Göğüs Hastalıkları, Fatih, İstanbul
Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Poliklinikleri
Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz, İstanbul • Harita
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi
Başıbüyük Mevkii Göğüs Ve Kalp Damar Hastalıkları, Maltepe • Harita
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikoloji · Daha fazlaKasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih • Harita
Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih • Harita
Memet Levent Safalı Muayenehanesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, İstanbul • Harita
Firdevs Atabey Muayenehanesi
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi