Klinik Psikolog Gamze Öztürk
EMDR terapisi ve Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) alanlarında uzman bir klinik psikoloğum. Travma, anksiyete, panik atak, obsesif düşünceler ve depresyon üzerine çalışıyorum. Uzmanlığımı Klinik Psikoloji yüksek lisansımı Yakın Doğu Üniversitesi’nde tamamladım; EMDR 1. ve 2. düzey uygulayıcısıyım. Gebze ve Bakırköy’de yüz yüze, Türkiye genelinde online terapi hizmeti veriyorum.
- Unutkanlık
- Nakit
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
Yaklaşık 1 senedir Gamze hanımla online terapi yapıyoruz. Çok memnunum ve iyi ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum. Bu siteden psikolog arıyor ve yorumları inceliyorsanız tanışmanızı öneririm zaten sonrasında devam etmeye karar verirsiniz :)
• Online Danışmanlık • EMDR Terapi •
g...
Gamze Hanım'la çalışmamdan son derece memnunum. Kısa sürede pek çok derin konuyu işledik. Bu benim ilk EMDR terapi deneyimdi ve daha önce konuşma terapisiyle inemediğim bir derinlikte pek çok konuyu çözümledik. Her seansta hem kendimi daha iyi tanıyorum hem de daha çok hafifliyorum. Günlük hayatımda yıllardır benimle olan kaygım azaldı ve yeni deneyimlere daha açığım artık.
Gamze Hanım'ın süreci açıklayışı, iletişimi ve süreç boyunca desteği benim için çok önemliydi.• • •
a....t
Gamze Hanım’ın içtenliği ve hoş yaklaşımı ile çok güzel bir seans geçirdik çok memnun kaldım iyi ki gelmişim
• Uzm. Kl. Psk. Gamze Öztürk • Diğer •
Ö
ö.....
Gamze hanımla görüşmeye yaklaşık 5 ay kadar önce uygulama üzerinden başladık. Terapi almak istediğimde çoğunlukla sağlık ve gelecek kaygısı kaynaklı yoğun anksiyete ve panik bozukluk yaşıyordum. Kendisi bu alandaki uzmanlığı ve son derece samimi yaklaşımıyla kaygı ve korkularımın sebeplerinin ne olduğunu anlamama ve bunları azaltacak yolları bulmama son derece yardımcı oldu. Terapi sürecimiz hala da devam ediyor. Benzer konularda terapi almak isteyen herkese Gamze hanımı tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Gamze Hanım’la anksiyete üzerine online terapiye başladık. Gerçekten ilgili ve destekleyici. Süreç konusunda çok yardımcı oluyor ve iyi ilerleme kat ediyoruz. Destek almak isteyen herkese tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • EMDR Terapi •
a...
Gamze Hanım'ı kendim araştırarak internet üzerinden buldum. Telefonla görüşüp bilgi aldıktan sonra da seanslara başladık. Özgüven ve başka sebepli sıkıntılarımdan dolayı destek almak istedim. Genel olarak memnunum; adım adım ilerliyoruz. Zaten hızlı düzelebilecek bir süreç değil ama hayatımda belli değişiklikler oluyor, memnunum bu durumdan.
Hayatta zorlanan insanlara tavsiye edebilirim; en azından paylaşmak bile insanı rahatlatıyor.• • •
s...
Gamze Hanım’a internet üzerinden, hastalık anksiyetesi üzerine başvurdum. Daha önce düzenli olarak bir psikologla çalışmamıştım. Gamze Hanım’ın ilk seanstan itibaren bir danışan olarak bana güven aşılaması, sorunları ve duygularımı sabırlı bir şekilde dinleyip seanslar üzerinde not alması, seansların devamlılığını ve benim seanslardan oldukça verim almamı sağladı. E.M.D.R. yöntemiyle genel olarak duygularımı daha kolay anlamama ve yönetmeme yardımcı oldu. Gamze Hanım’ı, uzmanlık alanında destek almak isteyen danışanlara tavsiye ederim.
e...
Gamze Hanım’a uygulama üzerinden ulaştım. Aile ilişkileri, geçmişe dönük sorunların tekrarı üzerine çalışmalar yaptık. Seanslar boyunca gerek soru sorarak gerekse açıklamalarda bulunarak sorunlarımı çözmeme, fark etmeme yardımcı oldu. Kendisi gayet ilgili. Elimden geldiğince de devam etmeyi düşünüyorum.
T
t....y
Gamze Hanım’la sürecim yaklaşık 5 ay önce başladı.
(Kaygı, yoğun panik atak, ölüm korkusu, bir şey olacak korkusu ve kalabalıkta boğulma) gibi bir çok duygu seli vardı içimde Bunları birkaç yıl önce yaşamış ve farklı Psikolog ile EMDR terapisi çalışmış birisi olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Bunlara benze şikayet yada korkularınız varsa bence kapısını tereddütsüz çalabileceğiz birisi
Gerçekten Uzmanlık unvanının hakkını fazlasıyla veriyordu bir önceki psikoloğum anı kurtarırken Gamze Hanım ısrarla sorunların köküne kadar inip temizlemekteydi. Kendisine minnettarım…!• Uzm. Kl. Psk. Gamze Öztürk • EMDR Terapi •
ga...ö
Kendimi en çaresiz hissettiğim zamanda tanıştım gamze hanım ile tabi onun sayesinde EMDR ile .Kimse tarafından anlaşılmaz , görülmezken gözlerimin içine bakarak ben buradayım yalnız değilsini kalbimin en karanlık yerine kadar hissettirdi. Şimdi karanlık uykusuz gecelerim geçti ataklarım neredeyse bitti hala bir süreçteyiz ve ben bu kadar başarılı olduğu için , benimle bu yolda yürüdüğü için Gamze hanıma minnettarım keşke her detayını her deneyimin mükemmelliğini anlatabilsem … İyi ki varsınız
• Uzm. Kl. Psk. Gamze Öztürk • EMDR Terapi •
Gamze Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Öztürk, Psikoloji. Size Gamze Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Psikoloji Randevusu.
Gamze Öztürk adresi nerede?Gamze Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacıhalil Mah. 1204 Sk.No:1 K: 2 D:5 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gamze Öztürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gamze Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gamze Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Gamze Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.