Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
El cerrahisi uzmanı
Anatomi uzmanı-PhD

Tendon yaralanmaları, parmak kopmaları, brakiyal pleksus yaralanmaları, sinir yaralanmaları, el bileği artroskopisi, skafoide kırığı, skafolunat ayrışma, ulnar impaksiyon sendromu, radius kırığı, humerus kırığı, ulna kırığı, karpal kemik kırıkları, serbest doku nakilleri, ayaktan ele parmak nakli, vaskülarize fibula nakli, flep cerrahisi

Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Görüşler

• B

Sol el 3 ve 4.metakarp kirigim vardı. Erkan hocam sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdim ve elimi tamamen kullanabiliyorum artık. Allah razı olsun kendisinden sayesinde iyileştim. Kendisine hayatında ve mesleğinde başarılar dilerim.

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Geçirdiğim bir iş kazasından dolayı memlekette ameliyat edilmiştim falat ameliyatın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen elim bir türlü düzelmedi dayanılmaz ağrım vardı , kardeşim dedi ki abla gel bir doktor buldum . Isparta’ dan kendisine muayene olmaya geldim. Ertan hocam ben bu eli düzeltirim dedi ve 3 ay evvel yanlış takılan vidaları çıkarı çiçek gibi bir operasyon yaptı şuan elim eski haline döndü, ameliyat sonrası fizik tedavi sürecinde de sürekli video isteyerek takip etti . beni tekrar çalışabilir hale getirdi . Allah ondan razı olsun ameliyat sürecinde de sonrasında da hep irtibat halindeydik bütün sorularıma cevap verdi . Alanında kesinlikle çok çok başarılı bir hekim . Yolu hep açık olsun . Saygılarımla
    Ayşe dudu ERGİNBAŞ

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •

ben ayşe dudu erginbaş.el bileğindeki kırık için ameliyat oldum.Daha önce ameliyat olduğum doktorlar kemiğimde çürümeye sebep açtı.ama doktor erkan bey kemiği temizleyip kolumu eski gücüne kavuşturdu.kendisinden ve yaptığı işten son derece memnunum bence kendisi bir tıp fakültesinin başına dekan olarak atanmalı böyle işini iyi ve özenli yapan insanlar kaybedilmemeli ve ülkemize faydalı olacak en üst konuma getirilmelidir.selamlar olsun erkan hocama ve ekibine

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •

4 ay önce elimi kırdım ve alçıya alındı. 2 farklı özel hastaneye gittim. İlk gittiğim hastanede önce ciddi bir şey olmadığı söylendi, sonrasında bir anda ameliyat dendi. Ameliyat olmam gerektiği kesinleşince başka bir doktora gittim. O da geç kalındığını ve platin takılması gerektiğini söyledi. Tam bu noktada, Erkan Hoca'yı buldum. İyi ki de bulmuşum. Çok başarılı ve özverili bir hoca. Platine gerek kalmadan küçük bir operasyonla tel takarak yanlış kaynayan kemiği düzeltti. Sonrasında da, parmaklarımda hareketsizlikten dolayı oluşan sertlik için çok emek verdi. Bir şekilde Erkan hocayla yollarınız kesişti ya da bu yorumu okuyorsanız, kesinlikle emin ellerdesiniz. Çok başarılı bir hoca.

• N

Ben nurcan şimşek 2018 de iş kazasında sol elimin 4 parmagını kaybettim dünya basıma yıkıldı sonra parmak naklini arastırmaya basladım kızımı goturdugum ortapedi doktoru el certahisi asistanı erkan sabri ertaş hocayı önerdi hocayla görüştüm yaparım deyince dünyalar benim oldu 2ay içinde aöeliyat için çagırdı 12 saat ameliyat süreci oldu çok özenli ve dikkatli yorulmadan çalıştı dediler çok minnettarım sonrasında anejtezi yada baska bi sorun çok şiddetli bi agrı olmadı çok güzel takip edildim 3 saatte bir kontrol edildim bende hep kontrol ediyodum parmak ölücek diye çok korkuyodum ama hocam sayesinde ölmedi hareket ediyodu ve 3ay sonra hisde geldi çok mutluyum yazı yazabiliyorum bardak tutıyorum ufak seyleri bile tutabiliyorum güç kaybıda yok süreç daha zor olur diye düşünmüstüm hiç öyle olmadı çok şükür bir hafta sonra topuguma basarak yurudum 1 au sonra normale döndü zi bi insan

