- Diş Eksikliği
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş Eti Kanaması
- Diş Gıcırdatma
- Diş Çürükleri
Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi Gürel Apartmanı No:40/B D:3 1.Levent, Beşiktaş, İstanbul 34340
- Sigortası olan hastalar
Diş Hekimi Randevusu
Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi Gürel Apartmanı No:40/B D:3 1.Levent, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Evren Ermiş Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Evren Ermiş Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
X-Ray
Evren Ermiş Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Yüzeysel Flor Uygulaması
Ölçü Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Evren Ermiş Muayenehanesi
Diş çekimi için Evren beye gittim çok hızlı ve ağrısız bir sonuç oldu.Yaklaşımı ve tüm süreçten çok memnun kaldım.
• Evren Ermiş Muayenehanesi • 20'lik Diş Çekimi •
Kendisinden çok memnunum.Çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum.Hem teşhisinde hemde tedavisinde çok başarılı biri.Hem de süreci çok uzatmadan en hızlı şekilde tedaviyi sonuçlandırabiliyor.Ve ağrısız sızısız bunu başarıyor.Ben kaplama, köprü ve 20 'lik diş çekimi işlemlerini yaptırmıştım.Cerrahi bir takım operasyonlar için gitmiştim.Ameliyat sonrası dişimde herhangi bir şişlik olmadan sorunsuz bir şekilde atlattım.Kendisi son derece samimi bir şekilde yaklaşıyor, hastayı rahatlatıyor ve güven aşılıyor.
Son derece yetenekli,bilgili,hastasını ve olayı sürekli takip eden, arayan, işlemler bittikten sonra da devamlı olarak kontrole çağırıp takip eden, her yönden yardımcı olan çok iyi bir doktor.O yüzden kendisini herkese tavsiye ediyorum.Birkaç implant yaptı.Total ve dolgu işlemleri yapıldı.Yapılan işlemler hakkında bilgilenirdi.Yaklaşım olarak da gayet olumlu bir insan.
Kendisi benim 15 yıldır diş doktorumdur.Dolgu, kanal, implant her türlü işlemlerimi yapmıştır.Karşılamasından, muayenesinden, uyguladığı tedavilerden, uzmanlığından çok memnunum.Hasta yaklaşımı gayet iyi, tedaviyle alakalı bilgilendirir.Ağız sağlığına önem veren herkes Evren Bey'e gelebilir.
Evren Bey uygulamada ve diş hekimliği üzerine gerçekten ileri düzey de kariyer sahibi biri oduğunu gördüm.Yapmış olduğu yapmış işlemlerden son derece memnunum. Gerek benim,gerek eşimin diş sağlığına verdiği katkılar değerlidir.İmplant, köprü işlemleri, siyahlanmış ön dişlerimin kaplamaları gibi hizmetler aldık.Diş sağlığı açısından gerekli bilgileri yeterli olarak bilgilendirdiğine inanıyorum.Hasta yaklaşımı da olabildiğince iyiydi.
Çok memnun kaldım kendisinden. Evren Bey'in bilgilendirmeleri son derece başarılıydı. Çok olumlu tespitleri vardı. Bütün işlemler sonrasında, bütün safhalarda,implantın takılması gereken safhalar da gereken bütün her şeyi anlattı.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Son derece memnun ayrıldım yanından.
Yurtdışından yine kıymetli bir diş hekimimin tavsiyesi ile Evren Bey'e ulaştık.Evren Bey çok iyi bir şekilde baktı.5-6 ay süren implant döneminden sonra bugün de dişlerim takıldı.Evren Bey son derece işine vakıf,özellikle el becerisinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.Yaptığı işlemden dolayı çok mutluyum.Evren Bey'i her konuda tavsiye edebilirim.Ben 72 yaşındayım.Kendisi bir arkadaş gibi ve ben kendisinden çok iyi bir elektrik aldım.Çok mutluyum.Evren Bey'e ve yardımcısına çok teşekkür ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum.
Ben Evren Bey'den çok memnun kaldım.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile kendisine ulaştım ve uzun senedir diş hekimim kendisi.Ben implant,dolgu ve kanal tedavisi işlemleri yaptırdım ve hepsinden çok memnun kaldım.Hastalarıyla diyaloğu çok güzel,her şeyiyle çok memnunum kendisinden.
Hem insan olarak çok beyefendi, hemde implant konusunda çok başarılı.Benim dişçi korkum olmasına rağmen uzun süredir severek koşa koşa gidiyorum kendisinin yanına.Ben sürekli kaçardım fakat kendisi çok rahatlatıcı bir doktor.Hastasına karşı çok titiz.Ben implant,diş eti tedavisi, kanal işlemlerimi yaptırdım. Uzun süredir, 8 senelik doktorum kendisi.Mükemmel bir doktor,korkularınızı biliyor, eli çok hafif.İşini son derce titizlikle yapıyor.
g.....
Evren Bey'in diş hekimliğinden son derece memnun kaldık.Psikolojik olarak çok rahatlatıcı.O diş korkusunu hissetmiyorsunuz.Konuşmaları ve davranışlarıyla sizi rahatlatıyor ve eli çok pratik.Ben çok rehabilite olup ayrıldım.Dişimin yapım sürecinde hiçbir olumsuzluk hissetmedim.Benim dişim de çürüme vardı.Onunla ilgili tedavi uyguladı.Daha önce yapılan dişimin dolgusu düşmüştü.Dişim çok kötüydü.Yaptığı operasyonla kaplama yapıldı.Ben kendisinden son derece memnun kaldım.Evren Bey'in yanında bir diş doktoru korkusunu hissetmiyosunuz.
Evren Ermiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Evren Ermiş, Diş Hekimi, Oral İmplantoloji. Size Evren Ermiş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Apikal Rezeksiyon, Ağız Bakımı Eğitimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları, Bonding, Botoks, Bruksizm Tedavisi, Cep Derinliği Azaltma.
Evren Ermiş adresi nerede?Evren Ermiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi Gürel Apartmanı No:40/B D:3 1.Levent İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Evren Ermiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Evren Ermiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Evren Ermiş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Evren Ermiş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Evren Ermiş hangi dilleri konuşuyor?Evren Ermiş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Evren Ermiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Evren Ermiş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Evren Ermiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Evren Ermiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Evren Ermiş hangi sigortaları kabul ediyor?Evren Ermiş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.