Diğer gittiğimiz doktorlar bizi bu konuda çok korkutmuşlardı. Sayın doktorumuzun akıcı ve anlaşılır ifadeleriyle çözümsüz bir problem olmadığını öğrendik. Deneyimli ve bilgili tutumuyla insana çok güven veriyor. Dilerim böyle doktorlarımızın sayısı artar. Herkese öneririm.
• • Kalp Ritim Bozukluklarının Girişimsel Tedavisi •
er...e
Erdem Hocamla ben 1994 de tanıştım, yüksek taşikardi sorunum vardı hocam bana 28 yıl önce ablasyon ameliyatı yaptı şuan 4. Pilimi kullanıyorum hocam sayesinde 26 yaşımda tekrar hayata tutundum şuan 54 yaşındayım iyiki varsın Erdem hocam
• başka bir yer • Diğer •
d.....
Erdem Diker'den memnunum. 20 senedir hastasıyım. Bende kalp yetmezliği var,kontrol ve takip amaçlı gidiyorum.Gittiğimde benimle ilgileniyor, memnunum.İlaç tedavisi oluyorum. 2 kez anjiyo yaptı bana. İlaç tedavim devam ediyor.
Y
y.....
Benim 15 yıllık doktorum.Teşhisleri,ilgi ve alakası beni çok memnun etti.Mesleğinde tutarlı ve isabetli kararlar veren bir hoca.Bu yüzden ben kalp pili taktırdım. Bu pilin ilk defa takılmasını söyleyen ve bu işi yapan Erdem Bey'dir.2005 yılından beri hastasıyım, hem kardiyolog hemde düzenli olarak tedavilerimi de takip eder.Büyük bir yakınlık görürüm.Samimi,içten,hastasını rahatlatır. Gerçek neyse onu söyler.
T
t.....
Erdem Bey çok uzun zamandır doktorum, çok iyi bir profesör.Ben kalple ilgili bypass oldum, genel kontrollerim için devam ettim, şimdi de yine kontroller için 4 senedir, 6-7 ayda bir sürekli Erdem hocaya gidiyorum.Çok da memnunum,çok ilgili,alanında Türkiye'de en iyi profesör doktorlardan diyebilirim.Her konuda aklıma takılan tüm konularda sabırla dinleyip , bana cevaplarını anlatır ve yardımcı olur.
K
k.....
Memnunum, hastasıyla ilgili.Operasyon sırasında çevremde olan insanlarla ve benimle olan diyaloğundan çok çok memnunum.Daha önceden de hastasıydım.En son ablasyon operasyonu geçirdim. Onda da güzeldi, açıklamaları anlaşılırdı.Takibimi yaptı, sonrasında çok memnunum.Aritmi oluyordu, 10 günde bir acile gidiyordum. 200 ve üstü hızda kalp çarpıntısıyla gidiyordum.Yaklaşık 6 aydır acile gitmiyorum.Hiç ihtiyacım olmadı, inşallah da olmaz.
ay...r
Ritim bozukluğu ve rahats iz eden çarpıntılarım vardı 2 aydır gitmediğim yer kalmadı ta ki erdem beyi tanıyana kadar 2 gün önce eps yapıldı ilgilendi doktordan çok memnun kaldım suan kalple ilgili sıkıntılarım olmuyor 2 aydır ilk defa bir uyku uyudum iyiki sizi tanıdın erdem diker bey
su...t
İş yerindeki poliklinkte çalışan dahiliye dr. tavsiyesi üzerine gittim.Şikayetimi dinledi daha önceki tahlilleri ve test sonuçlarını inceledi.ilgilendi
er...u
Eşimin hayati tehlikesi olan vt. Si vardı. Sayın hocamın yaptığı ablasyon operasyonu sayesinde bu önemli sorundan kurtulduk. Üstelik de başarı şansı en düşük ritm bozukluğuydu. Kendisi türkiyede ender bulunan başarılı doktorlarımızdan biri. Kendine minnetlerimizi ifade edecek kelime bulamıyorum. İyiki varsınız hocam. İyiki sizi tanımışız. Allah sizi korusun.
Erdem Diker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Diker, Kardiyoloji. Size Erdem Diker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aritmide Ablasyon Tedavisi, Kardiyak Kateterizasyon, Perkütan Komissürotomi, Komissürotomi, Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka), Kalp Kapağı Replasmanı, Platelet Sitaferezi(Hemaferezis), vega, Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi, Kalp Nakli.
Erdem Diker adresi nerede?Erdem Diker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Diker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Diker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erdem Diker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erdem Diker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erdem Diker hangi dilleri konuşuyor?Erdem Diker ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erdem Diker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Diker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdem Diker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdem Diker hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Erdem Diker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erdem Diker hangi sigortaları kabul ediyor?Erdem Diker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.