Genel Cerrahi, Kumlu, Hatay
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Jimer Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaOdunluk Mah. Mihraplı Cad.No:6, Nilüfer • Harita
Özel Jimer Hastanesi
Eskişehir Devlet Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaYenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı • Harita
Eskişehir Devlet Hastanesi
Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaMeydan Mahallesi, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Birecik Devlet Hastanesi
Özel Kepez Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaKanal Mah. Halide Edip Cad. No:9, Antalya • Harita
Özel Kepez Tıp Merkezi
Özel Yenişehir Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazlaGüvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4, Yenişehir • Harita
Özel Yenişehir Hastanesi
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji · Daha fazlaMevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9, Esenyurt • Harita
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi