Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
El cerrahisi uzmanı
Anatomi uzmanı-PhD

Tendon yaralanmaları, parmak kopmaları, brakiyal pleksus yaralanmaları, sinir yaralanmaları, el bileği artroskopisi, skafoide kırığı, skafolunat ayrışma, ulnar impaksiyon sendromu, radius kırığı, humerus kırığı, ulna kırığı, karpal kemik kırıkları, serbest doku nakilleri, ayaktan ele parmak nakli, vaskülarize fibula nakli, flep cerrahisi

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010

Merhaba.Ben Aleyna Yıldız 18 yaşındayım. 06.02.2023 tarihi asrın felaketinde göçük altında kaldım.Sol ayağım kaval kemiği kısmından ağır doku zedelenmesi ve ağır kırık meydana geldi Yaklaşık 1 yıl tedavimin sürdüğü hastanede 30 ameliyat olup sonucunda ayağımı kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldım. Biz de o hastane dışında doktor araştırmaya başladık bir çok şehire gittik bir çok olumsuz sonuçlar duyduk ayağımın kurtulması imkansıza çok yakındı bu süreçte Yoğun bir uğraş sonrasında Erkan Hocam çıktı karşımıza umut etmek vardır sonucu kötü olacak umut vermek vardır gözünün içine baktığında sen derdini anlatmadan anlayıp en iyisini yapmaya çalışacağına kendine söz veren bir doktor işte bu benim Erkan hocam elinden gelenin en iyisini yaptı 2 zorlu ameliyat geçirdim yaklaşık 1 yıl tedavi oldum ve söylediğim gibi elinden geleni o kadar iyi yaptı ki şu an tüm tedavim bitti ve yürümeye başladım iyi ki sana güvendim iyi ki karşımıza çıktın Erkan abim iyi ki varsın Başarıların hep daim olsun

• U

03.03.2025 tarihinde kazarayın sol elimi spral taş ile kestim baş parmak tendomum kopmuştu tedavi sürecim tamamlandıktan sonra fizik tedavi gördüm fakat baş parmağımda bükme ve açılma sorunu vardı diğer parmaklarımdada tendom yapışıklığı oluşmuştu bulunduğum ilde alanında tecrübeli el cerrahi arayışında bulunarak gülhane eğitim ve araştırma hastanesinde Doç.Dr. erkan sabri ertaş hocamızı buldum muayne olduğumda ameliyat olmam gerektiğini söyledi kısa bir süre içerisinde başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi alçı ve dikişler alındıktan sonra fizik tedavi gereksinimi bile duymadan parmaklarımı ve elimi çok rahat konforlu bir şekilde kullanmaya başladım ameliyattan sonra odaya gelerek taburcu olacağım günde bizzat kendisi gelerek kontrol ve pansuman aşamasını takip etti. Hastalarına güler yüz güven veren tutumu ilgi ve alakasından ötürü ekibine ve erkan hocamıza başarılar diliyorum

• R

Geçirdiğimiz trafik kazası sonrası kızımın elinde çok ciddi yaralanmalar, tendon kesikleri, doku hasarları ve kırıklar oluştu. Zorlu ve riskli bir ameliyat süreci bizi bekliyordu.
    Tam 12 saat süren bu uzun ameliyat sürecinde değerli doktorumuz Uzm. Dr. Erkan Sabri Ertaş, gösterdiği sabır, bilgi, tecrübe ve yaklaşımıyla kızımın eline yeniden hayat verdi.
    Gösterdiği emek, ilgi ve güven veren tutumu bizim için tarifsiz bir güç kaynağı oldu.
    İyi ki varsınız, iyi ki sizin gibi hekimler var.

