- Depresyon
- Stres
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
Terzibayırı Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi Akif Düzen Sokak No:6 Kat 3, İzmit, Kocaeli
Terzibayırı Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi Akif Düzen Sokak No:6 Kat 3, Kocaeli
Psk. Fatma Zeynep Düzen
R
r....a
Profesyonel yaklaşımı ve etkili iletişim tarzı, süreç boyunca kendimi güvende ve anlaşıldığımı hissetmemi sağladı. Gelişimime katkı sağlayan yapıcı önerileri ve çözüm odaklı yaklaşımı, yaşadığım zorlukları daha sağlıklı bir şekilde ele almama yardımcı oldu. Kendisini alanında son derece donanımlı ve güvenilir bir uzman olarak değerlendiriyorum ve içtenlikle tavsiye ederim.
O
os...r
Aşamadığım konular vardı bana bu zor zamanımda yardımcı olmaya çalıştı.kendisi gerçekten çok ğrofosyenel bir kişi
R
r....ö
Psikoloğumla çalışmaktan son derece memnunum. Kendisi, güven veren bir yaklaşım ve profesyonellik sergileyerek, sorunlarımı anlamam ve çözüm yolları bulmam konusunda büyük bir rehberlik sağladı. Görüşmelerimiz boyunca kendimi dinlenmiş, anlaşılmış ve değerli hissettim.Bana güvenmenin ne kadar güzel olduğunu yeniden hissettirmeyi başardı.
Ayrıca, sunduğu yöntemler ve öneriler günlük hayatıma pozitif etkiler kattı. Özellikle stres yönetimi ve kendimi daha iyi ifade etme konularında büyük ilerlemeler kaydettim. Kendisinin sabrı, empatisi ve yönlendirmeleri sayesinde, yaşam kalitemin arttığını açıkça hissediyorum. Ayrıca kalbime ve ruhuma en içtenlikle dokunmayı çok güzel bir şekilde başardı.
Psikoloğumun profesyonel desteğini, ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Psk. Fatma Zeynep Düzen • Randevu •
b....a
Zeynep hanim cok ilgili ve alakaliydi hayatima dokundu diyebilirim diger seansimi sabirsizlikla bekliyorum
C
ce...1
Kızım için zeybep hanımdan görüşme talep ettik. Kızımla ilgilenmesi iletişimi çok alıcı ve sağlıklıydı. Bize çok destek oldu 3. Seansımız hala devam ediyo. Görünce yazmak istedim mesleğinizde başarılarınızın devamını diliyorum Zeynep hanım.
• Psk. Fatma Zeynep Düzen • Randevu •
Fatma Zeynep Düzen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatma Zeynep Düzen, Psikoloji. Size Fatma Zeynep Düzen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Fatma Zeynep Düzen adresi nerede?Fatma Zeynep Düzen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Terzibayırı Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi Akif Düzen Sokak No:6 Kat 3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatma Zeynep Düzen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatma Zeynep Düzen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatma Zeynep Düzen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatma Zeynep Düzen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatma Zeynep Düzen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatma Zeynep Düzen hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Fatma Zeynep Düzen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.