Merhaba Ben Psikolojik Danışman Ezginur AYHAN. Erzincan üniversitesi psikolojik Danışmanlik ve Rehberlik Bölümünden mezun oldum. Yetişkinlerde Klinik Görüşme, Çocuk Testleri, Evlilik ve Çift Terapisi, Aile Danışmanligi gibi bir çok alanda yetkinliğimi arttıracak eğitimler aldım. Süpervizör eşliğinde danışmanlar aldım. Sırbistan Üniversitesinde psikoloji okumaktayım. Şuandada online ve yüzyüze danışmanlık vermekteyim.

Ankara, Çankaya, Ankara

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

• C

Ezgi hanıma öfke probleemimden dolayi başvurdum seanslarım devam etmekte olup kendimi cok ilerlemiş hissediyorum seanslarımız bittiğinde problemimizin çözüleceğini inaniyorum.

• Yetişkin Terapisi  •

• K

Aldatılmıştın Ezgi hanım sağolsun birkaç seansta hemen halletti psikolojimi toparladı kendimi çok daha fazla özgüvenli hissediyorum kendisi çok profesyonel çalışıyor

• Yetişkin Terapisi  •

• Ö

Ezgi hocamdan online seans aldım Kişisel problemlerim vardı. Problemlerimle beraber başa çıktık. Herkese kesinlikle öneririm.

•  •

• B

gordugum en iyi psikolog eşimle beraber gittigimiz seansta cok memnun kaldik 6 yillik iliskimizi kurtardi allah razi olsun esimi cok seviyorum.

• Çift Terapisi  •