Dr. Erdem Özdemir,Kayseri Özel Magnet Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
- Eksternal Otit
- Dış Kulak İltihabı
- Gırtlak (Larenks) Kanseri
- Ödem
- Boğaz İltihabı
Kayseri
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
m....t
İlgi alakasından dolayı teşekkürler
Gayet başarılı bir operasyon yaptı
Tavsiye ederim memnun kalırsınız• Kayseri Özel System Hospital • Burun Estetik Cerrahisi •
Hocama burun kanamasi icin gittik. Erdem hocama muayene olmadan once cok taninmis bir hastanenin cok populer kbb uzmanina gittik ama ilgi yok aciklama yok. Sanki bedava muayene ediyormus gibi davrandi. Erdem hocam ise Gayet guzel muayene etti. Gerekli aciklamalari yapti. Bize moral verdi. Hasta icin en gerekki olan moraldir. Tsk ederiz hocam.
• Kayseri Özel System Hospital • burun kanamasi •
Erdem Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erdem Özdemir, Kulak Burun Boğaz.
Erdem Özdemir adresi nerede?Erdem Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erdem Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erdem Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erdem Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erdem Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erdem Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erdem Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Erdem Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları