Diş Hekimi Ferdi Dabak Cumhuriyet Üniversitesinden 2012 yılında mezun olduktan sonra özel sektörde hastalarına hizmet vermiştir.Estetik diş hekimliği konusunda çalişmalarda bulunmuştur ve kurucu üyesi olduğu ÖZEL AFSDENT AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİNDE hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Mimar Sinan Mah. Özge Sok. No:1 Daire: 22 Kat: 4 Zin-D İş Merkezi (carrefoursa üstü), İstanbul

Özel Gençoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği

Mimar Sinan Mah. Özge Sok. No:1 Daire: 22 Kat: 4 Zin-D İş Merkezi (carrefoursa üstü), Çekmeköy, İstanbul

Ferdi bey işinin ehli ne yapılması gerekiyorsa onu yapan ne eksik ne fazla gerçekten mesleğinin hakkını veren ailecek Dişlerimizi güvenle emanet ettiğimiz doktorumuz.

• Özel Gençoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

Dt. Ferdi Dabak

Düşünceniz için teşekkür ederiz.Mutlu sağlıklı gülüşler dileriz...

Ferdi hocam, ve afs dent ekibi çok titiz ve çok başarılı. Kısa sürede isteklerime çözüm odaklı yaklaşımları ve güzel enerjileri ile benim beklentimi fazlasıyla tam zamanında karşılıyorlar. Belli aralıklarla kliniğe gidiyorum her seferinde ayrı bir mutlu ayrılıyorum. Tüm ekibe başarılar. Herkese tavsiye ediyorum.

• Özel Gençoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Porselen Laminate Veneer  •

• M

Tedaviye başlamadan önce 2 3 klinikle görüştüm fakat ferdi hoca kadar temiz ve işini iyi yapan dürüst birisine denk gelmedim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

• Özel Gençoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Dolgu  •

• K

Acısız teravi süreci ve profesyonel yaklaşım. Daha önce farklı bir yerde kanal tedavi yaptırmıştım daha sancılı geçmişti

Teşekkür ederiz.Mutlu sağlıklı gülüşler dileriz...

Ferdi hocama Estetik dolgu yaptırmak için gittim hocamın bilgilendirmesi ve ilgisi sayesinde sürecim ağrısız,rahat ve hızlı bir şekilde tamanlandı hala bakıyorum nereye yapıldı diye :) işçilik harika elinize emeğinize sağlık hocam

• Özel Gençoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Dolgu  •

• G

Ferdi hocamın eli çok hafif, kanal tedavisi yaparken neredeyse koltukta uyuyacaktım. Zor olan bir tedaviyi dişimi kurtararak tamamladı. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.

• Özel Gençoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

Teşekkür ederiz.Mutlu sağlıklı gülüşler dileriz...

Ben dişim çekilir diye beklerken kanal tedavi ile dişimi kurtardılar

• Z

Kendisine kanal tedavisi için başvurdum. Tedavim başarıyla sonuçlandı.

• H

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Diş dolgularımı ve diş taşı temizliğimi Ferdi Hoca yaptı. Ayrıca implant üstü diş yerleştirme işlemini de yine Ferdi Hoca gerçekleştirdi. Sadece o anı kurtarmak için değil, tüm süreci olumlu ve olumsuz yönleriyle açıklayan ve tercihi hastaya sunan bir diş hekimi. Dolgularımı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve hiç ağrı ya da sızı yaşamadım. Görüntüsel olarak da oldukça güzel. Tedavinin ne zaman bittiğini bile hissetmeyeceksiniz, eli gerçekten hafif. İşini hakkıyla yapan, çevreme tavsiye ettiğim bir diş hekimi.

• Özel Gençoğlan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu  •

• N

Merhaba öncelikle diş diyince benim gibi korkan bir çok insan var biliyorum hepimiz bir arayış içindeyiz ve en güvenilir olanı bulmak istiyoruz işte bu noktada Ferdi Hocamıza tam anlamı ile güvenebilirsiniz yaklaşık 4 aydır tedavi sürecim devam ediyor kanallar köprüler estetik dolgu gibi bir çok işlem gerçekleştirdi kendisi herşeyi anlatan o anda olacakları önceden söyleyen elleri de çok hafif olan bir doktorumuzdur. Şiddetle tavsiye ederim. Kendisine nezaket ve anlayışından dolayı minnettarım.