Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2014 yılında mezun olduktan sonra alanın en iyi eğitmenlerinden almış olduğum birçok mesleki eğitimle birlikte çocuk ve yetişkin alanında psikoterapi çalışmaları yapmaya başladım. Sonrasında Ankara Üniversitesi İnsan İlişkileri Yüksek Lisans programını tamamladım ve çocuklarla oyun terapisi, yetişkinlerle ise ağırlıklı olarak EMDR ve bilişsel davranışçı terapi ekolleri ile çalışmalarıma devam ediyorum.

Almış olduğum eğitimlerin bir kısmı;

▪️Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi
▪️Davranış Şekillendirme ve Öfke Kontrolü Eğitimi

Uzman Psikolog Furkan Aydın

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Kaygı bozukluğu sebebiyle tanıştım Furkan beyle. Altı aylık bir terapi sürecimiz oldu. İlk geldiğim zamanla şu anki durumum arasındaki fark inanılmaz. Hayat kalitem oldukça artmış durumda. Eğitimleri ve yaklaşımları ile iyi ki tanışmışım diyorum.

• Uzman Psikolog Furkan Aydın EMDR Terapi  •

Psk. Furkan Aydın

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Çok daha iyi olacağınıza eminim.

Furkan hocam ile yaklaşık 2 yıldır beraberiz
    Yaşamış olduğum acı kayıplarımı duygu yoğunluğumu hafifliyor ve artık bir çok şey değişti daha kolay bahşedebiliyorum. Herkesin yanında mutlaka bir terapist olmalı…..

• Online Danışmanlık  •

Psk. Furkan Aydın

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Daha güzel zamanlara ulaşmanız dileğiyle. Terapi sürecine düzenli devam ettiğinizde değişim olmaması imkansız.

• T

3 yaşındaki erkek çocuğumun hiperaktif hareketleri ile ilgili Furkan hocamdan destek aldım ve çok memnun kaldık.Bu süreci yönetmemde Furkan hocamın tavsiyeleri bize ışık oldu.Bu yönde çocuğu ile alakalı sorunlar yaşayan ailelere şiddetle Furkan hocamla görüşmesini tavsiye ederim.

• Uzman Psikolog Furkan Aydın Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •

Psk. Furkan Aydın

Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için...

Çocuğum ile ilgili danışmak istediğimiz bir çok konu vardı kendisi ilgi ve tecrübesi ile bize çok yardımcı oldu verimli bir görüşme gerçekleştirdik ilgi ve alakasından biz çok memnun kaldık.

• Online Danışmanlık  •

Psk. Furkan Aydın

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Süreçten fayda gören danışanlarım adına memnuniyet duyuyorum.