2000 yılında Milenyum mezunu olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.2005 yılında Bakırköy Sadi Konuk Eğt.ve Araştırma Hastanesi KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniğinde uzmanlık eğitimimi tamamladım.Yine 2005 yılında University of Miami School of Medicine de Rinoloji(Burun Hastalıkları) ve Fasial Plastik(yüz plastik cerrahisi) alanında ameliyatlara girip gözlemci olarak bulundum.Ardından 2006-2007 yıllarında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim dalında öğretim görevlisi olarak çalıştım.Askerlik görevi sonrası 2008 yılından bu yana Bayındır İçerenköy Hastanesi KBB Kliniğinde çalışmaktayım ve eş zamanlı Suadiye Bağdat Caddesi kendi kliniğimde Rinoloji ve Yüz gençleştirme ağırlıklı olarak hastalarımı kabul etmekteyim.

Bağdat Cad. No:461 K:2 D:5 Suadiye, Kadıköy, İstanbul 34740

• Sigortası olan hastalar

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Röportaj

• B

Ethem Bey, doğru teşhis ve tedavisi ile çabuk iyileşmemi sağlayan oldukça nazik duayen bir hekimdir.

• M

Bugün Bağdat Caddesi’ndeki muayenehanesinde Prof. Dr. Ethem Şahin’e muayene oldum. Kendisi son derece güler yüzlü, hastalarına karşı sıcak, samimi ve pozitif enerjisiyle ilk andan itibaren güven veren bir hekim.

Şikayetlerimi dikkatlice dinleyerek, tedavi sürecini ve horlama cerrahisiyle ilgili tüm detayları açık ve anlaşılır bir şekilde anlattı. Tıbbi geçmişimi ve kullandığım önceki ilaçları da titizlikle sordu.

Klinik ortamı oldukça hijyenikti ve ekip çalışanları da çok ilgiliydi. Bir hastanın doktorunda aradığı tüm insani ve mesleki özelliklere sahip bir doktor. Horlama cerrahisi için kendisinden ameliyat randevusu aldım ve aklımdaki tüm sorular aydınlığa kavuştu.

• Prof. Dr. Ethem Şahin Kliniği Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Septoplasti ve konka küçültme ameliyatı oldum, ameliyat iyi geçti ve ameliyat sonrası ilk 3-4 saat biraz ağrı oldu onun haricinde hiç ağrı veya sıkıntı yaşamadım süreci çok rahat atlattım yani hiç kafada büyütülüp korkulacak şekilde olmadı tamamen tavsiye ediyorum o konuda ve hiç pişman değilim, sonrasındaki kontrollerde de doktor bey ve ekibi gayet ilgiliydiler.

• Prof. Dr. Ethem Şahin Kliniği Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

• M

Solunum problemlerim nedeniyle iki sene önce geçirdiğim sağlık ve estetik operasyonum sonunda çok fazla kanama ve solunum problemlerim devam ediyordu, estetik görüntüm hoş değildi, önceki doktoruma solunum problemlerimi anlattığımda iyileştiğimi ve problemin psikolojik olduğunu iddia etmişti. Ethem hoca ile tanıştığım ilk gün şikâyetlerimden bir defa bahsettiğimde bile nokta atışı cevaplar aldım ve çok başarılı bir septoplasti + rinoplasti operasyon sonunda hem sağlık hem de estetik olarak çok iyi bir noktaya geldim. Önceki kanamalarım bende travma yarattığı için bir defa bile kanama yaşamayış oluşum inanılır gibi değil. Ethem hocamla iyi ki karşılaşmışım. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Ethem Şahin Kliniği Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

İlgi alaka mükemmel
    Hastayı dikkatli dinlemesi
    Ve sorunun çözümü için detaylı sorularla açığa çıkarma

• Y

1 yıl oldu, burnum tamamen oturdu. Süreç benim için çok kolay geçti, ağrı sızı yaşamadım. Sonuçtan da çok memnunum, yüzümle uyumlu ve doğal oldu.

• M

Ethem Hocam kemik eğriliğinden dolayı nefes almakta zorlanan oğlumun 2 hafta önce rinoplasti ameliyatını yaptı. Sonuçtan çok memnun kaldık; hem görsel hem işlevsel açıdan. Hocamın ellerine, emeğine sağlık. Biz tavsiye üzerine gitmiştik, deviasyon/rinoplasti düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca gitmişken ben de ilk defa botox yaptırdım, ben de sonuçtan çok memnunum.

• B

alerjik rinit sürecimde takipli hastası olarak başladığımız bu yolculuk kapalı burun ameliyatı ile devam etti. hocam sinüs cerrahisi uyguladı , burun kemiğimi düzeltti ve en önemlisi alerjik rinit ile büyüyen burun etlerimi yaktı. ağrısız acısız basit bir süreç geçirdim. hemen normal hayatıma devam edebildim. hocam sürecin bu şekilde olacağını baştan defalarca tane tane anlattı dediği gibi de oldu. daha rahat nefes alıyor ve alerjik reaksiyonlarımı daha az yaşıyorum. klinikte çalışan ekip arkadaşlarının da güler yüzlü oluşundan bahsetmeden geçemeyeceğim.

• Prof. Dr. Ethem Şahin Kliniği Sinüs Cerrahisi  •

• N

Öksürük ve boğaz yanmadı şikayeti ike gittim Dr bey gayet dtaylı muayene etti ve ilaçlarımı yazdı memnun kaldım tekrar giderim

• Prof. Dr. Ethem Şahin Kliniği Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Rinoplastiden sonra yorum yapmak için 3.5 ay geçmesini bekledim. Ameliyat sonrası beni rahatsız eden ödemler ve asimetriler giderek azaldı, hala dikkatli bakınca farkedilen minimal asimetriler var ama bunların da zamanla azalacağını umuyorum. Doğal bir burun istiyordum ve istediğime oldukça yakın bir buruna sahibim.