Dt. Eslem Sahan Divanoğlu

Diş Hekimi daha fazla

İstanbul 1 adres

Diş Hekimi Eslem Sahan Divanoğlu İlk ve ortaokulu Küçükçekmece'de,Liseyi de Çemberlitaş Kız Lisesinde bitirmiştir. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini kazanmıştır. 2003 yılında Fakülteden Haluk Divanoğlu ile 2003 yılında evlenmiştir. Diş hekimliği serüvenine Özel İlgi Hastanesiyle başlamış,sonrasında Sema Hastanesi ve Pendik Bölge Hastanesinde hizmet vermiştir. 15 senedir ilk başta uyum sağlama problemi olan çocuk hastalar olmak üzere tüm diş tedavilerinden korkan hastalara sedasyon ve genel anestezi yöntemi ile tedavi etmektedir.

Portakal Diş Kliniğinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.İki oğul annesi olup, hobileri resim yapmak ve seyahat yapmaktır.

Portakal Diş

Doğu Mah. Cami Sk. No:9, ( Kaymakamlık Karşısı, Bölge Hastanesi çaprazı ), Pendik, İstanbul 34890

Doğu Mah. Cami Sk. No:9, ( Kaymakamlık Karşısı, Bölge Hastanesi çaprazı ), İstanbul

Portakal Diş

Mukemmel bir doktor Eslem gerçekten kızımın korkusu vardı koltuğa dahil oturmuyordu aksine işlem bitti kızımı koltuktan indiremedik

• Z

Eslem hn bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine gitmis olduğum bir doktor oldu bu sabah.
    Özel bir oğlum var onunla gittik ve oğlumla olan iletişimi harikaydı.Ben 2 dolgu yaptirdim memnun kaldım ileriki zamanlarda da memnun kalacağımı düşünüyorum...Genel anlamda iletişimi mükemmeldi

• B

Eslem Hocam İyi ki siz tüm samimiyetimle
    Ailece, Eşim kızım (7yaş) ile birlikte sonuçlandırdığınız her şey çok güzel
    20lik diş çekimi,dolgu, kanal tedavi, çocuk dolgu hepsi kolaylıkla ağrısız sonuçlandı.
    Tavsiye ettiğim tek Diş hekimi Eslem Sahan Divanoğlu

• Portakal Diş Randevu  •

• F

Dr.Eslem hanıma 15 yıl önce tesadüfen gittim İmplant ve 20lik diş çekiminde tedirgindim doğruyu söylemeliyim eskiden çok doktor gezdim takii kendisiyle karşılaşıncaya kadar.
    Eli çok hafif gerçekten Dişteki çürük tedavisinde çekmek yerine kendi dişimizin daha kıymetli olduğunu vurgulayarak kurtarabilmeyi tercih ediyor.Tecrübesine ,karşısındakine güven vermesine, işini severek yapmasına hayran kalıcaksınız . hocam iyi ki hayatıma dokundunuz

• Portakal Diş Kök Kanal Tedavisi  •

Eli çok hafif ve ilgili bir doktordu . Kanal tedavisi yaptırdım , çok memnun kaldım .3 yaşındaki Kızımı da getirdim önce oyun vs ilgilendi, öyle muayene etti. Tavsiye ederim Eslem hocayı

• Portakal Diş Kök Kanal Tedavisi  •

Eslem hocaya arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Bugün dişime iki dolgu yaptı kendisi. Yaptığı işlemden çok memnun kaldım. Çok güleryüzlüydü. Benimle olan iletişimi de çok iyiydi. Gönülden tavsiye ederim. Böyle Diş Hekimlerinin olması ne mutlu

• O

Kanal ve dolgu tedavi işlemleri yaptırdım.Eli hafiftir.Alanında gerçekten başarılı birisi. Çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.

• K

Dört yaşında ki oğlumun ilk diş muayenesi deneyimi Eslem hanım ve ekibinin sayesinde çok güzel geçti . Doğru yönlendirmeleri ve değerli bilgilendirmeleri bizim için çok önemli.

• Portakal Diş Randevu  •

Eslem Hanıma ulasmama vesile olan burada yorum yapan diğer hastalar.Iyiki yorumlarınızı paylaşmissiniz ve Eslem Hanıma gitmeme vesile olmuşsunuz.Kanal tedavili dilimde oluşan apse sonucu gittim doktor Hanıma.Bu problemimin yani sıra diğer bir kaç sorunumuda bana detaylı bir şekilde izah etti.Oldukca büyük fakat artık ömrünü tamamlamış dişimi hicbirsey hissettirmeden saniyeler içerisinde çekti.Tedavi sürecine onunla birlikte devam edeceğim.Insanin doktoruna inanması ve güvenmesi gidilen yol zor olsada halledilebilir kılıyor herseyi.

• Portakal Diş Diğer  •

Merhabalar, 2020 den beri hocama gelmekteyim.şuan 32 yaşındayım. Annemin dişlerini de kendisi yapmıştı. Erken yaşta dişlerimde kemik erimesi meydana geldi. Dişlerimi 2 sene içinde kaybedeceğim iletilmişti. Hem kemik tozu tedavisi hem kanal, doldu, diş çekme gibi işlemler bir arada nazlı hoca ile birlikte yapıldı. Ön üst 2 dişim çekilip köprülü 6 diş zirkonyum kaplama yapıldı. Eslem hocam çok uğraştı ve çok ilgiliydi. Kontrollerle sürece devam etmekteyim. İyi ki varsınız.