Hakkımda
Diş hekimi Ersin Gezer kliniğinde hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- IZMIR ATATÜRK LISESI
- EGE ÜNIVERSITESI DIŞ HEKIMLIĞI FAKÜLTESI
Diş Hekimi Randevusu
Yenişehir mah. Bakü cad. Avlu Kurtköy sitesi No:12 Dükkan 17 Kurtköy Pendik, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Diş Hekimi Ersin Gezer Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
23 hasta yorumu
me...t
Ersin hocamla ortodonti tedavim için görüşmeye başladık. Her zaman çok ilgili ve yardımseverdi. Arkadaşça muhabbeti ve aydınlatıcı detaylı bilgilendirmesiyle içimi çok rahatlattı. Şimdi iki tane implant yaptırdım çok korkmama rağmen çok kısa ve acısız bir işlem oldu. Bir yıldır her türlü diş rahatsızlığımda rahatça arayıp yardım alabiliyorum. İşini böyle özenle severek yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Hala böyle özverili insanların olması bana umut oluyor. Her şey için tekrar burdan da teşekkür ediyorum hocam iyiki siz varsınız.
Gummy smile icin gittim sonucdan memnunum. Son derece basarili ve babacan biri rahatlikla guvenebilirsiniz
se...
Kırık dişim vardı başka disciler çekilmesi gerektiğini söylediler fakat Ersin bey harika uzmanlığı ile disime pos yaparak dişimi kurtardı çok teşekkürler
mi...m
Dişi düşeceği zaman ortalığı ayağa kaldıran kızım Ersin beyin sıcak güler yüzlü rahatlatıcı konuşması sayesinde rahatça dakikalar içinde dolgusunu yaptırdı. Çok teşekkür ederim
t.....
İmplant ve dolgu tedavisi için Ersin Abiye uğradım tedaviden çok memnun kaldım kendisi çok tecrübeli bir hekim çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık..
ş....k
İlgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Dis kaplama için gitmiştim. Ve çok memnun kaldım. İnsana tam anlamıyla güven veren bir doktor.
el...k
Отличная клинка. Доктор профессионал самого вьісокого уровня. Мне удалили в етой клинке несколько зубов, ставили коронку и пломбьі. Я очень благодарна доктору и рекомендую другим.
ay...k
5 yaşındaki oğlumun dış çürüğü için gittik.sempatik güler yüzlü bir hekim oğlum başka bir doktorda izin vermemişti işlem yapılmasına buradan genel olarak memnun kaldık tavsiye ederim.
t....
Tecrübesi ve yaklaşımı ile çok farklı bir hekim, kendisine çok teşekkür ediyorum. 9 yaşındaki oğluma dolgu yaptı, çok anlayışlı ve şevkat li davrandı.
si...l
On dislerime estetik dolgu yaptırdım ve çok memnun kaldım ilgi de çok iyiydi doktor bey çok babacan ve anlayışıydı güvenle tedavi olabilirsiniz
Hakkımda
Diş hekimi Ersin Gezer kliniğinde hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- IZMIR ATATÜRK LISESI