- Diş Eksikliği
- Diş Çapraşıklığı
Yaşamkent Mah. 3222. Cad. Besa Karina Plaza No:55/45 Çayyolu, Ankara 6810
Apikal Rezeksiyon
Esra Gülboy Genç Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Subgingival Küretaj
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Esra Gülboy Genç Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Ç
ç....k
Diş çekimi, dolgu, diş temizliği ve implant işlemlerini yaptırdım. İşini iyi yapan, sakin, açıklayıcı bir uzman. Asla hastasını tedirgin etmiyor, hastasını iyi anlıyor. Harika bir uzman. Ben kendisini çok seviyorum.
h....s
Diş etlerim çekildi, diş ağrılarım vardı. Bu sebepten dolayı başvurdum. İmplant işlemi yapıldı, tedavim çok güzel geçti. Uzmanımız titizlikle çalıştı, ben memnunum kendisinden. Her zaman kendisine ulaşabildim. Esra Hanım'da arayıp sordu, şikayetimin olup olmadığını. Herkese tavsiye ederim.
a....k
Kanal tedavisi ve dolgu için gittim. Tedavim gayet güzel geçti. Diş fobim vardı, hiçbir ağrı hissetmedim. İşlem öncesinde ve sonrasında her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı. İşinde profesyonel ve harika bir uzman. Memnunum kendisinden.
Hasta
Kırılan dişimi çekmek yerine kurtarmak için uğraştı çok teşekkür ederim Esra hanima
• Esra Gülboy Genç Muayenehanesi • Diğer •
V
v....t
Güler yüzlü ve hastasına cesaret veren bir diş hekimi diş temizliği ve beyazlatma için gittim. İlgiden ve sonuçtan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim
• Esra Gülboy Genç Muayenehanesi • Diş Beyazlatma •
P
p.....
Kendisi gayet iyi, işlemi gerçekleştirdi.Memnun kaldım.Kanal tedavisi yapmıştı, bir sıkıntı yaşamadım.Gayet iyi karşıladı ve süreci çok güzel anlattı.
d.....
Çok şiddetli ve geçmeyen bir diş ağrısı sebebiyle gitmiştim, müdahale etti ve müdahaleden sonra da hassasiyetimin geçmesi için bir takım müdahaleler yaptı.Çok kibar, korkarak gitmiştim ama beni rahatlattı.Yaptığı işlemden sonra yıllardır dişim ağrımıyor.Sürekli sorun çıkaran bir dişti. Bir kanal tedavisi yapıldı, diş temizleme işlemleri, dolgu işlemi yapıldı. Rutin kontrol amaçlı devam ediyorum. Çok memnunum.
Esra Hanım herkesin çekilecek dediği dişleri kurtardı.dişten korkan biri olarak rahatlıkla o koltuğa oturabiliyorum.Benim üst damakta 20 yıl önce yapılmış kaplamalarım vardı.Deformasyon vardı, iki dişim kırıktı.Çok yer gezdim, birkaç doktor çekilmesi gerektiğini söyledi.Esra Hanım onları kurtardı, kanal tedavisi yaptı.Tekrar diş etlerim yukarı çıkarıldı.Porselen kaplama işlemleri de yapıldı.Çok memnunum, herkese de tavsiye ediyorum.Esra Hanım'ın ellerine sağlık, kardeşim de kendisinin hastası.
d.....
Benim iki tane dişim kırılmıştı,dolgulu dişimdi.Baya ilgilendi, dişlerimi kurtarmaya çalışt.Baya uğraştı, birini çekmek zorunda kaldı.Birine dolgu yaptı. Benimle ilgilendi, ben baya memnun kaldım.Yaptığı dolgudan da çok memnunum.İşlemle ilgili bilgilendirdi beni.Ben ikisini çektirmek istemiştim ama bir dişimi kurtardı.Klinik temiz ve ekibi de güzeldi.
Diş ağrısıyla gittim Esra Hanım'a.Birkaç dişime kanal tedavisi yapıldı, normal dolgular yapıldı.Yakınlarım da implant işlemi yaptırdılar.Titizliği, temizliği ile herşeyinden çok memnun kaldım.Ben yakınlarıma da tavsiye ediyorum kendisini.
Esra Gülboy Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Esra Gülboy Genç, Diş Hekimi. Size Esra Gülboy Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zirkonyum Porselen Kronlar, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Kemik Grefti, Köprü, Apikal Rezeksiyon, Hassas Bağlantılı Protezler, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, Dental Anestezi, Çene Eklemleri Tedavisi.
Esra Gülboy Genç adresi nerede?Esra Gülboy Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşamkent Mah. 3222. Cad. Besa Karina Plaza No:55/45 Çayyolu Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Esra Gülboy Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Esra Gülboy Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Esra Gülboy Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Esra Gülboy Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Esra Gülboy Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Esra Gülboy Genç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Esra Gülboy Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Esra Gülboy Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.