Merhabalar, ben diyetisyen Feyzanur Cüre.
Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2023 yılında mezun oldum. Fonksiyonel tıp, yeme bozuklukları, psikodiyet ve klinikte beslenme üzerine eğitimlerimi tamamladım. Şu an Anadolu Üniversitesi'nde "Fitoterapi" üzerine yüksek lisans eğitimi almaktayım.
Lisans eğitimim süresince;
Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehit Prof.Dr.İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Tuzla Devlet Hastanesi gibi çeşitli hastanelerde ve özel beslenme kliniklerinde stajlarımı tamamlayarak farklı hasta profillerine hakim olma şansı buldum.
Ayrıca yine lisans eğitimim sürecinde, TÜBİTAK tarafından desteklenen yürütücüsü olduğum proje sayesinde "Sporcular ve sporcu beslenmesi" üzerine çalışma imkanım oldu.
Hedefim, aldığım eğitimler ışığında mesleğimi en güzel şekilde icra etmek ve bilim yolunda beslenme danışmanlığı vermektir.
Beslenme danışmanlığında; ayrıntılı bir şekilde beslenme alışkanlıklarınız, varsa diyet geçmişiniz, sosyal hayatınız, fiziksel aktivite durumunuz, sağlık durumunuz, hastalık öykünüz, kullandığınız ilaçlar ve kan tahlilleriniz doğrultusunda ayrıntılı vücut analizi eşliğinde sağlıklı beslenme programlarınızı oluşturuyorum.
Sizlerle sağlıklı beslenme hakkında konuşmaktan mutluluk duyarım.
- Aşırı Kilo Alımı
- Çocuk Beslenmesi
- Gebelik ve Beslenme
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sk. Türköz Park İş Merkezi A1 Blok Kat:2 İç Kapı No:9, Körfez, Kocaeli 41040
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sk. Türköz Park İş Merkezi A1 Blok Kat:2 İç Kapı No:9, Kocaeli
Online Diyet
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt. Feyza Nur Cüre
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
g....g
Öncelikle güler yüzle karşılaması çok güzel.Diyetin bir zayıflama yolculuğu değilde sağlıklı beslenme olarak devam etmesini anlatarak güzel bir yol oluşturdu benim için.Anlattıkları ve verdiği listelerle 2 haftada 4,5 kilo yağdan verdim bu benim için çok güzeldi çünkü çok zor kilo veriyorum.İnşallah öğrendiklerimle hayat boyu sağlıklı beslenirim.Sorduğum bütün sorulara cevap veriyor beni her konuda bilgilendiriyor.Yol uzun ama hocamla kolay gidiyor
eb...n
Fazla kilolarimdan kurtulmak için randevu aldım kendisinden önerdiği diyet listesi sayesinde kilo vermeye başladım daha istediğim kiloya ulaşamasamda zaman içerisinde onuda kendisinin verdiği önerilerle başaracağıma inanıyorum
a....
Feyza hanıma zayıflamak için gittim. Kendisiyle güzel bir yol katettik. Sorunlarınızı rahatça anlatabilirsiniz. Zarif bi şekilde usanmadan anlatıyor. Hedefime sayesinde kolaylıkla ulaştım ve çok memnun kaldım. Kendisini tavsiye ederim.
fa...
Anlayışlı, kibar ve kilo verme konusunda iyi bir uzman. Hiç zorlanmadan istediğim kiloya sağlıklı beslenerek ulaştım iyi ki varsınız Feyza hanım…
• başka bir yer • Diğer •
m...
Ben Müzeyyen Feyza Nur Cüre ile zayıflama sürecinde tanıştık. Normalde çevremde hep doktor kontrolüyle zayıflamış, daha sonra daha çok kilo almış kişileri gördüğüm için pek diyetisyene gitmek istemiyordum ama Feyza Nur hanım benim bu önyargımı tamamıyla bitirdi. Çok memnun kaldım. Sürecimize devam ediyoruz.
e...
Diyetisyen Feyza Nur Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Eğitimleri sebebiyle ilgimi çekti ve iletişime geçtim. İyi ki de ulaşmışım. Sağlıklı beslenme ve kilo almak için başvurdum. Detaylıca sorgulayarak en ufak ayrıntıyı kaçırmadan harika bir görüşme geçirdik. Kendinize yapacağınız en büyük iyilik güvendiğiniz, sizi her şeyiyle anlayan bir diyetisyenle çalışmak. Feyza Nur Hanım işinde uzman, kesinlikle pişman olmayacağınız bir diyetisyen. Israrla öneridir.
e...
Feyza Hanım'a fazla kilolarımdan kurtulmak için başvurmuştum.
Tamamen bana uygun güzel bir diyet listesi ile sürece başladık. Diyet listesi hazırlamakla kalmadı, her şeyi ince ayrıntısına kadar güzel bir şekilde açıkladı; yani aklımda herhangi bir soru işareti kalmamış oldu. Listemi hazırlarken de çok özenli davranmış, bu da beni çok mutlu etti. Güler yüzlü birisi olması da insana motivasyon veriyor. Herkese tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile başvurabilirsiniz.• • •
e...
Feyza Hanım, çok cana yakın ve kibar biri. Her şeyi sabırla detaylı bir şekilde anlatıyor. Kilo verme sürecimde kendisiyle ilerlediğim için çok mutluyum. Kesinlikle tavsiye ederim.
f...
Uzun süreli diyet yaptığımda verdiğim, bıraktığımda kilo aldığım süreçlerden usanmıştım. Feyzanur Hanım'la görüştüğümde bana bu sürecin mantıklı açıklamalarını yaparak aklımda birçok şeyi oturtturmama vesile oldu. Ve inanılmaz şekilde asla aç kalmadan da gereksiz atıştırmaları hayatımdan çıkararak sonuç aldım. Diyet gibi değil de yaşam şeklimi düzenledi açıkçası. Kendisini tavsiye ederim.
d...
Feyza Hanım'a barsak rahatsızlığım için sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. Kendisi çok güler yüzlü, işini severek yapan ve danışanlarına çok ilgili bir diyetisyen. İyi ki onunla bu yola çıkmışız dedim çünkü gerçekten çok destek ve güven veriyor, bu da insanın bu süreçteki motivasyonuna çok yardımcı oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Feyzanur Cüre isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyzanur Cüre, Diyetisyen. Size Feyzanur Cüre tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Feyzanur Cüre adresi nerede?Feyzanur Cüre şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. Dalbastı Sk. Türköz Park İş Merkezi A1 Blok Kat:2 İç Kapı No:9 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyzanur Cüre isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Feyzanur Cüre uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Feyzanur Cüre isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyzanur Cüre, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Feyzanur Cüre isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyzanur Cüre tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyzanur Cüre hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Feyzanur Cüre hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Feyzanur Cüre hangi sigortaları kabul ediyor?Feyzanur Cüre tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.