• B

Ben dış merkezde sağ elden 4 kez ameliyat oldum elimden sinir den hiç gelişme olmadı sonra ankara gittim erkan sabri hocam ilgilendi kendisi ameliyatı yaptı şuan ellim iyi oldu başarılı bir doktor tavsiye ederim kendisinde Allah razı olsun erkan sabri ertaş hocam

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •

Yaklaşık üç ay önce elimde tendon kesisi oldu, başka bir şehirde olduğum için tedavi sürecim 2 hafta kadar gecikmişti ve birden fazla muayene ve görüntülemeye rağmen tendonumun koptuğuna dair herhangi bir tanı konmamıştı. İki hafta kadar bundan bihaber iyileşmeyi bekledim fakat bir sorun olduğunu idrak edince gerçekten işinin ehli bir el cerrahı arayışına girdim. Erkan hocamın sayfasını incelediğimde gerek yapmış olduğu operasyonlar gerekse kendisine yapılan güzel yorumlar beni fazlasıyla tatmin etti ve kendisine ulaştım. Sadece ufak bir muayene ile sorunu anladı, bana detaylıca ne olduğunu anlattı ve elimden ameliyat oldum. Ameliyatım sorunsuz geçti. Devamında ise sütur hattımda benim ihmalimden kaynaklı sıkıntı yaşadım fakat o konuda da gerçekten titizlikle tedavi sürecimi baştan sona anlattı ve sütur hattımı ekibi ile birlikte onardılar. Şu an elim inanamayacağım bir ilerleme kaydetti. Hem çok iyi bir insan hem çok iyi bir cerrah, gözünüz kapalı ellerinizi ona emanet edebilirsiniz.

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Halı saha maçı esnasında sol ayağımda kırık oluştu Amaliyat sonrası platin takılan ayağımın üzerine atılan dikiş kapanmadı yara oluştu bir kaç kez işlem gördüm yara yeri sahada büyüdü doku nakline ihtiyaç oluşmuştu ve Dr Erkan bey ile yollarmız kesişti DrErkan bey ayağımı 10 saat süren Amaliyat ile nekroze olan dokuyu temizleyip yerine yeni doku nakli ile eski sağlıklı haline çevirdi

• G

Hem Erkan hocamın ilgisi hem de araştırmalarım sonucu kendisiyle ilgili okuduğum onca olumlu yorum beni çok rahatlatmıştı zaten emin ellerde olduğumu bilmek çok büyük bi konfor.. Sağ el serçe parmağımda kemiğin içinde oluşan kitleyi güzelce temizleyip oluşan boşluğa leğen kemiğinden parça ekledi hocamız sonuç mükemmel her şey yolunda ve çok iyi hissediyorum. iyi ki yollarımız kesişti sayın hocam var olun

• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Randevu  •

Merhaba.Ben Aleyna Yıldız 18 yaşındayım. 06.02.2023 tarihi asrın felaketinde göçük altında kaldım.Sol ayağım kaval kemiği kısmından ağır doku zedelenmesi ve ağır kırık meydana geldi Yaklaşık 1 yıl tedavimin sürdüğü hastanede 30 ameliyat olup sonucunda ayağımı kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldım. Biz de o hastane dışında doktor araştırmaya başladık bir çok şehire gittik bir çok olumsuz sonuçlar duyduk ayağımın kurtulması imkansıza çok yakındı bu süreçte Yoğun bir uğraş sonrasında Erkan Hocam çıktı karşımıza umut etmek vardır sonucu kötü olacak umut vermek vardır gözünün içine baktığında sen derdini anlatmadan anlayıp en iyisini yapmaya çalışacağına kendine söz veren bir doktor işte bu benim Erkan hocam elinden gelenin en iyisini yaptı 2 zorlu ameliyat geçirdim yaklaşık 1 yıl tedavi oldum ve söylediğim gibi elinden geleni o kadar iyi yaptı ki şu an tüm tedavim bitti ve yürümeye başladım iyi ki sana güvendim iyi ki karşımıza çıktın Erkan abim iyi ki varsın Başarıların hep daim olsun