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

14 Ağustos 25 te sol baş parmağım motor zinciri ile disk arasında kalarak koptu.Erkan Hocamız tedavi için bilinçli titiz tıbbi kimliği ile yaklaşarak bana ayaktan doku alıp sinir damar alarak tam 11 saat süren uzun bir ameliyat ile elime baş parmağıma nakil yaptı.ve operasyon başarılı geçti .Beklentimin dahi çok üstünde oldu Hastenede tedavim devam etmekte olup bizzat kendisi pansumanı yapıp takıp ve kontrol etmektedir. ilgisi alakası yaklaşımı tam bir profesyonel hekim . Başarılar dilerim hocamıza

• T

6 temmuz 2024 tarihinde bir operasyonda mayın a basma sonucunda ağır yaralandim her iki ayagimda kiriklar ve doku kaybi olustu.ilk mudahalenin ardinda gülhane egitim ve arastirma hastanesine sevk edildim burada Uzm.Dr. Erkan Sabri ERTAŞ hocam tarfindan 13 kere ameliyat odildim yaklaşık 15 saat süren flep ameliyati ve yine ayaklarimla ilgili farkli ameliyatlar gecirdim hepsi birbirinden zorlu ameliyatlardi.ameliyat sonrasinda ise hocamiz tarafindan sürekli takip edildim sol ayak bilegime yapilan doku naklinin uyum sağlamasi,yine sol ayak bilegimde olusan enfeksiyonun giderilmesi icin yapilan ameliyat ve antibiyotik tedavisinin takibi,patlamadan dolayi olusan parçalı kırıklarin kaynama süreciyle ilgili röntgen,mr çekiminin takibi ve diğer ilac tedavilerinin takibini bizzat kendisi özenle yapmistir ilgi ve alakasi bana ilk günden itibaren herzman güven vermistir.su an bitun islerimi yapabiliyorum yuruyebiliyorum Çok başarılı bir doktor kendisini şiddetle tavsiye ederim.

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Geçen sene dirseğim de radius kemiğime bağlı olan bi parça kırılarak çıkmıştı ve dirseğimde ki tüm bağlarım kopmuştu. Türkiye de ki sayılı el cerrahlarından birisi olan Erkan Sabri hocam sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Erkan hoca olmasaydı şu an belki dirseğimi donduracaklardı ve dirseğimi kullanamayacaktım. Şu an sadece 10 derecelik bir kaybım var ama gündelik işlerimin hepsini ve hatta spor bile yapabiliyorum. Eğer titizlik, doğru tespit ve dikkat gerektiren bir ameliyat olmanız gerekiyorsa Erkan hocayı seçmenizi kesinlikle tavsiye ederim. (Ameliyat sonrası fizik tedavinizi de doğru yerde yapmanızı da önemli)

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •

Serçe parmağı kırığı ameliyatını Erkan Sabri hocam da oldum. Sorunsuz ve çok rahat ameliyat geçirdim yaklaşık 5 ay önce ve şu an parmağımı rahatlıkla istediğim gibi oynatabiliyorum sporumu bile sorunsuz bir şekilde yapıyorum.

• U

Altı ay önce antrenmanda sağ el küçük parmağımı eklem yerinden eklem içindeki kıkırdaklar parçalandığı için çok zor bir ameliyat olduğunu parmağımı eskisi gibi kullanamayacağımı tekrar yumruk yapamayacağımı söylediler arkadaşımın tavsiyesiyle erkan hocayı buldum iki başarılı ameliyat geçirdim ilk ameliyatta platin taktı bir ay sonra ikinci ameliyatı oldum platini çıkardı ve sürekli takip etti ameliyattan sonra ara ara kontrole çağırarak tam olarak iyileştiğinden emin olana kadar kontroller yaptı şuan antrenmanlara başladım eskisi gibi yumruk atabiliyorum

• H

2022 yılında operasyon sırasında patlama sonucu sol bölgemden yaralandım değerli hocamın yapmış olduğu başarılı ameliyat sonrasında az hasarla sağlığıma kavuştum değerli hocamdan Allah razı olsun

• H

17 Aralık 2022 yılında Şırnak’ta bir operasyon esnasında Eyp( El yapımı patlayıcı) infilak etmesinden dolayı sol kolumda 4 adet parçalı kırık ve sinir hasarı rahatsızlıkları meydana geldi değerli hocamın yapmış olduğu ameliyat sonrası kolum şuan çok iyi durumda bu başarılı ameliyattan dolayı değerli hocama ve ekibi sayesinde oldu