Genel Cerrahi, Başakşehir, Başakşehir
4.Etap 1.Kısım Başakşehir, İstanbul • Harita
Özel Akademi Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen · Daha fazlaFatih Mahallesi Velioğlu Caddesi No: 74, Bağcılar • Harita
Özel Akademi Tıp Merkezi
Özel Bahat Hospital
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaEski Edirne Yolu No: 653, Sultangazi • Harita
Özel Bahat Hospital
Atatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece • Harita
Özel Batı Bahat Hospital
Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaAtatürk Mah. Salıpazarı Cad.No:30, İstanbul • Harita
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla4.Etap 1.Kısım Başakşehir, İstanbul • Harita
Başakşehir Mahallesi G-434 Caddesi No:2L, Başakşehir • Harita
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Psikiyatri · Daha fazlaBahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi No: 11/A, Başakşehir • Harita
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaAtatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece • Harita
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji · Daha fazlaBaşakşehir Mahallesi Emiroğlu Sokağı No:1, Başakşehir • Harita
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita