Bahçelievler mahallesi, D-100 yanyol sokak, Metropol Busidance, No:14D, Kat:6 daire:606, Bahçelievler, İstanbul
Uzm Dr Ertan Cevizci MuayenehanesiSigortasız hastalar
İç Hastalıkları Randevusu
Hakkımda
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Cevizci 1959’da Ankara’da doğdu. Aydınlıkevler Lisesi’nden mezun oldu. Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ...
Daha fazlaTedavi edilen hastalıklar
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Hepatit C
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
Okullar / Eğitimler
- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi
Bilinen Diller
Türkçe, İngilizceHizmetler
İç Hastalıkları Randevusu
Bahçelievler mahallesi, D-100 yanyol sokak, Metropol Busidance, No:14D, Kat:6 daire:606, İstanbul
Uzm Dr Ertan Cevizci Muayenehanesi
Hasta / Danışan Görüşleri
k.....
Merhaba hocam sizleri hiç kaçırmadan takip etmeye çalışıyoruz. Tavsiyelerinize uyarak sağlığımıza kavuştuk. Gerçekten zaman ilerledikçe düzelen değil aksine daha da kötüye giden bir problem kısırlık. Bu sebeple erkenden tedavi olmak en doğrusu. Sizler gibi doktorlar her zaman başımızın tacı. Var olun..
ca....
Eşimle 4 yıldan beri çocuğumuz olmuyordu interfilite sebepsiz kısırlık dediler Dr.Ertan Cevizci beyi televizyonda görüp danışmak istedim.Detaylı,açıklayıcı ve bilgilendirici şekilde bizimle ilgilendi tedavinin nasıl olacağını ve bu süreci beraber gerçekleştireceğimizi belilrtti ve tedaviye başladık belirttiği gibi tedavi sürecinde bizimle ilgi ve alakası hiç eksik olmadı. Şuan eşim 4 aylık gebe eşiminde erkek çocuğumuzunda sağlık durumları çok iyi ve benimde Dr.Ertan Cevizci bey hem bize moral hemde büyüteceğimiz çocuğumuz için sağlıklı anne baba olmamızı sağladı kendisine ne kadar Teşekkürlerimi iletsem azdır.
a....b
Azospermi hastasıydım bu yüzden Ertan hocamıza başvurdum. Kendilerinin ilgi alakası çok iyiydi 4 aydan beri kendisinde fitoterapi tedavisi görüyorum ve yavaş yavaş sperm sayım artmaya başladı. Önceden hiç olmayan spermim şimdi 7 milyona yükseldi. Sürekli gittiğim üroloji doktoru bile şaşırdı.
ni...u
ben tip 1 diyabet hastasıyım 2 senedir Dr. Ertan CEVİZCİ tarafından da takip ediliyorum. elinden ne geliyorsa yapıyor. kısacası 7/24 ilgileniyor. Eskiden Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışıyordu. daha sonra hastanenin karşısındaki bir özel dal merkezine geçti, özellikle ona güvendiğim için hastalığımın tedavisinde ona güvenerek onunla devam etmeye karar verdim.
Hakkımda
Daha fazlaTedavi edilen hastalıklar
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
- Hepatit C
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
Okullar / Eğitimler
İstanbul Hemoglobin A1c(Hba1c)
İstanbul Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
İstanbul Karaciğer Kan Testleri
İstanbul Abdominal Ultrasonografi
İstanbul Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
İstanbul Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
İstanbul Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
İstanbul Tam Idrar Tahlili(Tit)
İstanbul Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
İstanbul Ana(Antinükleer Antikor)
İstanbul Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları